Posted By Alexa Brianna Posted On

Een echte vrouw voor een echte man

Een muzikantenvriend van mij scheidde van zijn vrouw en begon een romantische relatie met een dame die iets ouder was dan hij. Eens, aan het begin van hun leven samen (ze besloten het te proberen), moest hij heel vroeg opstaan, om ongeveer 6 uur ’s ochtends, om naar het vliegveld te gaan en op tournee te gaan. Nou, hij stond stilletjes op om zijn vriendin niet wakker te maken, en maakte zich klaar om voor zichzelf te gaan ontbijten. Een vriend stond ook op en kookte zelf het ontbijt voor hem. Tijd – 6 uur.

En ik moet zeggen dat mijn vriend aan zulke dingen totaal niet gewend was. Dat wil zeggen dat er in zijn vorige gezinsleven geen twijfel over bestond dat zijn vrouw om viagra prijs zes uur ’s ochtends het ontbijt voor hem zou koken. Hij en zijn moeder stonden niet altijd op over het ontbijt als hij naar school ging, meer op de een of andere manier was zijn vader hiermee bezig, het gebeurde gewoon zo. Daarom was hij, niet verwend, aangenaam, maar zeer verrast door zo’n gebeurtenis, en zei zelfs tegen zijn vriendin: hier, zeggen ze, je bent zo’n fijne kerel, en mijn ex was niet in staat tot zoiets. Waarop een vriend mysterieus glimlachend antwoordde: “Ik ben maar een ECHTE VROUW”.

Er is hier iets om over na te denken. Er is tenslotte een bekend en vertrouwd concept “ECHTE MAN”. Ze interpreteren het op alle mogelijke manieren, maar uiteindelijk komt het allemaal neer op een soort “code”, “set regels”, waarvan de naleving, zo lijkt het, een man ECHT zou moeten maken. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen regels, en er zijn veel misvattingen en onzin zoals ‘een echte man zou veel moeten verdienen’ – volgens deze logica kunnen alle mannen die bijvoorbeeld als gewone ingenieur of zangleraar op school werken, niet wees echt. Ik weet niet hoeveel ingenieurs er nu binnenkrijgen, maar in de Sovjettijd was dit beroep bijna synoniem met armoede. Maar niettemin kunnen enkele basisprincipes in de definitie van een “echte man” worden afgeleid.

Kunnen we zo’n “code” aan het schone geslacht “passen”? Het is immers ook gebruikelijk dat mannen een bepaald ideaal nastreven, het in hun verbeelding creëren..

In een woord, EEN ECHTE VROUW – wat is zij? Hoe wij, mannen, het vertegenwoordigen?

Om te beginnen moet ik uitleggen wat ik zelf bedoel met het concept “een echte man”.

Ik zal proberen in het kort enkele regels voor een man te formuleren, waarvan de naleving hem in mijn geest “echt” maakt.

Er kunnen er zoveel zijn als u wilt, maar we beperken ons tot de vijf belangrijkste.

1. Een man moet zich onder alle omstandigheden respectvol gedragen tegenover een vrouw. Alles is hier duidelijk, en er valt hier niet veel te bespreken..

2. Een man neemt zelf beslissingen in zijn leven en is er verantwoordelijk voor. Geeft niemand de schuld van zijn mislukkingen, behalve hijzelf. Het lijkt er ook op dat alles duidelijk is.

3. Een man moet iets in het leven kunnen doen. Hij moet een bedrijf hebben dat de vector van zijn acties bepaalt. Zoals een andere vriend van mij, ook een muzikant, zei: “Het belangrijkste voor een man in het leven is werk.” Trouwens, toen ik deze woorden overbracht aan de vrouw van een andere vriendin van mij (een muzikant, natuurlijk, zoals je waarschijnlijk al vermoedde), een moeder van twee kinderen, vond ze ze niet echt leuk. Het lijkt erop dat ze dacht dat het belangrijkste in het leven van een muzikant zijn familie was. Naief.

4. Een echte man moet zijn angsten kunnen overwinnen. Misschien is dit het moeilijkste. Omdat er in het leven van elke man veel angsten zijn. En toch zou het moeten. Angst wordt bijvoorbeeld gegarandeerd in de neus geslagen als de omstandigheden vereisen dat je tussenbeide moet komen voor de zwakken. Of angst voor de gevolgen, als de behoefte is toegenomen om je baas alles te vertellen wat je over hem denkt. Dit betekent natuurlijk niet dat je betrokken moet raken bij alle gevechten op rij of onbeleefd moet zijn tegen je bazen..

