Posted By Alexa Brianna Posted On

Snelle seks of langzame strelingen?

Goede seks wordt in de hoofden van de meeste vrouwen meestal geassocieerd met langdurig voorspel. Maar mannen zijn vaker geneigd om de ontwikkeling van evenementen te haasten. Maar is tijd echt belangrijk bij seks??

De hoeveelheid tijd die nodig is om goede seks te hebben, is een heel individueel moment en er kunnen veel opties zijn. Als ze in een vrouwelijk gezelschap kwaliteitsseks beginnen te bespreken, komt het meestal tot een geweldig voorspel dat de hele nacht duurde, of een lange erotische massage. Als laatste redmiddel kan pittige snelle seks op een ongebruikelijke plaats worden genoemd..

Mannen daarentegen hebben hier meestal een iets andere mening over. Voor hen is het niet zo belangrijk hoe lang de seks duurde, maar dat het zo vaak mogelijk was..

Seksuologen geloven dat goede seks is wanneer het beide partners tevreden stelt. Het maakt niet uit hoe lang het duurt voordat ze een orgasme bereiken..

We mogen echter niet vergeten dat het mechanisme van opwinding bij mannen en vrouwen verschillend is. Om een ​​orgasme te bereiken, hebben we een verscheidenheid aan erotische ervaringen nodig. Mannen raken veel gemakkelijker en sneller opgewonden dan vrouwen. Soms hebben ze hiervoor maar één blik op je diepe halslijn of blote schouder nodig. In dit opzicht is een man te vergelijken met een vuur dat snel ontsteekt, maar ook snel uitgaat..

Vrouwen hebben meer tijd nodig om opgewonden te raken. Bovendien is het hiervoor meestal niet voldoende om alleen naar een naakte torso of gespierde armen te kijken. Als een man vuur is, dan kan een vrouw met water worden vergeleken. Om een ​​golf te veroorzaken, moet het water eerst langzaam worden geschud, maar dan kalmeert het te langzaam..

Willen een man en een vrouw echte harmonie in bed bereiken, dan moeten ze niet alleen voor hun eigen plezier zorgen, maar ook voor het plezier van hun partner..
Seksnelheid: wat vrouwen nodig hebben?

Zoals eerder vermeld, ontstaat seksueel verlangen op verschillende manieren bij mannen en vrouwen. Allereerst hangen seksuele reacties bij vrouwen nauw samen met emoties. De aard van een vrouw is zodanig dat liefde of verliefdheid er meestal voor zorgt dat we een man willen. Voor ons is seks een onderdeel van de liefdeservaring. We kunnen zeggen dat ons vermogen om opgewonden te worden sterk afhangt van wat we momenteel ervaren voor een partner..

Als je bijvoorbeeld ergens voor beledigd of boos bent op je man, dan zul je je pas tot hem aangetrokken voelen als de woede voorbij is. Dit geldt zelfs voor kleine alledaagse grieven. Volgens de wetenschap noemt ongeveer 46% van de vrouwen het gevoel van verbondenheid en eenheid met een geliefde het meest opwindende element van intieme relaties. Om echt van seks te genieten, moet een vrouw zich gewoon geliefd, gewenst en beschermd voelen. De kwestie van vertrouwen in uw partner speelt hier ook een belangrijke rol – het is belangrijk om absoluut vertrouwen in hem en zijn gevoelens te hebben..

Maar zelfs als een vrouw niet in de stemming is om seks te hebben, kan een man het repareren met zachte strelingen. Het is bewezen dat een vrouw gewoonlijk 20-30 minuten van voorlopige tederheid nodig heeft om het verlangen te voelen en zich voor te bereiden op geslachtsgemeenschap. Het is noodzakelijk om alle zintuigen te prikkelen: horen, voelen en zelfs ruiken..

Daarom mag het belang van voorspel niet worden onderschat. Ongeveer 70% van de vrouwen bereikt een orgasme tijdens het voorspel. Dit gebeurt voornamelijk door de clitoris te stimuleren. Slechts ongeveer 30% van de vrouwen kan direct tijdens de geslachtsgemeenschap een orgasme ervaren.

Het slechte nieuws is dat veel mannen het voorspel helemaal niet herkennen. Ze streven ernaar om zo snel mogelijk aan de slag te gaan, zonder te denken dat ze hun partner plezier ontnemen. In dit geval moet je je man uitleggen dat als hij je een plezier wil doen, je het voorspel niet mag verwaarlozen. Je kunt ook wat afwisseling aan je intieme leven toevoegen door het spel te spelen van “wie gaat er langer mee”. De partner zou je moeten strelen zolang je hem niet om een ​​serieuzere voortzetting vraagt..

Als u besluit een kind te verwekken, moet het voorspel ook worden verlengd. Hoe langer je elkaar streelt, hoe sterker de activiteit van zijn zenuwactiviteit zal zijn. Volgens wetenschappelijk onderzoek geldt dat hoe meer een man opgewonden raakt, hoe meer sperma er in zijn lichaam wordt aangemaakt. Dit zal de kans op bevruchting aanzienlijk vergroten. Orgasme vergroot ook de kans om zwanger te worden. op dit moment trekken de spieren van de baarmoeder sterk samen en trekken als het ware het sperma diep in de baarmoeder.
Libido en de cyclus

Libido, d.w.z. de geslachtsdrift van een vrouw is afhankelijk van hormonen. Het neemt toe en neemt af in overeenstemming met de fasen van de menstruatiecyclus..

