Posted By Alexa Brianna Posted On

Hoe ontmoet je een meisje op het strand?

Zomer, helder groen, bedwelmende bloemengeur – en je wilt zoveel vrouwelijke aandacht dat je klaar bent om je koninkrijk op te geven voor de zachte aanraking van een charmante vreemdeling. Maar de zinderende hitte en de afwezigheid van zelfs maar een zweem van een licht briesje doen hun werk. Alle meisjes, die het kantoor verlaten, haasten zich op kruissnelheid naar het huis, waar ze wachten op een koele douche en airconditioning. En er is geen tijd om elkaar te ontmoeten, zelfs niet met zo’n knappe man als jij. Het centrum van het zomerleven zijn de talrijke stranden van alle omringende waterlichamen, waar u een verbluffende kleur kunt krijgen, uw uitgeputte lichaam kunt vervangen door dagelijks op kantoor te zitten en naar hartelust in koel water kunt spetteren..

Door op het strand te daten, kun je een meisje kiezen dat volledig voldoet aan je eisen voor vrouwelijke aantrekkelijkheid. Het strand is tenslotte geen herfstpark, waar de juiste kleding, vakkundig aangebrachte make-up en schoenen met hoge hakken de eerlijkere seks helpen de voorbijgangers te verwarren en de meest gracieuze katten te maken van grijze muizen. Het strand is een ruimte voor meisjes met een prachtig figuur en niet erg mooie gezichten. Ze worden zelden benaderd om elkaar op straat te ontmoeten, dus ze compenseren het gebrek aan mannelijke aandacht binnen drie zomermaanden en leggen gemakkelijk contact. Bovendien zijn meisjes op het strand meestal opgewekt. En de wens om af te leiden van het dagelijkse leven en een vriendelijke sfeer hebben het beste effect op het kennismakingsproces..

Een van de belangrijkste punten die het resultaat van stranddaten beïnvloeden, is uw perceptie van de situatie. Als je kennis beschouwt als een soort proeve van bekwaamheid, dan is opwinding onvermijdelijk. En het zal op zijn beurt verwarring veroorzaken in woorden, stotteren en niet weten wat ik nog meer moet zeggen. Meisjes zijn geïnteresseerd in zelfverzekerde, sterke mannen. En de kracht wordt hier niet gemeten door de opbouw van de spieren, maar door het innerlijke gevoel. Daarom, om gemakkelijk een meisje op het strand te ontmoeten, als entertainment op een zonnige dag. Het zou voor jou als een kaartspel moeten zijn. Gewonnen – nou ja, verloren – ook niets, zelfs als je plezier hebt. Meisjes zijn ook levende wezens en zijn niet minder geïnteresseerd in kennis dan jij. En zelfs meer.

Stel je voor waar haar gevoel van eigenwaarde naartoe zal gaan als een dozijn geïnteresseerde jongens op een handdoek naar haar buurman komen, en niet één voor haar? Daarom streef je bij het beginnen van een kennis een nobel doel na – haar zelfrespect redden, en niet alleen op zoek naar vermaak voor overdag, ’s avonds en misschien de hele nacht. Maar sluit de mogelijkheid van afwijzing niet uit. Sommige meisjes gaan nog steeds naar het strand om te zwemmen en te zonnebaden. Als de eerste poging niet lukt, wees dan niet ontmoedigd, maar ga naar een bijeenkomst voor avonturen en ontmoet nieuwe meisjes! Het strand is groot!

Als je niet bent afgestudeerd aan de circusschool in de clownerie-klas en niet wilt dat toeschouwers op de naburige ligstoelen wedden hoe snel deze schoonheid met een verbluffend figuur je zal wegblazen, ga dan niet om het meisje heen dat je leuk vindt. Ten eerste houden mensen er gewoon van om naar dergelijke uitvoeringen te kijken. En ten tweede, waar denk je tijdens dit rondlopen door een vrouw aan! Als u zich naar verluidt instelt voor een kennis, voedt u gewoon uw opwinding. Heb je het nodig? Nee, helemaal niet. Daarom, zodra je een geschikt object ziet – benen in handen en naar voren, totdat je wordt overtroffen door een lenige kerel.

Laten we nu eens kijken naar enkele voorbeeldscenario’s voor daten op het strand..

1. Een informeel gesprek beginnen met een vrouw is de gemakkelijkste en meest ongecompliceerde manier om elkaar op het strand te ontmoeten.. In dit geval moet je de aandacht van het meisje trekken vanaf de eerste zin. Het is goed als dit een humoristisch, origineel en positief gezegde is. Probeer gemeenplaatsen te vermijden als: ‘Hoe is het met het water? Warm? ”. Er staat een meisje voor je, geen thermometer. Na verloop van tijd heb je je eigen lijst met de eerste zinnen en leer je improviseren. Maar als er helemaal niets in je opkomt, dan zal ik hieronder een tiental uitspraken doen die een gesprek kunnen beginnen:

• Als je vinnen en een masker draagt, zie je er erg sexy uit!
• Meisje, om de een of andere reden lijkt het me dat je je nu verveelt. Laten we samen schelpen verzamelen.
• Ik heb nooit begrepen waarom meisjes zo negatief zijn over zandkastelen. Als u niet een van hen bent, laten we dan onze jeugd herinneren en het kasteel van onze dromen bouwen..
• Laten we wedden dat niemand je ooit in het zwembad heeft ontmoet?
• Hallo, waar ben je zo mooi gebruind??
• Zorg alsjeblieft voor mijn spullen terwijl ik zwem.
• Je kont is rood! Waarom lach je.
• Meisje, ik zie je zo cool zwemmen, kun je naar me kijken, anders kan ik helemaal niet zwemmen. IJs en koffie uit dankbaarheid.
• Ik ben een boek aan het schrijven over hoe je meisjes op het strand kunt ontmoeten en ik zou je graag een paar vragen willen stellen.
• Meisje! Wees zo aardig, zwaai niet meer met je heupen langs die oude man. Hij had al twee hartaanvallen! Je kunt maar beter langs me lopen, ik heb een sterk hart.