5. Nou, het laatste. Een echte man zal nooit toestaan ​​dat een vrouw zijn leven regeert. Laten we Batalovs Gosha herinneren uit de film “Moscow Does Not Believe in Tears”, zijn scène met Alentova, wanneer ze eist dat hij nergens bij betrokken raakt zonder haar toestemming, en hij haar bijna stuurt. Dit is heel nauwkeurig.

Laten we nu proberen om met vrouwen om te gaan. Ook hier zijn er, zoals ik het zie, vijf basispostulaten. Vijf hoofdtekens van een ECHTE vrouw.

Nou, het is leuker, het is niet zo serieus.

1. Dus het lijkt duidelijk met de eerste. Een echte vrouw staat altijd klaar om om 6 uur ’s ochtends op te staan ​​om een ​​boterham voor haar man te maken. Niet omdat het nodig is, maar ZELF. Op verzoek van het hart. Natuurlijk zal geen enkele gezonde man van zijn vrouw verlangen dat ze elke ochtend om 6 uur opstaat en een ontbijt voor hem klaarmaakt als hij vroeg vertrekt. Maar – uw vrouw moet een innerlijke bereidheid hebben.

2. Een echte vrouw is altijd niet onverschillig voor hoe ze eruitziet. Welnu, het lijkt een banaliteit, maar – proberen alle vrouwen, bijvoorbeeld in het huwelijk, voortdurend aantrekkelijk te blijven voor hun echtgenoten? Hij lijkt tenslotte al “gepakt” en zal nergens heen. Hier is hij, naast hem, op de bank. En om elke dag voor hem te schilderen, wordt “marafet” gestopt. Nee, het verdwijnt. Op een mooie (vreselijke) dag kan de bank leeg blijken te zijn – iemand heeft zorgvuldiger voor hun uiterlijk gezorgd. En dan valt er niets te beledigen.

Sharon Stone werd eens gevraagd hoe ze zich voelde in het huwelijk. “Moeilijk,” antwoordde ze. – ’s Morgens word ik wakker, mijn man slaapt, ik snuffel uit bed, doe mijn make-up op en – terug. Zodat, God verhoede, ik het VERKEERDE niet zie “.

3. Een echte vrouw respecteert altijd de ZAKEN die haar man doet. Zelfs als ze er totaal ongeïnteresseerd in is. Zelfs als dit bedrijf niet veel inkomsten oplevert (en zelfs helemaal geen). Als ze ziet dat deze zaak echt is, en het is belangrijk voor een man, hij wijdt zijn leven hieraan, dan zal ze hem altijd steunen. Laten we ons misschien herinneren aan Anna Grigorievna Snitkina, Dostoevskaya in het huwelijk. En we zullen Xanthippa, de vrouw van Socrates, niet herinneren. Ze kreeg hem sterk.

4. Een echte vrouw tolereert organisch geen enkele vorm van geweld. Alles is hier duidelijk, de “betere helft van de mensheid” is de beste omdat het leven reproduceert en in stand houdt, terwijl het andere geslacht dit leven periodiek probeert te ruïneren en te vernietigen..

Mijn vrouw maakt categorisch bezwaar tegen de aanwezigheid van enig ‘militarisme’ tussen het speelgoed van onze zoontje – soldaten, pistolen, wapens. Ik denk dat het niet gaat om de angst dat er iets agressiefs uit het kind zal groeien – welke van de jongens had geen soldaten? – het is eerder slechts een interne, misschien op een onbewust niveau, afwijzing van alles wat met vernietiging te maken heeft. Misschien heb ik het mis, maar het lijkt me dat Jeanne D’Arc en Xena, de heer van de krijgers, in het licht van het bovenstaande, vrouwen niet echt zijn.

5. Nou, het laatste. Ergens in mijn jeugd las ik een sprookje dat me verbaasde. Aan een koning vroeg een boze tovenaar een raadsel. Het koninklijke leven hing af van het juiste antwoord. Het raadsel klonk als volgt: wat ter wereld is het meest wenselijk voor een vrouw? Natuurlijk genazen antwoorden als “gouden-diamanten-parels-outfits” niet. De wanhopige koning werd geholpen door een lelijke tovenares die, voor sommige van de bewezen diensten, de koning het juiste antwoord opriep: “Het meest wenselijke voor een vrouw is macht over een man.”.

Het verbaasde me zo erg dat ik mijn vader vroeg wat hij ervan vond. Hij grinnikte en antwoordde: ‘Nou, daar heeft Homer over geschreven.’ Dat is – een oude waarheid.

Over het algemeen is het duidelijk waar elke echte vrouw stiekem van droomt. En zie bij deze gelegenheid paragraaf vijf van de code van de echte man.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!