Posted By Alexa Brianna Posted On

Wat u moet dragen om ervoor te zorgen dat u het uit wilt doen

“De vrouw die zich wil uitkleden is goed gekleed” – er is geen druppel ironie in deze woorden. Het komt echter vaak voor dat de meningen van vrouwen en mannen op dit punt helemaal niet samenvallen. Het schone geslacht wordt vaak geleid door zijn eigen, soms volledig transcendentale concepten van wat wel en niet is toegestaan ​​in kleding..

Maar laten we de mannen zelf afvragen welke outfits ze leuk vinden bij meisjes.

Grigory, 27 jaar oud: “Waarschijnlijk zal ik je verrassen als ik antwoord dat het mannen over het algemeen niet kan schelen wat een vrouw draagt. We waarderen eerder de mogelijkheid om met dameskleding te manoeuvreren – omdat voor seks een meisje op zijn minst gedeeltelijk moet worden uitgekleed. Jurken, zoals u zich kunt voorstellen, hebben de voorkeur. Als het om kleding en seksualiteit gaat, is alles eenvoudig. Ofwel is er seksualiteit – en dan ziet een vrouw eruit als een seksbom en in lompen, of niet – en geen couture helpt hier. Lolita Milyavskaya is vulgair met haar eeuwige probleem van uitvallende borsten, wat de wetten van de zwaartekracht zo goed illustreert dat het zelfs nu in een natuurkundig leerboek staat. Monica Bellucci is mooi – en niet alleen omdat ze echt mooi is, maar ook vanwege haar verbazingwekkende innerlijke waardigheid en charme. “.

Andrey, 30 jaar oud: “Ik verheug me op de lente tegelijkertijd met vreugde en huivering. Beschouw mij niet als een preuts, maar de buitensporige en ongepaste naaktheid van jonge dames is erg vervelend. Meisjes, laat ons de ruimte voor verbeelding! Keira Knightley is sexy – zelfs alleen in een spijkerbroek en een T-shirt, en zonder borst. Hopeloosheid en wanhoop komen voort uit Evelina Bledans, die in het oog springt met alles wat alleen maar kan haasten “.

Giacomo, 32 jaar oud: “Ik ben Italiaans, ik werk in de mode-industrie. Ik woon al heel lang in Rusland – ik heb hier een bedrijf. Toen ik hier 10 jaar geleden aankwam, was ik verbaasd over hoe mooi je vrouwen zijn. En in hoeverre weten uw mannen niet hoe ze het niet moeten zien of waarderen. Ik kan echter zeggen dat je heel vaak moet toegeven dat Moskovieten (en ik kan er alleen maar over praten) met goede externe gegevens brute kracht toestaan ​​- en er niet sexy uitzien, maar vulgair. Seksualiteit in kleding – soms lijkt het me dat dit niet kan worden geleerd. Italianen en Franse vrouwen hebben stijl in hun bloed. Russische vrouwen overwinnen met hartelijkheid en oprechtheid. Maar in kleding maken ze vaak vervelende fouten. Ik beschouw Sophia Loren als een voorbeeld van de meest verfijnde stijl en charme. Kijk naar haar, hoe natuurlijk en mooi ze in haar al ver van jonge jaren is! En de vrouw die me een bijna dierlijke angst bezorgt, is Amy Winehouse. Ja, ze is ongetwijfeld getalenteerd. Maar in nog grotere mate – ontoereikend “.

Haroun, 28 jaar oud: “Ik ben een oosters persoon, ik ben geboren en getogen in de Verenigde Arabische Emiraten, ik heb mijn opleiding genoten in Londen. Ik heb veel vrienden in Moskou en ik ben blij om naar jouw land te komen. Tijdens de jaren van studie in Engeland ben ik er natuurlijk in geslaagd te wennen aan het feit dat er culturen zijn waar vrouwen zich niet van top tot teen in kleding hoeven te wikkelen. Maar hier is wat ik zal zeggen: gezien de mate van naaktheid en toegankelijkheid die er in Europa – en ook in Moskou – bestaat, is het een wonder dat een vrouw niet langer een object is dat een man moet aanbidden en dat hij zou moeten koesteren en eer? Een man hoeft zich niet uit te kleden – kleedt zich voor hem! En hij zal je zelf uitkleden “.

