Posted By Alexa Brianna Posted On

Tips voor het kiezen van een vrouw

Hoe kies je een vrouw? De vraag is niet nieuw, maar altijd relevant. Jarenlang wordt de gehele mannelijke bevolking door deze kwestie gekweld. De oplossingen waren heel verschillend en soms onverwacht. Een voormalige Iraakse leider gaf bijvoorbeeld advies over het kiezen van een vrouw: "Ze mag niet te slim of te dom zijn.", – gelooft Saddam Hoessein. Dus in een zeer populair artikel op internet door een onbekende auteur, zijn verschillende hoofdstellingen over het kiezen van een levenspartner afgeleid. We hebben geprobeerd het uit te zoeken …

Het kiezen van een vrouw is een zeer verantwoordelijke taak en vereist veel nauwgezet werk. Omdat het gaat om het kiezen van een vrouw, een dierbare vrouw, de moeder van je toekomstige kinderen, de grootmoeder van je lieve kleinkinderen.

In deze situatie zijn emoties niet alleen irrelevant, ze zijn ook crimineel. Nou, als je bijvoorbeeld naar een autodealer komt om een ​​auto te kopen, haast je je niet van de ene sprankelende auto naar de andere met enthousiaste kreten: “Oh, ik neem deze! Ze is zo ruim! Of beter dan deze – haar koplampen schijnen zo! En wat een gestroomlijnde kont! Wonder! Wonder!”

Onzin, toch? Bij het kiezen van een auto is iets anders belangrijk: veiligheid, efficiëntie, design en, ten slotte, prijs. Het is volgens deze criteria – bedachtzaam, zonder haast, zoals een goede huisvrouw vers vlees en verse groenten koopt voor het avondeten op de markt – dat we zullen kopen, dat wil zeggen, een vrouw kiezen.

Dus de auteur van dit werk adviseert:

Maak eerst kennis met uw ouders en naaste familie.

"Als de ontmoeting van de aanwezigen je niet te veel aan het Cabinet of Curiosities doet denken en je moreel gezien redelijk klaar bent voor het feit dat je eerstgeborene zal kauwen als de grootvader van je uitverkorene, lispelt als haar vader, giechelt in haar handpalm, zoals zij zelf, en tegelijkertijd je eigen neus erven met aardappelen en eendenwandeling, bedenk dat je de eerste test met succes hebt doorstaan. En ze zijn helemaal klaar om hun eigen kostbare chromosoomset te verbinden met de chromosomen van je toekomstige familieleden.".

Dan moet je naar haar vrienden kijken.. "Puistjesjongeren met een gebroken gang en met roos bedekte meisjes met monsterlijke dijen, met wie het meisje dat je leuk vindt bevriend is, zullen na de bruiloft niet smelten, als een nachtmerrie bij de eerste zonnestralen. Maak daarom nu ruzie tussen de bruid en dit peloton, of kies een meisje voor jezelf uit een fatsoenlijk bedrijf.".

Nadat hij zich vertrouwd heeft gemaakt met de omgeving van uw uitverkorene, raadt de auteur aan aandacht te besteden aan haar persoonlijke kwaliteiten. En het zou de moeite waard zijn om met winkelen te beginnen. "Als de uitverkorene, nog in de meisjesjaren, de controle over zichzelf volledig verliest bij het zien van veelkleurige kleding en de ineenstorting van overzeese voedsel, alles grijpt, zonder naar de prijskaartjes te kijken, of, integendeel, nasaal mooie verkoopsters informeert dat ze heeft in haar belangrijke leven nog nooit zo’n erbarmelijke slib gezien. Nou, onder een plausibel voorwendsel (rook, bel.) Verlaat deze winkel, dit meisje, deze stad, het continent en deze planeet voor altijd".

Als je na deze vreselijke test nog steeds niet bent ontsnapt, moet je samen ontspannen.. "Een goede vrouw wordt nooit moe. Ze is vrolijk, vriendelijk, actief op elk moment van de dag en weigert botweg elke suggestie om te gaan liggen en haar benen te strekken".

En nu is het tijd om na te denken over samenwonen. Ben je klaar om haar 24 uur per dag te zien? Past het in uw interieur – ook de vragen zijn belangrijk. "Zonder deze essentiële test (minstens zes maanden lang) kunnen alleen regelrechte gekken trouwen..

