Posted By Alexa Brianna Posted On

Seks met alle comfort

Als je nu thuis zit, kijk dan om je heen. Wat zie je? Wat je ook ziet, je moet weten dat je nu het meest ideale bruggenhoofd voor seks hebt, veel geschikter voor allerlei interessante dingen dan een kamer voor pasgetrouwden in "Rijst" of "Sheraton". Omdat niet in een van de meest luxueuze kamers "Ritsa" nee, bijvoorbeeld een wasmachine of een krap toilet. Heb je. En over het algemeen is elke hoek van uw huis uitstekend geschikt voor seks. Vertrouw niet? Check in de praktijk.

In de badkamer

Natuurlijk leefden onze voorouders – niet degenen die apen zijn, maar veel ouder – in de oceanen. Daar voedden ze, ontwikkelden ze zich en vermenigvuldigden ze zich, en spawden in het water. Het is niet verrassend dat we soms zo aangetrokken worden tot de badkamer – om te spawnen. Blijkbaar hebben de oude dichte instincten invloed.

In het toilet

Als je er al bent, blijf dan niet zitten. Dit sanitaire en hygiënische apparaat is niet de handigste springplank naar erotische genoegens. Het is het beste om hier seks te hebben terwijl je staat en het licht uitdoet – het gevoel van benauwdheid, ongemakkelijkheid en helemaal donker in de buurt kan jullie beiden een zeer hoge mate van opwinding bezorgen. Het is echter bekend dat iemand vooral wil doen wat niet gebruikelijk, vroegtijdig en in het algemeen onmogelijk is. Een soortgelijk effect kan overigens worden bereikt door jezelf samen op te sluiten in een kast. Idealiter als er vreemden in de kamer zijn, nietsvermoedende mensen..

In de slaapkamer

Nou ja, elke dag. Maar het is aan jou om alles te veranderen. Koop zijden beddengoed en u hoeft niet snel te klagen over verveling in uw slaapkamer. Ten eerste voelt zijde erg sexy aan. Ten tweede laadt actief contact ermee de haren op de huid op met statische elektriciteit, en ze kunnen letterlijk overeind blijven staan, waardoor uw gevoeligheid toeneemt. Ten derde is het veel gemakkelijker om op zijden lakens te bewegen dan op linnen of katoenen lakens – uw lichaam glijdt er gemakkelijk over, zelfs met minimale inspanning. En trouwens, het wassen en drogen van zijden lakens is een plezier. Twee uur – en het wasgoed is helemaal droog en het is niet nodig om te strijken.

Op de vloer

Als u regelmatig naar de grond wilt, moet u tapijten aanschaffen. Het is een feit dat vloerbedekkingen niet goed geschikt zijn voor dit soort huishoudelijke activiteiten. En niemand weet wat hier erger is: parket, laminaat of linoleum – allemaal even hard en pijnlijk voor de knieën. Wat tapijten betreft, is het beter om ze helemaal te vergeten. Hun grove pool kan zelfs de meest strakke huid binnen enkele seconden wissen en krassen. Een zacht, hoogpolig tapijt maakt het u veel gemakkelijker. En het beste van alles is dat het een huid is die over de vloer is uitgespreid: schaap, wolf of beer. Bonthaar is een supereffectieve stimulans van gevoeligheid. Als het meisje echter een fan is van Greenpeace, dan zou vóór haar aankomst dit deel van het gedode dier beter verborgen zijn tot betere tijden.

In de woonkamer

Moderne meubels zijn geweldig voor seks. Blijkbaar weten de meubelontwerpers van vandaag heel goed waarom iemand eigenlijk meubels nodig heeft. Dit was voorheen niet het geval. We zullen je nooit adviseren om de liefde te bedrijven op een Chippendale-stoel of op een dressoir met uitgesneden rozen aan de randen, dus als er veel antiek over is van je overgrootmoeder in huis, weet dan dat je overgrootmoeder een zeer morele persoon. Maar gelukkig ben je niet zo. Daarom verdun je al deze walnotenhoofden met moderne meubels: een salontafel van gehard glas (ze zal het koude en gladde oppervlak waarderen), een poef van bont (het is erg handig om de buit van een meisje erop te zetten zodat ze praktisch op "brug", en ga zelf bovenop zitten, leunend op je handpalmen en voeten), een opblaasbare bank (heerlijk veerkrachtig bij elke beweging) en andere uitvindingen van een menselijk genie.

