Posted By Alexa Brianna Posted On

Het is beter om hierover te zwijgen.

Waarschijnlijk zal bijna iedereen zich tenminste één nogal pikante situatie kunnen herinneren die de staat van ‘staan’ negatief beïnvloedde, letterlijk een paar centimeter voor het gekozen horizontale vlak en aan de vooravond van seksuele genoegens..

Een volkomen ongepaste en vroegtijdig gestelde vraag valt in deze categorie, en een onhandig, slecht geformuleerd compliment en een plotselinge herinnering dat de rekeningen nog niet zijn betaald (en er is geen geld, omdat ze zijn uitgegeven aan haar nieuwe blouse en een reis). naar de schoonheidssalon).

Daarom zullen we proberen een kleine debriefing te organiseren, dat wil zeggen de fouten die we allemaal kunnen maken, zowel aan de vooravond van seksuele genoegens als wanneer beide partners al helemaal naakt zijn..

We besloten om zowel mannen als vrouwen naar zulke misbaksels te vragen. In een sterke helft van de mensheid is een scherpe daling in hun opwinding en ‘gevechtsgereedheid’ letterlijk met het blote oog zichtbaar. Vrouwen zijn in staat hun ontbrekende seksuele verlangen te verbergen. Maar zeker niet voor mannen.

Tijdens het onderzoek stelden de mannen de onderzoekers voor een raadsel door te vragen of het überhaupt de moeite waard was om in bed vragen te stellen?! Volgens hen is de mond in bed voor totaal verschillende dingen en is praten in bed duidelijk een overbodig element. Schreeuwen zijn heel toepasselijk. Als uit het gedrag van een vrouw blijkt dat ze het hele proces leuk vindt, kan een man gewoon stilletjes aan de slag gaan..

Vrouwen zijn erg beledigd en onderdrukt door de vraag “Hoeveel van hen heb je gehad?”.

Bovendien worden ze gewoon in een verdoving gebracht wanneer een man volledig onvoorstelbare namen begint te verzinnen voor de meest intieme delen van het lichaam (vriend, ijsje, hol, nerts, zijn vriendje).

Vrouwen houden er echt niet van als een man, nadat hij heeft geleerd wat een clitorisorgasme is, de clitoris en de clitoriszone met zoveel ijver begint te stimuleren, alsof hij een zeer harde versie van castratie uitvoert.

Bovendien vinden vrouwen het niet leuk als hun partner tijdens de seks over iets met hen probeert te praten, of probeert te lachen..

Vrouwen haten het als een man zich direct na de seks afwendt en begint te snurken!

Over het algemeen is er een groot aantal allerhande non-verbale tekens die een vrouw en haar gedachten met haar hoofd verraden. En voor mannen is deze vraag altijd van groot belang. En vrouwen blijven uitstappen en volgen de regel die door Aleegrova wordt gezongen: “Wie niet de eerste bij ons is, is de tweede bij ons.”.

Sommige mannen beweren dat je volgens het advies van seksuologen nooit een vrouw moet vragen waarom ze het mannelijk lichaam zo erg streelt. Tegelijkertijd vinden mannen ook dat vragen over het aantal mannen pure domheid zijn, want wat maakt het uit als een man zelf niet voor het eerst met een vreemde vrouw slaapt ?! Wat kan hiervan veranderen? De kwaliteit van de seks? Volkomen absurditeit!

Tegelijkertijd zijn vrouwen geïnteresseerd in wat ze moeten doen als ze tegen de muur worden gezet, en beginnen ze woedend te vragen of ze orale, groeps- of anale seks hebben gehad.?!

Vertegenwoordigers van het sterkere geslacht beweren dat dergelijke vragen alleen kunnen worden gesteld door jongens onder de 20 jaar, die simpelweg niet genoeg ervaring hebben. Het lijkt erop dat hun partner ze veel minder leuk zal vinden dan bij haar vorige vriend. Dus ze beginnen talloze complexen te ervaren..

Een van de mannen gaf zijn mening over deze kwestie en zei dat je in bed niet de biografie van elkaar hoeft te achterhalen, maar moet werken. U kunt natuurlijk met humor antwoorden. Maar de vraag of de man het strijkijzer, de ketel of de pot heeft uitgezet, zal helemaal niet op zijn plaats zijn..

Een andere man zei dat hij lang op seksueel contact kan afstemmen, terwijl zijn partner op het meest ongelegen moment iets zal zeggen dat ogenblikkelijk zeer nare herinneringen oproept. Ze kan bijvoorbeeld heel goed naar andere vrouwen vragen. Als gevolg van zo’n vroegtijdig gestelde vraag, sluit een man zichzelf gewoon af en wordt hij buitengewoon beleefd tegen een vrouw. In andere gevallen kan het gewelddadiger en abrupter worden. Bovendien betekent dit helemaal niet dat ze geen seks zullen hebben, het is alleen dat een man nauwelijks zachtaardig en geduldig genoeg zal kunnen zijn. Dezelfde man verklaarde resoluut dat hij nooit een tweede date zou maken met een vrouw die zulke negatieve emoties bij hem zou kunnen veroorzaken..

Als een man en een vrouw naast elkaar liggen, als ze warmte voelen en oplossen in hun gevoelens, houdt de wereld om hen heen gewoon op te bestaan. En in het geval dat de situatie anders is, kunnen er zich ernstige problemen voordoen in de relatie..

Probeer daarom het volgende te onthouden:

We waren het erover eens dat bed niet de plek is om elkaars biografieën te bestuderen. Het is beter om dergelijke gesprekken voor een andere keer uit te stellen..

Bovendien moet u niet proberen het aantal eerdere partners te achterhalen terwijl u in bed ligt. Waarom maak je je zorgen en ben je gespannen als zij of nu hier en bij jou is, en niet bij iemand anders?

Vergeet diplomatie niet als u seks wilt proberen in de “69” -positie, of als u enkele van uw seksuele fantasieën wilt belichamen. Duw je partner niet in een hoek door hem vragen te stellen als hij dit of dat heeft geprobeerd. Nodig hem gewoon uit om samen iets nieuws te proberen..

Houd er rekening mee dat je er nooit aan moet denken hoe je er precies uitziet te midden van liefdesvreugde. Gewoon ontspannen en plezier hebben! En natuurlijk niet te vergeten, je partner plezier te geven..

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!