Posted By Alexa Brianna Posted On

Gemakkelijke manieren om superseks te krijgen

Goede seks is nooit genoeg. Hier is niets verrassends aan – in het algemeen zijn er maar heel weinig goede dingen in de wereld. De statistieken zijn triest – een derde van de vrouwen die seks hebben, bereikt geen orgasme. Weet je niet waar teven vandaan komen als alle meisjes oorspronkelijk engelen en konijntjes zijn? De leerboekvraag “wie is de schuldige?” heeft een ondubbelzinnig antwoord: wij mannen zijn de schuldige. Ofwel incompetent, ofwel lui. Of misschien zijn ze gewoon traag van begrip?

We brengen tien eenvoudige tips onder uw aandacht om bij een man een aanhoudende reflex te ontwikkelen om u, geliefden, tot een orgasme te brengen.

“Er was eens Oh en Oh”

Voel je vrij voor emotie. Elk van je zoete gekreun inspireert een man, suggereert dat hij op de goede weg is. Het belangrijkste geheim is om strikt naar de zaak te snakken, alleen als de man je echt opwindt. En nepgekreun zal een wrede grap met je zijn. En een situatie waarin hij zijn partner lang geleden verliet, en zij, door traagheid, ritmisch blijft kreunen, kan een man in een echte verdoving brengen.

Christina, 27 jaar oud, 5 jaar getrouwd: “Ik besloot eindelijk me niet langer in verlegenheid te brengen en begon te kreunen wanneer ik dat wilde – Marat was definitief vervangen. Hij veranderde van nature in een konijn op atoombatterijen. Op een keer, toen we in de zendingspositie waren, begon ik te kreunen, en Marat verhoogde onmiddellijk zijn pas en trok me naar zich toe. Ik kreunde harder, mijn man gooide mijn benen op zijn schouders, en een minuut later ervoer ik een orgasme van zo’n kracht dat het donker werd in mijn ogen “.

Praat minder, werk meer

Als je je schaamt om een ​​man rechtstreeks te vertellen je “daar” te kussen, begin dan van veraf. Verklaar bijvoorbeeld dat je volledig bent overgeleverd aan een geliefde en dat hij je overal en op elke manier kan kussen, zelfs op de meest geheime plekken. Als je man niet slim en snel is en alleen je borsten kust, duw dan zachtjes maar aanhoudend zijn hoofd in de goede richting.

Maar zelfs in dit geval is het nog niet een feit dat hij alles goed zal kunnen doen. Natuurlijk kunt u uw geliefde beschrijvingen van verschillende technieken geven, maar het is veel gemakkelijker om duidelijk te laten zien.

Karina, 35 jaar oud, 12 jaar getrouwd: “Mijn man was nooit tegen orale seks, maar hij hanteerde zijn tong als een vliegtuig. Ik begreep de hints niet. En pas na zeven jaar huwelijk kreeg ik een inzicht: ik stopte de wijsvinger van mijn man in mijn mond en liet zien hoe ik er precies blij mee zou zijn. Probeer het zelf! “

Nog een tip: terwijl een man je behaagt, steek zijn vingers in je mond en speel tegelijkertijd – laat zien hoe hij je extra kan stimuleren..

Druk op de knop en je krijgt het resultaat

Je man kan er eerlijk aan werken om je op te winden door de “traditionele” erogene zones te strelen: als een maniak die je tepels likt en vaderlijk op je billen slaat. Het kan alleen maar erger zijn als de partner onmiddellijk met een gier op de clitoris springt..

Elke vrouw is anders, en haar erogene zones migreren als lemmingen. Vandaag kan het de nek zijn, morgen – het binnenoppervlak van de dijen en. wat vertel ik je? Het probleem is dat alleen jij je schuilplaatsen kent. Als je wilt dat een man je prikkelt tot een trillende knie, geef hem dan een kaart van je erogene zones. Vraag om je langzaam te strelen – teken cirkels en golven met je vingers op de onderarmen, nek en polsen. Je kunt vlak voor de seks praten over je erogene zones – dan zullen jullie allebei minder verlegen zijn..

Anna, 33, 3 jaar getrouwd: “Ik zei eens tegen mijn geliefde: ‘Jullie mannen zijn als drums – slechts één zone reageert op jullie. En we zijn als harpen – we hebben veel snaren, en ze klinken allemaal goddelijk, als je ze natuurlijk kunt bespelen! ‘En weet je, het werkte. Bloos en doordrenkt “.

