Posted By Alexa Brianna Posted On

Seksetiquette: hoe je je in bed moet gedragen

Een welgemanierde beleefde gast is de vreugde en het genot van elke gastvrouw. Je weet altijd wat je van hem kunt verwachten. Hij zal bloemen brengen en zal zijn handen niet aan het tafelkleed afvegen. Hij zal blancmange niet verwarren met canapés en zal het gerecht waarderen waar je de afgelopen drie uur over wegkwijnde, gewapend met de Talmud van Elena Molokhovets.

Het is hetzelfde verhaal met een welgemanierde minnaar. Maar laten we dit bolvormige paard van alle kanten in een vacuüm bekijken..

In de beste tradities

Tactvol en delicaat, de ideale minnaar zal nooit over je griezelige ondergoed gaan dat je jezelf verwoed voor zijn ogen uittrekt. Hij zal niet in verlegenheid worden gebracht door je scheenbeen met twee dagen stoppels, waarop hij net zijn hand wreef, omdat hij zich heel goed herinnert dat de datum niet gepland bleek te zijn en hij je moest overhalen om voor een lange tijd naar hem toe te gaan . Ten slotte zal hij je nooit Masha noemen als je Ira bent. En ze zal Angelina ook niet bellen, waardoor je met walging je lippen moet tuiten.

In een welgemanierde minnaar is een innerlijke Engelsman buitengewoon sterk, die van kinds af aan is opgeleid om de fouten en tekortkomingen van anderen niet op te merken. Bij deze ongetwijfeld niet-bestaande persoon is er helemaal geen neiging tot masochisme of medeplichtigheid, zoals je zou denken. Nee, hij houdt niet van je stekelige scheenbeen. Ja, hij schaamt zich als je tijdens een orgasme begint te kreunen of piepen: “Eet me, mijn big!”. Maar hij zal alle moeilijkheden en omwentelingen doorstaan ​​met het kalme gezicht van een heer wiens been werd verpletterd in de tram. Verhoogd gevoel van eigenwaarde zal hem op de goede weg wijzen in de woeste zee van je dwaas.

En nadat je met hem hebt gesproken, verbrand je je afslankondergoed en gooi je boeken als “Mannen van Mars, Vrouwen van Venus” in de prullenbak, bel je hem niet meer zonder reden en probeer je elke vijf minuten zijn gevoelens te controleren. Je zult hem niet langer “cheburafka” en Vasya noemen als hij Petya is.

Het idee dat goede manieren seksueel worden overgedragen, is buitengewoon aantrekkelijk, nietwaar? Maar zelfs Britse wetenschappers hebben geen gegevens over de vraag of dit zo is..

Laten we proberen het zelf uit te zoeken.

Instituut voor Noble Maidens

“Denk maar aan de enorme hoeveelheid werkuren die wordt verspild door afleiding of een slecht humeur, besteed aan het nadenken over moeilijke situaties of het wachten op telefoontjes. Dit is gemakkelijk te vergelijken met rugpijn. Bovendien zijn er in alle culturen speciale verkeringsrituelen, en we opereren in een slecht gedefinieerde wereld, waar mannen en vrouwen steeds meer van elkaar vervreemd raken, – betoogde Bridget Jones in ‘The Edge of Reason’. “Tony Blair moet de Singles Love Code of Practice ter sprake brengen!”.

Hier is een wetsvoorstel dat Bridget bedacht door collega-tv-journalisten te interviewen en haar eigen diepe gedachten aan hun mening toe te voegen..

1. Als burgers weten dat ze niemand willen ontmoeten, mogen ze in de eerste plaats niemand provoceren.

2. Als een man en een vrouw besluiten dat ze samen gaan slapen, en als een van de partijen weet dat ze alleen maar “plezier willen hebben”, moet dit van tevoren duidelijk worden vermeld..

3. Als burgers kussen of slapen met andere burgers, mogen ze niet doen alsof er niets aan de hand is.

4. Burgers mogen jarenlang geen andere burgers ontmoeten, terwijl ze verklaren dat ze geen al te serieuze relatie willen.

