Posted By Alexa Brianna Posted On

Hoe u uw eigen man kunt verleiden

Volwassenen, slim, mooi en vijftien jaar getrouwd – dit zijn mijn man en ik. Dat is gewoon seks. werd smakeloos en saai. Ik weet alles van tevoren. En ik wil helemaal niet “links” gaan, want in de geest zijn we dichtbij. Wat nu, om in de bloei van de jaren te verdwijnen of alsnog een geliefde op te winden?

Ervaren mensen (degenen die al meer dan vijftien jaar gelukkig getrouwd zijn) en sekstherapeuten beweren dat het nog steeds mogelijk is. Ten eerste om te corrigeren, ten tweede om gewoon opnieuw te beginnen en ten derde om met plezier verder te gaan met wat begonnen was.

Werk onvermoeibaar!
Fotobank Lori

Een belangrijke beslissing die u eerst moet nemen, is werken aan familieseks, niet loslaten. Elke relatie die op zichzelf leeft, ongecontroleerd, inclusief seksueel (en misschien voornamelijk seksueel), is gedoemd te mislukken.

Als u geen goede crème en de diensten van een schoonheidsspecialiste gebruikt, zullen rimpels enkele jaren eerder verschijnen. Als je je garderobe niet bijhoudt, verander je in een anonieme tante van onbepaalde leeftijd. Als je niet aan je seks werkt, word je een onverschillige en vreugdeloze IT. Misschien is alles logisch.

Dus accepteer voor jezelf: “seks is een leuke activiteit waar ik van zal genieten.”.

Oude pyjama’s uit!

Gooi oude nachthemden en pyjama’s zonder spijt weg. Je hoeft ze niet eens naar de datsja te sturen – ze zullen je nergens helpen. Als je jong bent, moet je veel verleiden en ’s nachts een beetje slapen. Zelfs als je dodelijk moe bent, moet je in een sexy shirt in een verleidelijke houding in bed vallen en je geliefde speeksel tot de ochtend laten wekken of, als je het niet kunt verdragen, je midden in de nacht wakker maken. Op zo’n moment is het trouwens erg handig om oude familiale seksuele stereotypen te vernietigen en nieuwe trucs te gebruiken, bespioneerd in een film, in een boek of. maakt niet uit waar.

Koop dus nieuwe nachtkleding, maar overdrijf het niet. Als je de afgelopen tien jaar in een T-shirt of gym-pyjama van de 10e klas hebt geslapen, dan kan een bloedrood zijden hemd met een diepe spleet je man laten grijnzen. En dit is onaanvaardbaar. Zo’n vriendelijke reactie vernietigt de seksuele stemming. Dus ga voor het fijnste breiwerk met schattig kant en acceptabele snitten. Maak je geen zorgen, dit is voor de eerste keer voldoende. En koop geen sexy kleding met het oog – pas ze zeker aan. Je moet precies weten welke indruk je maakt met deze outfit..

Als u in de loop van de jaren van het huwelijk ziektes hebt kunnen oplopen: chronische rhinitis, druk, migraine, spruw en andere “nare dingen van het leven”, dan houdt u hoogstwaarschijnlijk medicijnen voor hen bij de hand – vlakbij het bed. Leg ze in het medicijnkastje. Met spoed!

Medicijnen zorgen voor een rustgevende sfeer in huis, ondanks het feit dat de belletjes klein en schijnbaar onmerkbaar zijn. In plaats van drugs, “vergeet” op het nachtkastje een fles parfum en een sexy tijdschrift. Je kunt het zonder vulgariteit doen – alleen mannelijk.

De geur van een sexy vrouw

Koop zeker een nieuw parfum voor jezelf, maar ga niet naar buiten of naar je werk. U gaat geen werkrelatie opbouwen, maar een gezinsrelatie. Parfum voor bed. Ze zijn altijd een beetje zoeter, maar niet benauwd, hun geur wordt vaak omschreven als “poederachtig”. Reageer op mannen eerlijk gezegd opwindend – net als een feromoon. Maar ze moeten voorzichtig worden gebruikt: een druppel of twee – niet meer. Ik heb ooit een soortgelijk parfum getest in een groot winkelcentrum en in een computerwinkel gekeken. Ik ben daar nauwelijks ontsnapt. De mannelijke verkopers wedijverden met elkaar om me kortingen aan te bieden, renden naar het magazijn voor een laptop van een geschikte kleur, hadden geen haast om te sluiten, hoewel het uur al was aangebroken. En ze presenteerden verschillende visitekaartjes met hun gsm-nummers, zodat we morgen “de parameters van de toekomstige aankoop in meer detail met mij kunnen bespreken”. Stel je voor wat er met je man zal gebeuren?