De spanning bouwt zich op. In de onderbuik bloeit een vurige bloem. Ademhaling versnelt. Het wordt donkerder in de ogen. Bam! De man valt hijgend op het bed. En jij?! Je had nog niets!

De volgende keer kunt u het repareren. Kies eerst een positie voor het vrijen die voor u comfortabel is, en de penis van de man zal niet te actief worden gestimuleerd. Ten tweede, gebruik de spieren van de vagina om de penis in jezelf te houden wanneer het orgasme nadert, of, omgekeerd, om geen druk op hem uit te oefenen als de finish ver weg is. Ten derde kun je voorzichtig (zei ik voorzichtig!) De man bij de testikels pakken en ze voorzichtig naar beneden trekken. Het zal de ejaculatie vertragen..

Leysan, 24, leeft al drie jaar in een burgerlijk huwelijk: “Toen ik leerde de spieren van de vagina te beheersen door de penis vast te houden en los te laten, kon ik het tempo van mijn jonge man beheersen. Bovendien zijn we er dankzij dit al drie keer samen uit gekomen. Gelijktijdig orgasme is de plaag! Ik wens dat iedereen het probeert! “

Wacht op een locomotief, ren niet over de wielen!

De man stelt zich een stoomhamer voor zonder angst of verwijt? Dus het lijkt erop dat u zich in een zone van turbulentie bevindt en dat u tijdens dit vreselijke schudden uw tong al hebt gebeten? Hou op. Het is tijd om in de cockpit te klimmen en de controle over te nemen.

Berijd de man en je kunt zelf de frequentie van de wrijvingen regelen. U kunt ook de optie aan de zijkant kiezen – de positie “Lepels”. Daarin zal je stoomhamer, als hij natuurlijk geen professionele porno-acteur is, niet langer met dezelfde snelheid kunnen werken..

Victoria, 21 jaar oud, dateert 8 maanden met een man: “Ik hou zelf van energieke seks, maar mijn vriend, hij is een karatevechter, overdrijft het. Het lijkt me dat hij me in bed verwart met een peer! Ik hou er niet van om aan de top te staan. Om de man in de zendingspositie tegen te houden, begon ik in mijn dijen te knijpen en de wrijvingen te vertragen. Het is helemaal niet moeilijk en het werkt echt. “.

Ik ben een stoute meid

Het blijkt dat niet alle mannen hun passie durven te binden. Arme dingen moeten erom smeken.

Mannen worden gehersenspoeld door stereotypen over gendergelijkheid en hoe verkeerd het is om moderne vrouwen te onderdrukken. In bed is alles mogelijk, als beide partners het niet erg vinden. Zeg tegen je man: als hij een uur vergeet dat jullie allemaal zo’n correcte moedersdochter zijn, gebeurt er niets – behalve prachtige seks natuurlijk.

Vertel je partner dat je het niet erg vindt om zijn gespierde armen je uitgestrekte, gebonden lichaam te voelen strelen. Het is beter om er in een intieme setting over te praten. Of je kunt eerst een man binden en hem dan vragen hetzelfde voor jou te doen.

Olya, 37 jaar, 3 jaar getrouwd: “Mijn tweede man en ik doen zaken. Leonid durfde me lange tijd niet vast te binden – hij zag me in de eerste plaats als een collega en niet als een geliefde vrouw. Ik deed alles zelf – toen Lenya uit de douche kwam, lag ik met handboeien aan het hoofdeinde in mooi ondergoed. Mijn man besprong me als een tijger op een gazelle, en ’s ochtends werd er een boeket van honderd rozen op kantoor bezorgd.’.

Wat een geweldig konijntje!

Een roze dier op batterijen bekijken? En alleen met haar ben je niet zo geïnteresseerd? Het belangrijkste blijft – om de man ervan te overtuigen dat een vibrator (of een vlinder voor de clitoris) geen concurrent voor hem is..

Benadruk bij het overtuigen van een man dat u seksueel volledig tevreden met hem bent. Verberg de vibrator onder het kussen en geef deze tijdens het voorspel aan de man. Laat het zoemende “konijn” door je erogene zones lopen. De gelovigen zullen voor eens en voor altijd begrijpen dat een vibrator slechts een accessoire is en geen rivaal..