5. Na seksuele relaties is niet overnachten ongetwijfeld het resultaat van de meest slechte manieren..

Na het interviewen van vrienden en kennissen, heb ik een Russische versie van dit seksuele Charter of Liberties opgesteld. Dit is wat de respondenten dachten dat het strikt verboden was om te doen tijdens seks.

1. Beantwoorden van telefoontjes tijdens het vrijen. Vooral – op mijn moeder. Zet je telefoon eindelijk uit! Moeder, grootmoeder, echtgenote, baas, zakenpartner – ze zullen allemaal wachten. Concentreer u op met wie u nu bent. Al uw aandacht moet aan hem toebehoren en alleen aan hem (haar en alleen haar). Trouwens, als je jezelf toestaat te ontspannen, zul je veel meer plezier beleven aan het proces dan constant je oor te spannen in een poging een mobiele telefoon te horen die zogenaamd in je jaszak trilt..

2. Chat in bed. Het is het beste om de mond in bed te openen om te kussen of orale seks. Al het andere is van de boze. Het toegestane arsenaal aan woorden omvat romantische verwijzingen naar het object, subtiel geuite opmerkingen en wensen, verhelderende vragen. Het sleutelwoord is delicaat. Een van mijn kennissen herinnert zich nog steeds huiverend hoe ze haar maagdelijkheid verloor. Nacht, straat, lantaarn, apotheek, condoom, voorgerecht, hostel. Een mooie brunette met een atletische bouw en opmerkelijke geest was gehecht aan een heel klein ontmaagdingstool. Ze is verliefd, er hangt een vreselijke roze mist in haar hoofd. En nu, nadat het meisje op zichzelf heeft gezeten en traag beweegt, vraagt ​​de brunette met een saaie stem van een vermoeide professor: “Wel, heb je enige sensaties?” Oh, die intellectuelen! Het meisje luisterde eerlijk naar zichzelf, vond niet de gewenste sensaties, waarna ze van de brunette afstapte, zich aankleedde en vertrok. Later vertelde ze me dat ze zin had om schrijlings op een hete praatslang te zitten.

3. Zwijg daarna. De climax, vuurwerk in je ogen, vlinders in je buik, jij, uitgeput en hijgend, stort in op de kussens. Stop, auto. Nu kunnen en moeten we alles bespreken. Een andere vriend van mij is vreselijk boos omdat alle vragen zijn als “Beste, vind je het leuk. “Haar jongeman antwoordt koppig:” Dit is creativiteit! Improviseren! ” En weigert botweg details bekend te maken. Onthoud dat mannen, in tegenstelling tot vrouwen, de subtiliteiten en details van het seksuele proces gewoonlijk niet met elkaar bespreken. Aan hun getuigenis te zien, praten ze er zelden over. Je kunt op elk moment een bijeenkomst van jonge Vasilis organiseren om wijsheid uit te wisselen. Maar dat is hij niet. Daarom ben jij het die met Ivanushka de Dwaas moet communiceren over de juiste benadering van zijn werktuig. En vergeet hem niet over jezelf te vertellen: als hij precies begrijpt hoe je met je lichaam moet omgaan, zul je snel de kikkervel afwerpen en je als een prinses voelen. Zelfs als Ivanushka aanvankelijk doet alsof hij dom is.

4. Buig de stok. Verwar geschreeuw van pijn en gekreun van plezier niet! Oefen de houdingen van de “Kamasutra” niet als u de laatste keer op het touw op de kleuterschool zat! Pest uw eigen en zijn fysiologie niet! Het is geen gymnastische verfijning die geweldige seks geweldig maakt. Alles moet met mate gebeuren, en het allerbelangrijkste: wat er gebeurt, moet gewoon beide deelnemers aan het proces tegelijkertijd plezieren. Als je de gedachte aan anale seks echt beu bent, moet je geen genoegen nemen met een experiment alleen omdat je partner zich verveelt. Je mag jezelf geen wrok koesteren, maar verborgen irritatie zal vroeg of laat uitbarsten. Moord zal uitkomen. Als je je misselijkheid nauwelijks kunt bedwingen wanneer hij je hoofd fixeert tijdens orale seks en doet alsof je de hoofdrolspeler was in de film “Deep Throat”, heb je drie opties: leer eindelijk het strottenhoofd te ontspannen, gebruik het als een pornoactrice, lidocaïne, of vertel hem, terwijl hij cultureel zijn keel opzij schraapt: “Moet je niet gaan, schat …”.