Controleer je bed op seks. Het moet comfortabel zijn voor intieme genoegens, sterk en niet piepend..

Tref alle voorbereidingen voor de vernieuwing van familieseks zeer zorgvuldig, en laat ze niet aan uw echtgenoot zien. Onthoud: hij moet veranderingen niet plotseling en niet allemaal tegelijk opmerken. Koop nieuw beddengoed, gemaakt van een stof die aangenaam aanvoelt. Kies niet alleen volgens dit principe – het moet ook een lust zijn voor het oog of. verrassing. Nieuw ondergoed met een aangename kleur, dat gemakkelijk langs het lichaam glijdt, zal de nodige nieuwe sensaties creëren, niet alleen in het hoofd, maar ook in uw lichaam..

Een bezoek is een geweldig moment om de routine van familieseks te doorbreken..

Op zo’n avond zijn jullie allebei een beetje mooier dan normaal, vooral een vrouw – gekamd, make-up, naaldhakken en kousen.
Je bent meer ontspannen en opgewekt dan op een doordeweekse dag na het werk. Je wordt opgewarmd door prettige gesprekken met vrienden en goede alcohol.
Je kunt je man stiekem lastig vallen terwijl je aan tafel zit, je kunt hem in vuur en vlam zetten als je danst. Zorg er dus voor dat je met hem danst en flirt. Zorg ervoor dat je ook met andere mannen danst..
Vraag je man om je te trakteren op ijs en cake met een lepel, olijf of olijf.
En wacht niet tot iedereen zich begint te verspreiden. Als u denkt dat uw seksuele stemming al hoog genoeg is, ga dan met de taxi naar huis. Op de achterbank van de auto kun je alvast naar het voorspel.

Op weg naar gelukzaligheid

Als je familieseks op een avond zo begint, zul je niet teleurgesteld zijn. Het lichaam zal ontspannen en dingen gaan doen waarvan je niet eens kon dromen, of, integendeel, de hele tijd waarvan je alleen maar droomde. En indien niet. Fluister tijdens het voorspel tegen je man dat je al heel lang je G-punten wilde vinden, de jouwe en die van hem, en een staat van niet alleen gelukzaligheid, maar ook hemelse gelukzaligheid wilt bereiken. Terwijl hij leeft, terwijl hij jong is, terwijl. tijd hebben.

Zoals uit massale peilingen van de volwassen bevolking blijkt, zijn slechts enkelen bekend met het aangewezen punt in de praktijk. In theorie weet slechts de helft van de mensheid van het bestaan ​​ervan af, maar iedereen is er vreselijk in geïnteresseerd. Dit is het punt van superplezier – een volledig win-win-start van een nieuwe richting van familieseks..

Als je er nog nooit naar hebt gezocht, maar gewoon seks hebt gehad, dan zul je het de eerste keer niet vinden. Dit is goed! Het vinden van de G-spot kost veel tijd en moeite, en je zult nog veel meer leuke punten voor jezelf en voor hem vinden..

Je hebt andere favoriete bewegingen en posities. Over het algemeen zal alles erg interessant zijn! Je bent verzekerd van een verbluffend voorspel en een heleboel andere dingen die je elkaar kunt aandoen terwijl je ernaar zoekt..

Om het te vinden, laat je geliefde een vinger ongeveer vijf centimeter diep in je vagina steken. Het moet langs de buitenwand van de vagina bewegen en zoeken naar een kleine getextureerde uitstulping. Als hij het met succes doet als je half opgewonden bent, heb je misschien geluk. U zult ervaren wat gewoonlijk het G-spot-orgasme wordt genoemd.

Hoewel velen het bestaan ​​van dit punt in twijfel trekken, ervaren de vrouwen die het vinden diepere, intensere en langdurige orgasmes..

Een goede en effectieve manier om de G-spot te stimuleren is door seks op tafel te hebben. Ga op uw rug liggen met uw rug volledig gestrekt. Gooi je benen over de schouders van je geliefde. Laat hem je heupen naar zich toe trekken als hij naar binnen loopt. Met het begin van actieve translationele bewegingen, zal je G-spot gewoon onvergetelijk gestimuleerd worden..

Om die te bereiken moet je als het ware zijn prostaatklier ‘aanraken’. Stel je voor waar je je vinger moet invoeren! Niet veel mensen besluiten dit te doen. Maar wie niet riskeert, leeft te saai.