Posted By Alexa Brianna Posted On

Gedragsregels voor partners tijdens trio-seks

Steeds vaker vind je de laatste jaren advertenties in kranten en op internet zoals "getrouwd stel op zoek naar een man en een vrouw voor regelmatige bijeenkomsten" of "op zoek naar een paar m + v voor seks". Waarom zoeken mensen een derde? Omdat ze afwisseling willen.

Wat is trio-seks?

"Viering van de ontmoeting van drie hemellichamen" – dit is hoe de Chinezen triolisme poëtisch noemen. De traditie komt van de oude keizers die plezier hadden met hun vrouw en geliefde concubine. Vanuit het oogpunt van de Tao van liefde is een vrouw Yin, water, vrede; man – Yang, vuur, kracht. Twee vrouwen, die als twee rivieren samenvloeien, geven een bredere stroom die met vuur kan worden vergeleken. Twee mannen blussen, net als twee vuren, elkaar en bezwijken gemakkelijk voor water. De vereniging W + F + M werd dus als harmonieus beschouwd, maar M + M + F – als disharmonisch.

Seksuologen die mannelijke en vrouwelijke seksuele fantasieën bestuderen, stellen dat de ideeën van mannen en vrouwen over groepsseks sterk van elkaar verschillen. Het belangrijkste verschil is dat groepsseks voor een vrouw seks is waarbij meer dan één man betrokken is. Voor een man is de meest voorkomende compositie twee vrouwen en één hij. Bij mannen werkt de aanwezigheid van een vreemde man in de buurt meer dan deprimerend. Een vrouw,
in een situatie waarin een andere vrouw en een man seks met haar hebben, treedt jaloezie op. Bovendien is het voor haar niet zo belangrijk de aanwezigheid van gevoelens voor een partner, als wel de aanwezigheid van een andere vrouw in bed..

Liefde "twee plus één" vereist van constante partners opmerkelijke mentale stabiliteit, en vooral, volledig vertrouwen in elkaar. Door een derde persoon in uw relatie toe te laten, moet u de ketting van gebruikelijke reacties doorbreken, bewust afstand doen van het gevoel van eigenaarschap in relatie tot uw partner.

Er zijn veel manieren om seks voor drie te regelen, maar er zijn niet veel wetten waaraan je je moet houden als je al bij dit spel betrokken bent. Trio-seks is niet zoals gewone seks, het vereist verbeeldingskracht en gevoeligheid van de deelnemers. Wanneer u dergelijke seks plant, moet u zich van tevoren in ieder geval ongeveer voorstellen wat u in bed gaat doen..

Twee mannen + een vrouw

Het is een bekend feit dat vrouwen altijd blij zijn met ieders aandacht, vooral van het andere geslacht. Het is altijd geweldig om omringd te zijn door mannen die haar complimenteren en bewonderen, toch? In het gezelschap van twee knappe mannen is het heel goed mogelijk om met beiden in bed te willen zijn. Twee knappe mannen tegelijk! Ze zijn allebei volledig gefocust op één vrouw. Al hun aandacht is op haar lichaam gevestigd. Als een van hen haar jonge man is, zal hij natuurlijk overdonderd worden door jaloezie. En het is onwaarschijnlijk dat hij toestemming zal geven voor een dergelijke ervaring. Hoewel er heteroseksuele mannelijke maatjes zijn die trio’s beoefenen. Als de dame geluk heeft, en ze zal seks hebben met zulke vrienden, dan zal ze veel onvergetelijke sensaties en indrukken ontvangen. Bovendien gaat dit proces niet gepaard met jaloezie en ontdekken wie langer is.

Twee vrouwen + een man

Er wordt aangenomen dat elke man ervan droomt seks te hebben met twee meisjes. Het sterkere geslacht is immers veel gevoeliger voor de verleidingen van polygamie dan de betere helft..