Op kantoor

Wie zei dat je geen seks kunt hebben op een bureaustoel? Waarschijnlijk een door stress geteisterde workaholic die al zijn fantasie heeft om deals voor miljoenen dollars te sluiten. Een draaistoel is het handigste hulpmiddel om een ​​meisje te bewijzen dat ze nog nooit een betere seksuele partner heeft gehad en zal hebben dan jij. Het beste is dat je niet eens te ijverig hoeft te zijn. U kunt volledig bewegingsloos zijn, beweeg de stoel gewoon heen en weer met uw handen. De dame zal de meest duizelingwekkende sensaties hebben – dat is zeker.

Dichtbij het raam

Er gebeurt niets bijzonders. Je kijkt gewoon met belangstelling naar het verkeer. Vriendelijk zwaai je met je hand naar de beneden passerende buren. U praat met een gepensioneerde Andrei Palych, die in een appartement met ramen er tegenover woont. Blijkbaar is het gesprek erg spannend en brandend, waarom zou je anders zo blozen en zwaar ademen?

De mechanica is simpel: ze ligt op haar buik op de vensterbank, je omhelst haar van achteren bij de schouders. En niet alleen knuffel je, tussen ons, aan het praten, maar aangezien ze een kort rokje draagt, is er een kans dat Andrei Palych niets ruikt en niet zal sterven aan een gebroken hart. 9 op de 10 mensen ervaren op de een of andere manier een verborgen verlangen naar exhibitionisme – een demonstratie van hun naakte lichaam en seksuele vaardigheden in het openbaar. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen en neemt veel ruimte in beslag in hun seksuele fantasieën. En seksuele fantasieën moeten worden gerealiseerd, vooral als het kan worden gedaan met minimale schade voor anderen..

Op de keuken

Geweldig

Het is niet verwonderlijk dat huisvrouwen uit de jaren zestig zo opgewonden waren toen de industrie wasmachines begon te produceren. Omdat het in het huishouden moeilijk is om een ​​tweede te vinden zoals schudden, stuiteren en trillen. Als iemand verzekert dat seks in de wasmachine niets bijzonders is, betekent dit dat deze persoon ermee bezig was en de meest voorkomende fout maakte: hij zette een vrouw op de machine. En een vrouw in de wasmachine heeft over het algemeen niets te doen, tenzij ze alleen een anticellulitismassage gaat ondergaan. Je moet op de auto gaan zitten (of je billen ertegenaan leunen). Door het draaiende programma van omwentelingen op die manier vooraf in te stellen voor duizend tweehonderd. Daarna zal je pik kunnen concurreren met de meest geavanceerde en effectieve vibrator.

Het eten is klaar

Over de keukentafel zullen we niet lang meer duren, aangezien u er zelf alles van weet. En ik heb het meer dan eens in de praktijk geprobeerd. We herinneren je er alleen nog maar eens aan: klim er niet samen op – de benen kunnen breken, en in het algemeen zal het in deze zin comfortabeler zijn op het bed.

Schakel het plafondlicht uit om haar meer op haar gemak te laten voelen. In de keuken is het zo helder om wortels gelijkmatig te hakken, en meer intieme verlichting is voldoende voor u, bijvoorbeeld vanuit een iets open koelkast. Waar je overigens tegelijkertijd allerlei noodzakelijke en nuttige items kunt krijgen.

Wat u uit de koelkast moet halen en wat u er beter in kunt laten

JA. Je kunt haar hier wat bessen voeren. De geur en smaak van aardbeien hebben een opwindend effect op vrouwen..

Jam, confituur, chocoladeroom

JA. En elkaar likken zal veel zoeter voor je zijn.

JA. Lichamelijke en nerveuze stress kunnen ervoor zorgen dat u een slechte adem krijgt. Neem een ​​hap van de appel en u kunt dit probleem oplossen..

JA. Probeer een ijsblokje te smelten door het zachtjes over haar borsten te laten glijden – je zult zien hoe haar tepels opzwellen en verharden en de hele borsten, enigszins ontspannen in deze hete situatie, hun vroegere kracht terugkrijgen.

Rookworststokje, komkommer, banaan

NEE. U kunt het zelf best goed doen.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!