Posted By Alexa Brianna Posted On

Hoe mannen van verschillende sterrenbeelden te verslaan?

Inhoud

Astrologie helpt je bij het vinden van een soulmate

Ram is het eerste teken in de dierenriemcirkel, wat betekent dat er veel kinderachtige spontaniteit in zijn vertegenwoordigers zit. Gewoonlijk ziet zo’n man er jonger uit dan zijn leeftijd, en om eerlijk te zijn, het lijkt erop dat ze helemaal niet ouder worden. Als je ooit een oudere marathonloper of een grootvader hebt ontmoet die een twist danst, dan is dit de typische volwassen Ram. Zulke mannen behouden het gevoel van een vakantie van het leven in een rustig leven van alledag. Als je zelf van luidruchtige gezelschappen houdt, dan is het “lam” zeker iets voor jou – je zult er nooit op uitgekeken raken. Wees erop voorbereid om midden in de nacht te worden opgehaald voor een romantische wandeling door de stad ’s nachts. Weigering wordt niet geaccepteerd – alleen hij mag wispelturig zijn in deze relaties, en het is jouw taak om de schijnwerpers op de door jou gekozen persoon te richten. Naast Ram zal het leven lijken op een schommel voor kinderen: dan zul je zo hoog stijgen dat een man, zonder aarzelen, zal proberen je een ster uit de lucht te halen; dan zul je jezelf beneden vinden en alle aardsheid van je partner zien.

Stier

De vertegenwoordiger van dit teken combineert verschillende ideale mannelijke kwaliteiten. Hij is geduldig, wijs en huiselijk. Hij zal u nooit van ontrouw beginnen te beschuldigen als hij de situatie niet tot het einde begrijpt en niet het krachtigste bewijs levert van zijn eigen onschuld en uw lichtzinnigheid. Iets, maar hem uit zijn evenwicht brengen, en met een rode lap voor de neus van deze stier zwaaien is het niet waard – je zult jezelf bij hem in de arena bevinden, waar je pijnlijk opzij kunt worden geprikt of zelfs op de hoorns kunt worden geplant . De huiselijkheid van de Stier is legendarisch, het is niet voor niets dat dit teken in het Huis van Talenten en Geld staat. Hij verdient goed geld, maar hij zal nooit een vrouw geld laten verspillen. Wel mag je tijdens je romantische reis allerlei leuke dingen kopen in de souvenirwinkel en ze vervolgens samen thuis regelen. Waar Stier beroemd om is, is hun goede eetlust. Je kunt hem geen sandwiches of fastfood geven, je moet Jamie Oliver’s kookboek kopen en je aanmelden voor de cursus “Sweet Pastry”..

Tweelingen

Om de Gemini-man beter te begrijpen, kijken we naar de mythologische kenmerken van dit teken. Dit is het beeld van twee broers die elkaar omhelzen en naar elkaar kijken; de een leeft in het dodenrijk, de ander onder de levenden. Dus in werkelijkheid: vaak wordt deze man ondergedompeld in de wereld van zijn eigen illusies, hij heeft zijn eigen visie op het gezin en de vrouw. Het belangrijkste is om zijn dromen niet te verstoren, maar om hem vakkundig uit de illusoire toestand te verwijderen, hem te verlossen van twijfels en onzekerheid. Geef hem de kans om anders te zijn, en het zal je lijken dat er niet één, maar meerdere mensen in de buurt wonen. De stemming van zo’n man verandert razendsnel: nu heeft hij troost nodig, de volgende minuut – goedkeuring, en over een half uur zal hij weer gelukkig zijn als nooit tevoren. Wees erop voorbereid dat je geliefde een prater wordt. Hij is echt een geweldige spreker! Gemini is een echte gids die een uitweg uit elke moeilijke situatie zal vinden en je de juiste richting zal wijzen.

Een heel interessant personage! Enerzijds is dit een zorgzame vader (het teken van Kreeft is in het Huis van de Kinderen); aan de andere kant heeft hij, net als een kind, zelf zorg en troost nodig. Kanker moet voortdurend worden aangemoedigd en gemotiveerd. Als dit niet gebeurt, zal hij gewoon pruilen, diep in zijn huis kruipen en erin sluiten, en het is erg moeilijk om hem uit deze depressieve toestand te krijgen. Bedenk dat de kracht van zo iemand zwakte is. Als je een vrouw bent met een uitgesproken moederinstinct en constant voor iemand moet zorgen, dan is het Kreeft die je zorg graag accepteert. In dit geval krijgt u niet alleen een absoluut “tamme” partner, maar ook een goede vader van het gezin, bij wie uw kinderen zich om advies zullen wenden. Hij zal een goede vriend en een geweldige mentor voor hen worden, die op tijd sympathie zal tonen en stimuleren met een wortel. Maar jij zult de zweep zijn in dit paar. Als je niet klaar bent om deze spelregels te accepteren naast een zachte en gevoelige Kreeft, dan zal het samenwonen met hem te saai lijken..

Leo is een dominante koning die niet weet hoe hij compromissen moet sluiten. Je zult hard moeten proberen om argumenten te vinden en je “leeuwin” van het tegendeel te overtuigen. Wees niet verbaasd als hij uiteindelijk uw gedachte als de zijne neemt en deze presenteert als het “idee van de eeuw”. Je hoeft alleen maar gehoorzaam zijn wil te vervullen, aandachtig te luisteren en op tijd goedkeurende woorden te zeggen, ook al lijken ze absoluut vleierij te zijn. De Leo-man zal dit nooit voelen. Wil je hem charmeren? Luister naar hem met je mond open, stem in met alles en praat constant over zijn grootsheid. Maak je klaar voor het feit dat je een spiegel, planken in de badkamer en een kast met hem moet delen. Drie leren jassen en vijf suède laarzen zijn duidelijk niet genoeg voor hem. Maar vergeet niet dat als je de voorwaarden van het Leo-spel accepteert, je nooit ongelukkig of niet geliefd zult zijn in een relatie. Maar! Zelfs als je deze “grote kat” hebt getemd, zal hij van tijd tot tijd nog steeds alleen lopen met wie hij maar wil.