Als je toch besluit om op zoek te gaan naar verboden genoegens, schat dan adequaat je eigen capaciteiten in en neem je partnerkeuze serieus. Een paar basisregels zullen je helpen de traditionele fouten in deze gevallen te vermijden en je gezicht niet in het vuil te raken voor twee schoonheden tegelijk. Elk van uw partners heeft, net als u, zijn eigen ideeën over de gedragsregels in bed en de grenzen van toelaatbaarheid. Daarom zal wederzijds begrip en respect voor elkaar in deze situatie niemand schaden. Zorg ervoor dat u zich allemaal op uw gemak voelt. Jouw taak is om van alles wat er gebeurt een grappig spel te maken, waarvan de deelnemers zich vrij en gemakkelijk voelen. Wees niet bang om er dom uit te zien – nu zal je veel worden vergeven. Laat ze een striptease zien, speel een "dwaas" strip.

Veel mensen drinken voordat ze besluiten een trio te hebben. Vergeet niet dat seks onder invloed meestal niet eindigt met iets goeds. Overdrijf het dus niet. Een glas of twee is genoeg om te ontspannen. Je wilt bovenaan staan?!

De technische kant van de zaak zal van u hoge energiekosten vergen. Als je een ontspannen sfeer kunt creëren, terwijl je erin slaagt om evenveel aandacht te schenken aan elk van de jongedames, dan zit de sleutel tot succes in je zak. De rest hangt af van je tact en vaardigheid. Je moet niet alleen twee dames tegelijk plezieren, maar ook alles zo regelen dat ze zich geen van beiden vervelen.

Als het plezier dat je krijgt door samen seks te hebben tweezijdig is: je behaagt haar, zij behaagt je, dan in bed, waar er drie zijn, verandert de geometrie enigszins: je bevindt je in een vicieuze cirkel, waar de impuls van één persoon overgaat naar een ander. Wees oplettend, vergeet niet om beide vrouwen een plezier te doen, en u zult met dankbaarheid worden beloond. Je verwacht vast en zeker dat die twee vrouwen met wie je seks gaat hebben al hun aandacht aan jou zullen besteden. In feite zullen ze hoogstwaarschijnlijk niet alleen jou willen plezieren, maar ook elkaar. Als gevolg hiervan kunt u zich door ongerechtvaardigde verwachtingen in de steek gelaten en alleen voelen..

De beste manier om uit deze situatie te komen, is door een tijdje je negatieve emoties te vergeten en je handen en mond goed te gebruiken. Verzorg de borsten, dijen of zelfs de vagina van een of beide vrouwen, kus hun billen en nek, begin te cunnilingus, als de positie van een van de partners het toelaat (geloof me, orale seks zal de aandacht van een vrouw snel op jou richten). ). Als je op een gegeven moment merkt dat beide vrouwen uitsluitend met elkaar bezig zijn, en je hebt absoluut niets te doen, zoek dan zelf iets om te doen. Als je zin hebt om jezelf een beetje te verwennen, is dat ook erg handig. Heel snel zullen mensen je willen helpen om plezier te hebben..

Nogmaals, ontdoe je van onnodige verwachtingen. In plaats van je voor te stellen dat beide vrouwen tegelijkertijd orale seks met je hebben, word je high van alles wat er gebeurt. Blijf met uw handen werken en probeer het moment te voelen waarop een van de vrouwen voor u klaar staat om onmiddellijk actie te ondernemen. Copulatie is het begin van het einde. Bij penetratie in een van de vrouwen wordt de andere automatisch buiten beschouwing gelaten. Dus voordat je ervoor gaat, moet je een manier vinden om ervoor te zorgen dat beide vrouwen zich perfect op hun gemak voelen. Een bijzondere sensatie – copuleren
met de ene vrouw, een andere zoenen en strelend. Dit is een bewezen manier om intensere en langdurigere orgasmes te ervaren..