Geef het meisje tien minuten om zich voor te bereiden en breng haar dan naar jouw huis. Vervolgens moet de jongedame een bescheiden bedrag voor huishoudelijke uitgaven krijgen en vijf dagen ergens verdwijnen. Als u bij terugkomst uw appartement gerenoveerd en schoon aantreft, zoals op de eerste dag van de oprichting, is de keuken vol met vers bereide lekkernijen, is het meisje geverfd, fris en klaar om onmiddellijk te genieten van vleselijke liefde, en tegelijkertijd tegelijkertijd blijft er minstens de helft van het bedrag over. Ja, misschien is het eindelijk tijd om deze baby eens nader te bekijken.".

Als je voor deze test bent geslaagd, zou het geen kwaad om naar het externe ontwerp van je geliefde te kijken.. "Om eerlijk te zijn is dit absoluut niet belangrijk. Maar als u om de een of andere reden uw vrouw niet alleen voor het beoogde doel wilt gebruiken, maar ook om uit te gaan, laat u dan leiden door het feit dat vrouwen met een rechte, nette neus zelden een loopneus hebben, grote, heldere ogen met een onbewolkt lens is meestal een teken van goed zicht, en gezonde, sterke, witte tanden zijn een garantie dat het voedsel goed en grondig gekauwd zal worden (wat betekent dat de maag lange tijd normaal zal werken), en de tandarts zal niet snel aankomen de inhoud van uw portemonnee".

Een meisje dat alle vier de voorgestelde tests met succes heeft doorstaan, heeft geen prijs. "Als je zo’n schat vindt, verlaat dan onmiddellijk je vrijgezellenleven, hersenloze vriendinnen, eeuwige eetbuien – en haast je samen met het meisje van je dromen naar het dichtstbijzijnde Wedding Palace. Probeer er onderweg persoonlijk voor te zorgen dat uw bruid geen rubber is".

Dit prachtige grappige stuk heeft lang de geest van veel internetbewoners veroverd, velen beschouwden het als een leidraad voor actie. In feite is dit helemaal niet het geval..

Vaak hoort een jonge, vurige jongeman, die verliefd is geworden en besluit zich voor altijd aan zijn uitverkorene te presenteren, gewoon de redelijke argumenten van vrienden en kennissen niet.

Er is ook nog een ander uiterste. Psychologen zeggen dat het verstandshuwelijk het veiligst is.

Het is duidelijk dat er geen perfecte meisjes zijn. Maar ik raad je oprecht aan om een ​​stel vrouwelijke eigenaardigheden te kiezen waar je heel lang mee te maken zult krijgen..

Als een vrouw als huisvrouw nodig is, dan kun je huishoudelijke apparaten kopen en wordt het probleem vanzelf opgelost. Magnetron, wasmachine en andere eenheden hebben voor velen het huishouden aanzienlijk vergemakkelijkt. problemen in huis. Je kunt tenslotte een huishoudster uit het dorp meenemen.

De vrouw is een vaste seksuele partner en een partner voor "huilen in een zakdoek"? Ze kunnen best een permanente relatie aangaan met een vrouw (meerdere vrouwen), dichtbij genoeg om de ziel te laten rusten wanneer deze (ziel) het nodig heeft, en vrij afstandelijk wanneer de ziel eenzaamheid wil..

VROUW is een gemoedstoestand, niet iemand die een stempel in haar paspoort heeft.

Waarschijnlijk moet u zich allereerst realiseren of u haar 24 uur per dag kunt zien? Ik begrijp dat er gevoelens zijn, seksueel verlangen, maar je moet niet altijd op basis hiervan trouwen. Het gezinsleven bestaat uit vele momenten.

En dan, toch, de uitdrukking spant zich: om een ​​vrouw te kiezen … Is ze een ding? Hoe is het om een ​​vrouw te kiezen? Kies je voor een radijs op de markt??

Er is nog een categorie levensvrienden – degenen die onder de definitie vallen "ze wandelen met iemand, en ze trouwen met iemand". Hoeveel ongelukkige mensen rouwden om hun lot onder de beroemde hit Apina "Rivaal"​ "Ze trouwen waarschijnlijk met mensen zoals ik, en ze dragen gedichten en liedjes aan je op".

Dit type vrouw zou wel eens een ideale echtgenote kunnen worden, maar … Het is hier niet zo eenvoudig. Mannen zijn bang voor slimme, sterke, onafhankelijke vrouwen. Een man moet worden bewonderd en "keek in de mond".

Zodat "denk voor jezelf, beslis voor jezelf".

Een vrouw moet niet door de regels worden gekozen, maar door het hart. Over het algemeen is er zoiets klassieks – als je over drie maanden iets hebt om met iemand over te praten en je bent hem niet beu, denk dan aan een serieuze relatie.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!