Mikhail, 35 jaar oud: “Ik zie niets mis met een agressief geklede vrouw. Ik bedoel agressieve seksualiteit. Het windt me op als ik een vrouw zie die gelijk is aan mij. Gelijk in de zin dat ze niet bang is om zichzelf te verklaren – ook al is het op deze manier. Dit is tenslotte haar gelijk. Wat u echt kan wegduwen, is het gebrek aan gevoel voor verhoudingen en een adequate beoordeling van uw externe gegevens. Al deze zogenaamde psychologen die tantes inspireren met mantra’s als “Ik ben een koningin en met een reet van 60”, zou ik gewoon doden. Er is zo’n ‘koningin’ in spijkerbroeken die zich vastklampen en waarvan de zijkanten en buik eruit vallen als deeg uit een deeg. Toad pad. Maar ambitie en zelfvertrouwen zijn wijdverbreid! En je kijkt naar haar en begrijpt dat je instemt met vrijwillige castratie. Maar je kunt er sexy en bochtige meisjes uitzien – je hoeft alleen maar beter naar jezelf in de spiegel te kijken. Wie vind je leuk? Ik vind Natalya Vetlitskaya erg leuk, maar om de een of andere reden is ze al heel lang niet meer gezien. Ik hou van Ksenia Sobchak – wat iemand ook zegt, dit meisje heeft nog veel te leren “.

Anwar, 34 jaar oud: “Kleren laat allereerst zien of een vrouw smaak heeft. Of een meisje van nature minstens drie keer mooi is, maar als ze bijvoorbeeld vulgair schildert, lelijke schoenen draagt, God verhoede, piercings en tatoeages, dan wordt het me duidelijk dat we esthetisch vreemd aan elkaar zijn en dat is het ook. het is niet de moeite waard om elkaar beter te leren kennen. Integendeel, de bedachtzaamheid van de outfit, de verfijning in de combinatie van kleuren en texturen, wanneer een meisje met haar kostuum kan doorschemeren dat ze een aantal boeken heeft gelezen, films heeft gekeken, enzovoort, roept sympathie op. Dit is essentieel voor mij. En toch – kleding hoeft niet duur te zijn. Als een meisje een beetje geld heeft, maar smaak heeft, zal ze een betere indruk maken dan een meisje met weinig smaak + veel geld. “.

Georgy, 26 jaar: “Gisteren ging ik naar de metro. Het rijtuig was half leeg, midden op de werkdag. Een meisje kwam binnen en ging zitten. Maar wat ging ze zitten! Ik stond op en kon mijn ogen niet van haar knieën afhouden. Ik realiseerde me plotseling dat ik heel, heel lang geen meisjes had zien zitten met GESLOTEN knieën. Het is alleen dat de benen bij elkaar zijn, de rug recht is … Ik weet niet hoe ik dit moet uitleggen. Maar het was adembenemend! En tenslotte, zoiets lijkt het niet … Audrey Hepburn en Grace Kelly – ik weet niet of vrouwen sexier zijn? ‘.

Vladimir, 31 jaar oud: “Het belangrijkste is om te proeven en harmonieus je eigen imago te creëren. Als je denkt dat we het meest van glamoureuze dames in panty houden, dan vergis je je diep! Het is moeilijk over te brengen hoeveel een mooi meisje in een stijlvolle spijkerbroek en een T-shirt opwindend en weerzinwekkend is voor vrouwen gekleed in opzichtige rotzooi. Twee slim gekozen tweedehands stukken kunnen je 100 keer sexyer maken dan een 20-delige set uit een boetiek. En nog een ding: niets is zo spannend als een geklede vrouw. Het provocerend geklede meisje is een lust voor het oog, en ik zal haar met plezier bekijken. Maar het is onwaarschijnlijk dat het verder gaat dan “peepers”: ik hou niet van agressieve jonge dames. Ik hou echt van Sophie Marceau – ze heeft een geweldige imp, een combinatie van onschuld en duivels. Zoals onze Evgeniya Kryukova “.

Karen, 37 jaar oud: “Ik ben een temperamentvol persoon en ik kan me mijn leven gewoon niet voorstellen zonder vrouwen – zonder mooie vrouwen. Ik hou van minirokjes voor meisjes, open armen en schouders. Ik kijk uit naar de lente – op dit moment bloeit de stad gewoon! Vertel eens, wil je mijn mening echt op de site publiceren? Dan heb ik hoger beroep! Meisjes, lieverd, ik ben klaar om het zand te kussen waarop jullie liepen! Alleen, ik smeek je, spot niet met jezelf en met ons, stop met afvallen over de hele wereld! Ik zweer het bij mijn moeder – er is niets mooiers dan een smakelijke vrouw. Naar mijn mening is Kim Kardashian ongelooflijk sexy. Wat een vrouw! Maar haar vriend – Hilton, zo lijkt het – is gewoon een nare droom. Zoals van onder een asfaltwals “.

Dit zijn de meningen van slechts een paar mensen. Maar misschien is het ook logisch om naar hen te luisteren? Hoe dan ook, verwelkom de nieuwe lente en blijf mooi, onze lieve meiden!