Posted By Alexa Brianna Posted On

En een heel bed is niet genoeg! 6 beste plaatsen om thuis seks te hebben

Inhoud

We besloten je appartement te onderzoeken op plekken die geweldig zijn voor seks, maar we bleken onverdiend vergeten te zijn.

Bank

Zelfs op de krapste bank kun je comfortabel zitten, tenzij je er natuurlijk op gaat slapen of een film gaat kijken. In de zin van seks zijn inderdaad de beste meubels niet te vinden.

Technisch gezien is alles hier eenvoudig: je zit “in profiel”, een been onder je krulend en het andere op de grond laten zakken. De partner heeft haar rug naar je toe en trekt ook haar benen, voorovergebogen. Hier is trouwens een armleuning, waar ze zich aan vast kan houden, als de nek van een woedend paard.

De pose zorgt voor de diepste penetratie, dus maak in het begin geen plotselinge bewegingen..

Ze kan snel klaarkomen.

Je kunt je concentreren op je gevoelens zonder elke minuut in de wijdopen (vaker met afgrijzen) ogen van je partner te kijken en zonder te proberen te raden of ze het leuk vindt wat er gebeurt.

U beweegt nauwelijks of wordt nauwelijks moe.

De verleiding is groot om de afstandsbediening te pakken en tv te kijken.

Met een sterke druk kan de partner niet schreeuwen van een naderend multi-orgasme, maar van pijn. Bij afwezigheid van oogcontact zijn deze kreten niet te onderscheiden..

Tapijt

Als je van de bank bent gevallen en tijdens de seks begint in slaap te vallen, kun je van alles een grap maken of gewoon doorgaan hier op de grond. Om dit te doen, hoeft de vloer alleen te worden bedekt met een zacht, langdradig en bij voorkeur schoon tapijt. Je moet op het tapijt zitten, zodat het meisje haar benen hoger kan gooien en je naar binnen kan lokken. Als u tegelijkertijd met uw rug tegen een muur of bank kunt leunen, wordt de hele structuur stabiel..

De pose is ideaal voor die gevallen waarin ten minste een van de partners niet op zoek is naar een orgasme en kan genieten van de schoonheid en geometrie van het proces..

Je hebt een prachtig uitzicht op de charmes, waarvan de trotse eigenaar je vriendin is, en dus jij. Kijk en wees trots.

Het is erg moeilijk om van het tapijt op de vloer te vallen. Als er geen meubels zijn met scherpe hoeken rondom, is de kans op letsel minimaal..

Bij de juiste uitvoering zijn de handen (ten minste één voor elk) vrij, wat extra strelingen mogelijk maakt.

Zelfs de langste en zachtste stapel kan de plek waar je zit wrijven..

Het is moeilijk om bewegingen met een grote amplitude uit te voeren, wat in de eerste plaats uw kansen op een orgasme verkleint.

Vensterbank

Als het tapijt volledig gerafeld is, haast u dan niet om het weg te gooien. Dit kan tenslotte worden gedaan nadat je seks hebt gehad bij de vensterbank! Dit schijnbaar nutteloze stuk plastic is de perfecte basis voor een korte, woeste aanval..

Laat je partner op de vensterbank leunen en haar rug buigen – hoe groter de afbuiging, hoe dichter het contact zal zijn. De hoek van binnenkomst zal enigszins niet-fysiologisch zijn, maar dit vergroot alleen uw kansen op het bereiken van een gelijktijdig orgasme..

Een extra drive voor seks bij de vensterbank geeft het gevoel dat iemand je vanaf de straat in de gaten houdt (in de meeste gevallen zal dat zo zijn).

De pose is in wezen een variatie op het knie-elleboog-thema, maar het geeft de partner minder psychisch ongemak, omdat je niet over haar heen hangt, maar gewoon naast haar staat..

In tegenstelling tot veel andere houdingen, hoef je hier niet na te denken waar je je borsten moet plaatsen: het past perfect in de ergonomie van de vensterbank. Een partner met grote borsten zal het op prijs stellen.

Als het appartement uitzicht heeft op de verbrandingsinstallatie of de ingang van het arbeidsbureau, kan het orgasme – zowel dat van jou als dat van haar – plotseling worden uitgesteld.

