Posted By Alexa Brianna Posted On

Mannelijke reproductievragen: zijn impotentie en onvruchtbaarheid gerelateerd?

Inhoud

Overweeg eerst wat erectiestoornissen zijn (of, zoals het vroeger werd genoemd, impotentie) en waarom het zich ontwikkelt. Een indicator van erectiestoornissen is het onvermogen om een ​​erectie te behouden of zelfs te ontwikkelen, waardoor geslachtsgemeenschap onmogelijk wordt..

De belangrijkste oorzaken van impotentie

Ondanks het feit dat de verscheidenheid aan organische oorzaken (als gevolg van slechte ecologie, straling en andere factoren) toeneemt en verruimt, houden de psychologische oorzaken van impotentie vol vertrouwen de leiding. Hoeveel wereldliteratuur ons er ook van overtuigt dat mannen het sterkere geslacht zijn, ze zijn heel erg kwetsbaar. Stress op het werk, overbelasting van de studie, conflicten met familie, een gevoel van hulpeloosheid en onzekerheid – elk van deze factoren kan uw seksleven radicaal ruïneren.

De beste manier om een ​​geliefde man van impotentie te ‘redden’, is door geen aandacht te schenken aan zijn bedfalen. En herhaal na een tijdje de poging, die met een hoge mate van waarschijnlijkheid kan eindigen met een gelukkig einde voor beide.

Wanneer moet u zich zorgen maken? Wanneer bedproblemen regelmatig worden. In dit geval kunnen de redenen zowel in langdurige stress liggen als in een van de onderstaande organische redenen..

Organische afwijkingen

– Endocriene – dat wil zeggen, hormonaal. Bijvoorbeeld een schending van de testosteronproductie. Het klinkt bedreigend, maar in feite is obesitas een van de redenen voor de afname van de geproduceerde hoeveelheid testosteron. En dit is relatief eenvoudig op te lossen. De boosdoeners kunnen ook de schildklier, hypofyse, bijnieren zijn – organen die hormonen produceren. Het is mogelijk om te bepalen waar het falen is door middel van een bloedtest op hormonen.

– Vasculair – bijvoorbeeld hypertensie (hoge bloeddruk), atherosclerose (cholesterolplaques op de bloedvaten). Een cardioloog kan na een gedetailleerd onderzoek helpen bij het oplossen van deze problemen..

– Neurogeen – dat wil zeggen, problemen met zenuwgeleiding. Een van de meest voorkomende problemen bij het seksleven is osteochondrose van de lumbale wervelkolom. Het signaal van de hersenen naar de penis gaat door het ruggenmerg en de zenuwen die daaruit vertakken, en als deze zenuwen door de wervels worden beschadigd, bereikt het signaal mogelijk niet. Dit soort problemen kan worden aangepakt met behulp van fysiotherapie en fysiotherapie-oefeningen op voorschrift van een neuroloog..

Behandeling en plezier

Ze herstellen een erectie met behulp van beroemde medicijnen die type 5 fosfodiësteraseremmers bevatten (gecontra-indiceerd voor patiënten met cardiovasculaire aandoeningen!). Vreemd genoeg helpen deze pillen om een ​​seksleven op te bouwen, zowel met organische schendingen van de potentie als met psychologische schendingen. In het tweede geval, met behulp van de drug, herwint de man zijn zelfvertrouwen in bed – en dit is precies wat nodig is voor succesvolle seksuele exploits! Zodra seks vanuit een verzwarende plicht weer een gewenste gebeurtenis wordt, die ongetwijfeld plezier geeft, kunnen pillen worden weggegooid..

Nu waarom het paar (ondanks het feit dat de vrouw absoluut gezond is) geen kind kan krijgen. De conceptie hangt niet af van de kwaliteit van de erectie en de duur van de geslachtsgemeenschap, maar van de kwaliteit van het sperma. Met een perfecte erectie en regelmatige seks kan de kwaliteit van het sperma zo laag zijn dat geen enkel sperma zijn doel bereikt – het ei.

Wat bepaalt de kwaliteit van sperma? Om deze vraag te beantwoorden, is het noodzakelijk om het verloop van de anatomie op te frissen: de testikels produceren sperma, waarna het het rijpingsproces doorloopt en langs de zaadleider naar de zaadblaasjes beweegt, waar het wordt bewaard totdat het nodig is. Het proces van productie-rijping-overdracht van sperma duurt gemiddeld 72 dagen. Het dient plaats te vinden bij een bepaalde temperatuur, tegen de achtergrond van voldoende voeding, zonder de invloed van infecties en andere agressieve factoren (zoals ionenstraling, alcohol, tabak, drugs etc.). In zulke ideale omstandigheden wordt het perfecte sperma verkregen, dat iedereen de eerste keer bevrucht..

Voel je de vangst? Het mannelijke voortplantingssysteem is een van de meest kwetsbare in het lichaam en elke onbehandelde seksueel overdraagbare infectie, onderkoeling of hoge temperatuur van de testikels, blootstelling aan röntgenstraling of zelfs langdurige stress kan de rijping van sperma beïnvloeden..