Als een meisje geneigd is om te communiceren, zal ze zeker positief reageren. En zo niet, stop dan niet en experimenteer met andere schoonheden..

Heel vaak maken mannen die een meisje op het strand ontmoeten een zeer belangrijke fout, die hen effectief flirten kost. Onthoud dus voor eens en voor altijd, wanneer je een meisje ontmoet, vooral op het strand, vergeet dan dat je iets van haar nodig hebt. Chat zoals met je vriendin of vriend, af en toe afgewisseld vriendelijk chatten met complimenten.

Helaas praten jongens vaak onnatuurlijk met mooie vrouwen. Net als bij de baas, van wie het afhangt of ze de bonus ontvangen of niet. Het anticiperen op de beloning en de angst om deze te verliezen heeft een zeer negatief effect op de kwaliteit van de communicatie met meisjes. Het is ook handig om tijdens een gesprek naar andere meisjes te kijken. Ten eerste word je afgeleid van obsessieve gedachten en neemt de angst weg. Ten tweede zal je gesprekspartner een lichte prik van jaloezie ervaren, die haar zal opzwepen. Maar hier is het erg belangrijk om het niet te overdrijven, anders zal het meisje het gevoel hebben dat je niet in haar geïnteresseerd bent. Probeer deze grens niet te overschrijden.

Als je merkt dat het gesprek het meisje een beetje moe heeft gemaakt, nodig haar dan uit om te kaarten of een ander eenvoudig spel te spelen. Als ze op het punt staat te vertrekken, speel dan heer en zie je metgezel, zelfs als ze weigert.

2. Als je goed bent in volleybal, profiteer daar dan vooral van..
Begin met het demonstreren van uw vaardigheden aan anderen. Selecteer op dit moment voor jezelf een paar geïnteresseerde schoonheden en ga daarna naar de meest charmante en nodig haar uit om je gezelschap te houden. Als ze het ermee eens is, bedenk dan dat er een succesvolle kennis heeft plaatsgevonden. Begin na het spel een licht gesprek of bied aan om te voeren als ze al naar huis gaat. Als het meisje weigert te spelen, toon dan doorzettingsvermogen en vertel haar dat zij het is die het ontbreekt aan jouw team om te winnen. En als ze begint te zeggen dat ze niet kan spelen, bied dan je hulp aan en leer het haar. Hier heb je uitstekende vooruitzichten voor tactiele interactie. Je kunt haar gemakkelijk knuffelen tijdens het leerproces. Maar niet te brutaal, anders speelt het tegen je. Luister in deze kwestie naar rede en intuïtie, en ga niet verder met de basisinstincten.

3. Laten we het voorwaardelijk “een lam in een stuk papier” noemen. Het is gebaseerd op de liefde van meisjes voor materiële tekenen van aandacht.. Om het te implementeren, heb je niet alleen je gevoel voor humor nodig, maar ook een aantal materiële injecties die in de toekomst meer dan loont..

Voordat je naar het strand gaat, ga je winkelen en koop je wat attributen die de meisjes geïnteresseerd zullen houden. Het kan van alles zijn. Een roos zal bijvoorbeeld de indruk wekken van een soort romantische knappe man, geneigd tot niet-standaard en originele oplossingen. Ter plekke moet je een bloem overhandigen aan de persoon die je leuk vindt en een ontspannen gesprek beginnen waarin je het gecreëerde beeld moet ondersteunen en ontwikkelen. Dat wil zeggen, je mag in geen geval praten over hoe je “gisteren dronken werd met de jongens in de volgende bar”.

Als je keuze viel op ijs, houd er dan rekening mee dat je een minimum aan tijd moet besteden aan het zoeken naar een meisje. Ik denk niet dat de warme, zoete vloeistof, die ooit een ijslolly was, interessant zal zijn voor een schoonheid die is verpletterd onder de stralen van de zon. In dit geval is het beter om eerst een vrouw te kiezen en vervolgens naar een ijsje te haasten. Als het je lukt om de delicatesse in zijn oorspronkelijke vorm over te brengen, bedenk dan dat de strandkennis succesvol is geweest. Het enige dat u hoeft te doen, is een grappig gesprek beginnen en aan het einde uw gesprekspartner om een ​​telefoonnummer vragen.

Fruit is ook een veilige gok. Maar u moet verschillende soorten fruit inslaan. Je gaat zitten naast een mooie vrouw, begint een appel te verslinden. Als je haar aandacht trekt, maak je gewoon een gebaar naar haar met een sinaasappel. Als het meisje het ermee eens is, benader haar dan moedig en bied het fruit aan en begin een gesprek. Als de persoon helemaal niet naar je kijkt, gooi dan de verlegenheid van je af, kom zelf naar haar toe en behandel haar met fruit. Een zeldzaam meisje zal de verleiding weerstaan ​​om op een warme dag een tros druiven te proeven.

Je moet toegeven dat het niet zo moeilijk blijkt om een ​​meisje op het strand te ontmoeten. Je hebt gewoon een beetje zelfvertrouwen, positiviteit en een beetje humor nodig. Wanhoop niet als de eerste kennismaking niet plaatsvindt! Ontwikkel, verbeter! En wie weet waar je je geliefde en de enige zult ontmoeten!

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!