Bij koud weer kan alles de nabijheid van een gloeiend hete batterij verpesten..

Als je onderweg van de vensterbank naar de koelkast met bier een stoel tegenkomt, negeer die dan niet: dit is een goed teken. Je kunt er niet alleen op zitten en jezelf belonen met een paar minuten rust voor non-stop seks, maar het biedt ook ruimte om te experimenteren.!

Neem bijvoorbeeld de pose, in de Chinese praktijk aangeduid als “omgekeerde tuinwagen”: een meisje grijpt een stoel of een harde poef met haar handen, en je tilt haar bij de heupen op en doet wat je hart je aanspreekt. Wees voorzichtig met uw bewegingen als u uw auto niet met uw kaak op een tapijt met lange haren wilt rollen.

De pose is niet alleen ideaal voor stellen met een ontwikkeld vestibulair apparaat: elke partner daarin ervaart een stroom bloed naar bekende organen, wat haar alleen maar levendige en ongewone sensaties kan geven..

Elke spiegel zal je helpen de pornografische aard van wat er gebeurt te beoordelen.

Je kunt proberen je partner in de kont te slaan en je zenuwen prikkelen met het risico van zo’n actie.

De klap zal zeker mislukken.

Je bent al verdomd moe in de vijfde minuut zonder.

Deuropening

Je liep naar de uitgang van de kamer, ben je het vergeten? Dat is het, nu zal het bezoek aan de keuken volledig moeten worden uitgesteld, want er is een deuropening op je weg gegroeid. En dit is ook de perfecte plek voor weer een ongebreidelde act van je drama..

Druk je partner tegen de deurpost en laat haar haar been achter je rug gooien en haar om je heen wikkelen. De pose vereist misschien wat choreografische voorbereiding van het meisje, maar het zal haar honderdvoudig belonen. Ten eerste, hier is het, het langverwachte oogcontact met een partner. Je kunt, als je naar haar kijkt, iets zeggen dat geschikt is voor de gelegenheid (alleen niet “Ik zou de scharnieren moeten herschikken, de deur is volledig vervormd”). Ten tweede neemt bij nauw contact in deze positie de druk op haar schaambeen en aangrenzende gebieden toe..

Clitoraal of gemengd orgasme is mogelijk.

Niemand heeft de streling van de borst geannuleerd, die nu voor uw ogen ligt.

Zelfs als de partner kleiner is dan jij bij het hoofd, kun je haar altijd in je armen nemen..

Ze kan je zelfs helpen met haar voet op het tegenoverliggende gewricht..

En toch duurt ze niet lang.

Het risico bestaat altijd dat de vingers van uw partner bekneld raken of dat er lange krullen bij de deur staan..

Wasmachine

Tijdschriften schrijven vaak dat je een meisje niet op de typemachine hoeft te zetten. Het is bijvoorbeeld beter om tegen jezelf aan te leunen, hem aan te zetten en te beginnen met trillen. Maar waarom zulke moeilijkheden?

De typemachine is het enige meubelstuk (enkele snijtafels niet meegerekend) dat perfect past bij de lengte van de gemiddelde man. In die zin dat als je je partner bovenop legt, je haar waarschijnlijk zonder hurken of op je tenen kunt betreden. De partner kan op zijn beurt haar benen om je heen slaan of ze op haar schouders gooien, afhankelijk van hoe ze het lekker vindt. Met goed strekken kan ze over het algemeen maar één been op haar schouder gooien – in dit geval zullen de diepe zenuwuiteinden die naar de clitoris gaan een goede stimulatie ondergaan. Beter juist, trouwens.

De contactdichtheid is maximaal, maar tegelijkertijd kun je nog steeds bewegingen met een grote amplitude maken.

De wasmachine staat waarschijnlijk dichter bij de badkamer dan het bed. Hygiëne mensen zullen het waarderen.

Het meisje zal je slappe billen kunnen bewonderen in de spiegel, die waarschijnlijk er tegenover hangt.

U moet alle dingen die uit de machine steken voorwassen, zodat hun uiterlijk het plaatje niet bederft.

Tekst: Victoria Morozova
Foto: Vadim Yasnogorodsky