Zhanna, 25 jaar oud, 4 jaar getrouwd: “Tegen het tweede huwelijksjaar verveelde de dagelijkse seks me meer dan nadenken over wat te koken voor het avondeten, en Boris probeerde niets te veranderen! Ik besloot om een ​​vibrator op internet te bestellen, en zodat mijn man zich geen zorgen van tevoren zou maken, presenteerde ik de aankoop tijdens de seks. Ik speelde eerst met de penis van mijn man, masseerde het hoofdstel met een vibrator en nodigde hem toen uit om met mij te spelen. Delight kende geen grenzen! Nu is de vibrator een geslaagd stadium. Elke maand bestelt Borka zelf iets nieuws bij de seksshop “.

Mannen zijn vaak nonchalant over schattige dingen zoals kanten slipjes en Franse bh’s. Als de passie overweldigd wordt, hang je je spijkerbroek natuurlijk niet netjes op de rugleuning van een stoel. Maar het zou mogelijk zijn om een ​​pekinees geen slipje te geven, maar om een ​​kroonluchter met een onderwerp te versieren!

Natasha, 23 jaar oud, gaat uit met een jonge man van 6 maanden oud: “Meisjes, alles is eenvoudig! Verspreid de sokken, het T-shirt en de spijkerbroek van de man door de kamer. Op een ochtend liet hij me helemaal in één sok achter – hij kon de tweede niet vinden (hij verstopte hem in de batterij terwijl hij sliep)! En na de seks vroeg ze me om alle verspreide dingen te verzamelen en terug te sturen. Hoe het afsneed – de man was geïnspireerd en stopte met mijn kleren overal te gooien “.

En ik wil en. prikt

Stoppels zijn misschien sexy. Maar de haren, zelfs onmerkbaar, die ’s avonds na een ochtendscheerbeurt naar buiten zijn gekropen, kunnen de huid ernstig beschadigen. Wangen, nek en dijen blijven rood, net als na amaril.

De vraag wordt eenvoudig verwijderd. Je zag dat een man graag wil vechten – verklaar dat je hem niet bij je in de buurt laat totdat hij het gezichtshaar heeft verwijderd. Voor de duidelijkheid: u kunt tegen een stekelige wang wrijven en roodheid vertonen. Of vraag de man om met zijn pols aan zijn kin te krabben. Herhaal de procedure totdat de man stoppels niet langer als een stijlvol accessoire beschouwt..

Larisa, 30 jaar oud, 7 jaar getrouwd: “Stoppels overwinnen is gemakkelijker dan de luier van een kind verschonen. Toen ik mijn man weer vroeg om zich eerst te scheren, streek ik, toen hij uit het bad kwam, mijn vingers over zijn wang en zuchtte ik loom: ‘Wat een gladde en tere huid. Mmmm.​Nu vergeet Ruslan nooit het scheermes – hij vindt het heerlijk om me op te winden! “

Tijdens een trieste, langdurige coïtus moeten vrouwen over verschillende dingen nadenken en zelfs de oneffenheden van het plafond opmerken. In sommige gevallen aarzelt het meisje niet om uit te spreken wat er in haar hoofd ronddraait, maar dit stoort, zoals de praktijk laat zien, helemaal niemand.

Er zijn twee manieren: de man direct vertellen dat hij moet opschieten, en het heft in eigen handen nemen. Gebruik in het tweede geval de vaginale spieren, druk de man op een punt twee vingers onder de testikels en kies een positie waar de stimulatie van de penis sterker is. Je kunt en bieden aan om de zaak te beëindigen met wederzijdse masturbatie.

Marina, 23 jaar oud, een jaar getrouwd: “Ik heb het lang volgehouden, en toen kon ik het niet uitstaan ​​en vertelde Nikita alles wat ik dacht van vermoeiende marathons. Het blijkt dat hij ook niet van lange, saaie seks hield, hij, arme kerel, overwon zichzelf om mij een plezier te doen! Om de een of andere reden besloot Nikita (hij las ergens op internet) dat hoe langer, hoe beter de vrouw. Nu kost het ons slechts een kwartier om seks te hebben – hij is energiek geworden en ik kom altijd tot een orgasme “.

Het belangrijkste, beste dames, wees niet bang om actief te zijn in bed. Als je ziet dat een man zich niet gedraagt ​​zoals jij wilt, voel je dan vrij om zijn gedrag te corrigeren, in woord en daad. Een man zal je alleen dankbaar zijn voor de levendige indrukken, maar je kunt er gerust van uitgaan dat het examen om van je man de beste minnaar ter wereld te maken perfect is geslaagd..