5. De waardigheid van een partner kleineren. In de letterlijke zin van het woord. Bespreek seks tijdens seks niet met denigrerende opmerkingen. Zelfs als het vreselijk is, zelfs als het één nacht voor u is, neem de zonde niet op uw ziel, bederf uw karma niet. Je vertrekt, neerbuigend knikkend naar het gevallen orgaan: “Vaarwel, schatje!”, En de man zal nog twee jaar voor impotentie worden behandeld. En over het algemeen is het moeilijk voor te stellen wat uw partner of partner op dit moment in verlegenheid kan brengen. Soms kan een volkomen onschuldige opmerking elke vorm van zin in seks doden. Op de beroemde bron bash.org.ru, die alle sysadmin-humor heeft geabsorbeerd, werd een citaat gevonden dat idealiter overeenkomt met de gelegenheid: “Alleen ik kon de zin” Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld bij iemand anders “beantwoorden met” Pervynah ”. De trieste emoticon die op de passage volgde, symboliseerde blijkbaar een pauze..

6. Toon vervreemding aan. In de praktijk is dit om direct met de uitstraling van een neuroticus de douche in te rennen om jezelf met een hard washandje van andermans zweet, sperma en speeksel af te schrapen. Of draai je tanden tegen de muur en val meteen in slaap zonder zelfs maar ‘Welterusten, lieverd’ te mompelen. Om een ​​sigaret op te steken zonder toestemming te vragen en de as van een partner af te schudden, pak je de afstandsbediening van de tv. Als je net seks hebt gehad in een positie waarin de ene partner (bijvoorbeeld een man) de andere domineerde (bijvoorbeeld een vrouw), vergeet dan niet om het machtsevenwicht te herstellen: een paar liefdevolle zinnen zullen je wederhelft kalmeren en geef haar het gevoel dat ze een levend persoon is, en niet een machine om aan je seksuele behoeften te voldoen. Het klinkt grappig, maar dit is hoeveel vrouwen zich voelen na harde seks..

We willen allemaal dat niemand onze opkomende cellulitis opmerkt, deze vervelende plooi op de maag, of wordt afgeleid door een smerig onderdrukkend geluid tijdens wrijvingen. De natuur lachte ons veel uit, waardoor het proces van plezier krijgen volkomen belachelijk werd. Immanuel Kant liet ooit de prostituee achter die door de studenten voor hem was ingehuurd en zei met ongenoegen: ‘Waarom heeft een filosoof deze absurde gebaren nodig?’ En hij gaf seks op. Delicatesse en subtiliteit in de omgang met een partner of partner zullen u niet alleen helpen om niet alleen te binden, maar ook om de meest fysiologische processen spiritueel en zinvol te maken. Je moet het gewoon willen. En wees niet verlegen.

Dus bijvoorbeeld praten over het verbeteren van de kwaliteit van seks (aandacht, mannen!) Bevestigt helemaal niet je seksuele zwakte – integendeel, het zal je sterker maken. Het vermogen om elkaar te begrijpen zonder woorden, afstemming, empathie komen ook in bed goed van pas. Als uw partner buitengewoon verlegen is en het woord “lid” niet kan uitspreken, zelfs als hij Ivan Sergejevitsj bedoelde, lid van de raad van bestuur, zal hij uw aandacht op prijs stellen en u er dankbaar voor zijn. Dat zal blijken uit daad – tederheid, zorgzaamheid, genegenheid.

Immers, het vermogen tot een constructieve dialoog over delicate onderwerpen, in combinatie met het vermogen om de gevoelens van een ander niet te kwetsen, is wat een dame in bed onderscheidt van een kok, een heer van een bruidegom en een persoon van een dier dat ernaar streeft voldoen alleen aan zijn dringende behoeften..