Probeer echter niet overhaast een orgasme te krijgen. Wat er gebeurt, zou alle drie tevreden moeten stellen. Dus zelfs als het jou is overkomen met de eerste, doe dan je best om ervoor te zorgen dat beide vrouwen die van hen ook krijgen. Natuurlijk wil je je volledig concentreren op de vrouw die je hebt gepenetreerd, maar dit moet je niet doen. Onthoud dat dit alle drie zijn. Kus een andere vrouw, blijf haar aanraken, kijk haar in de ogen, je kunt zelfs met haar praten als je in de stemming bent. Werk over het algemeen als Caesar, anders blijven de ontevredenen. Alle drie moeten onthouden dat het spel dat u speelt niet wordt genoemd "Derde wiel", het doel is om seks in drieën te verdelen, en niet iemand anders te beledigen.

Condooms zijn natuurlijk essentieel in een situatie als deze. Sperma, vaginaal vocht en menstruatiebloed brengen genitale infecties over. Gebruik dus niet hetzelfde condoom bij het vrijen met twee verschillende vrouwen. Als u van de een naar de ander gaat, moet u het condoom verwisselen..

Ondergedompeld in de staat van volledige gelukzaligheid die na seks komt, vergeet niet dat trio-seks puur plezier is, maar zeker geen relatie. Dit betekent dat als een van de vrouwen uw vaste partner is, de andere waarschijnlijk niet in uw bed in slaap mag vallen. Vergeet niet dat het voortzetten van een relatie voor drie een recept voor een ramp is. Je vriendin of vrouw hoeft zich geen zorgen te maken: je hebt gewoon veel plezier gehad, het was gewoon een creatief experiment. Zeg haar dat zij het was die je het meest opwond, dat het van haar was dat je je ogen niet van haar af kon houden als ze je partner streelde. Dat je behalve haar niemand nodig hebt, zij is je grootste vreugde. Nou, dat soort dingen. Uzelf, veronderstel ik, u weet wat ze zeggen tegen vrouwen die op het punt staan ​​te worden overvallen door een aanval van oncontroleerbare jaloezie..

Als je haar ervan kunt overtuigen dat trio-seks geen enkel gevaar vormt voor je relatie, dan kun je deze creatieve experimenten in de toekomst herhalen. Het belangrijkste is dus dat deze seksuele experimenten buiten je slaapkamerdeuren blijven en nergens verder gaan. Het is belangrijk dat je van elkaar houdt en elkaar vertrouwt. Het punt is dat de derde partner zich er duidelijk van bewust moet zijn, net als jullie beiden, dat je een eigen leven hebt en genoeg gevoelens voor elkaar hebt, en daarom is de derde persoon in je relatie zeker overbodig. Als u met zijn drieën bent, is het alleen seks. Draag het niet mee in het dagelijks leven..

En toch, als je partner beroemd is om haar jaloezie, moet je haar natuurlijk niet bij deze riskante onderneming betrekken, en het is beter om naast avonturen op zoek te gaan naar avonturen. Het is beter om een ​​levenspartner met twee willekeurige vrouwen te bedriegen dan haar gemoedsrust te ontnemen.

Er is een mening van psychologen dat trio-seks een manier is om je angst voor oprechte gevoelens en serieuze relaties te verbergen. Dat de mensen die ernaar streven een trieste jeugdervaring hadden: iemand van wie ze hielden, heeft hen pijn gedaan, ernstige emotionele trauma’s veroorzaakt, mogelijk seksueel misbruikt. En nu zijn ze op zoek naar speciale manieren van bevrediging: zowel om plezier te ontvangen, als om hun kwetsbaarheid niet te ontdekken. Tegelijkertijd beroven ze zichzelf van natuurlijke relaties die gevuld zijn met liefde en vertrouwen, en zijn ze niet in staat om zichzelf over te geven aan seksueel verlangen in het echt. Ze worden gehinderd door angst en wantrouwen jegens partners..

Het is in ieder geval aan jou om te beslissen of er een drietal in je leven is of niet..