Een paar dagen voor en tijdens de eisprong ervaren vrouwen gewoonlijk een verhoogd seksueel verlangen. Op dit moment is de vrouw gemakkelijker en sneller opgewonden. Ze kan zelfs op de geringste liefkozingen heftig reageren. Dit komt door het feit dat tijdens deze periode van de cyclus het lichaam van de vrouw volledig klaar is voor bevruchting. Op dit moment is het gemakkelijker om zwanger te raken en gemakkelijker om een ​​orgasme te krijgen. Bovendien overtreft het orgasme wat je ervaart in andere fasen van de cyclus qua kracht..

Als u dit weet, kunt u deze kennis maximaal gebruiken. Deze periode is geweldig om tijd alleen met je man door te brengen en alledaagse problemen te vergeten. Heerlijke slaapkamermomenten zijn bijna gegarandeerd..

Na het einde van de ovulatieperiode neemt het libido van de vrouw weer af. Aan het einde van de cyclus neemt de spanning enorm toe en lijkt de gedachte aan seks al bijna walgelijk. U kunt echter gewoon toegeven aan het verlangen van de man. Ten eerste, wat als u plezier krijgt? En ten tweede wordt tijdens intimiteit een hormoon in het lichaam aangemaakt waarmee je het premenstrueel syndroom kunt bestrijden.
Sekssnelheid: wat mannen nodig hebben?

Gewoonlijk heeft een man, in tegenstelling tot een vrouw, slechts 2-3 minuten nodig om een ​​orgasme te bereiken. Mannen willen vaker seks dan vrouwen. Ze hoeven niet van hun partner te houden om opgewonden te raken. Daarvoor hebben ze ook geen gevoel van nabijheid en veiligheid nodig..

Mannen willen bijna altijd en in elke staat seks, zelfs als ze moe of geïrriteerd zijn. Seks na een ruzie met een partner is voor hen ook geen probleem. Maar natuurlijk kunnen ernstige overwerk en stress een negatief effect hebben op de potentie..

Emotionele achtergrond heeft praktisch geen effect op de seksuele lust van mannen. Dit komt door het feit dat voor een sterke helft van de mensheid emoties en seks niet zo nauw verwant zijn als bij vrouwen..

Een man wordt het meest opgewonden door visuele prikkels. Daarom, als u uw partner wilt prikkelen, kunt u zich gewoon erotisch voor hem uitkleden. Binnen een minuut is hij klaar voor seks. We kunnen zeggen dat mannen liefhebben met hun ogen. Daarom hoef je je niet te schamen voor je naaktheid, het is helemaal niet nodig om op intieme momenten het licht uit te doen..

Mannen verschillen ook van vrouwen doordat ze bij elke geslachtsgemeenschap een orgasme bereiken. Daarom houden ze van snelle seks..

Tijdens intimiteit houdt uw partner natuurlijk van uw liefkozingen en zachte woorden. Hij kan het echter prima zonder. Hij heeft geen voorspel nodig. Maar tegelijkertijd zijn uw uitingen van tederheid nog steeds aangenaam voor een man. Hij houdt van je liefkozingen en kusjes. Hij is nog meer opgewonden door jouw reactie op zijn liefkozingen en aanrakingen..

En je hoeft je geen zorgen te maken dat het langer duurt voordat je opgewonden raakt en een orgasme bereikt. Verwachting wakkert het verlangen immers nog meer aan. Als je je partner iets vertraagt ​​tijdens intimiteit, zal zijn orgasme sterker zijn dan normaal..

Sommige mannen weigeren het voorspel omdat ze niet te geil willen worden. In dit geval zal het voor hen inderdaad erg moeilijk zijn om zich in te houden om niet van tevoren klaar te zijn. Ze begrijpen dat ze eerst hun partner tevreden moeten stellen. In dat geval kan de vrouw zelf aan het kennismakingsspel beginnen. Streel hem gewoon tot hij komt. Daarna heeft hij wat rust nodig. Gedurende deze paar minuten kan hij je strelen. Als hij uitgerust is, zijn jullie allebei klaar voor seks. In dit geval zal de man niet langer zo’n sterke seksuele spanning ervaren. Hierdoor kan hij de tijd van geslachtsgemeenschap verlengen en u een plezier doen..
Duur van geslachtsgemeenschap

Geslachtsgemeenschap kan gemiddeld een minuut tot een half uur duren, dit is allemaal individueel en hangt af van het temperament van de partners. Wetenschappers hebben nog geen bevestiging gevonden van het bestaan ​​van een duidelijk verband tussen de duur van geslachtsgemeenschap en de kracht van het plezier dat partners ontvangen. Een ding is belangrijk – dat beide goed zijn.

Veel mensen zijn gewend te geloven dat seks van hoge kwaliteit langdurig moet zijn..

Sommige mannen kunnen de ejaculatie uitstellen. Enerzijds is dit goed voor een partner. Aan de andere kant is een te lange geslachtsgemeenschap voor een vrouw misschien niet erg prettig. Het is bewezen dat als je meer dan 10 minuten seks hebt in dezelfde positie, het niet meer opwindend is. Bovendien kan er droogheid in de vagina optreden, waarna seks pijnlijk wordt. In dit geval moet u uw partner laten weten dat u van positie wilt veranderen..

Je hoeft snelle seks niet helemaal op te geven. Soms kan het heel plezierig zijn. Maar hiervoor is het noodzakelijk dat beide partners tegelijkertijd een sterke tijdelijke aantrekkingskracht ervaren. Afwisseling is belangrijk in het seksleven. Voor dit doel kun je nieuwe poses onder de knie krijgen of erotische rollenspellen spelen. Het is heel goed als je de seksuele fantasieën van je geliefde kent en deze tot leven kunt brengen. Wees niet bang om uw fantasieën met uw partner te bespreken. Je moet ook weten dat mannen het gewoon geweldig vinden als het initiatief van een vrouw komt..