Posted By Alexa Brianna Posted On

De fijne kneepjes van orale seks

Houd er rekening mee dat verschillende delen van de mannelijke penis een verschillende gevoeligheid hebben voor stimulatie door hun lippen en tong..

De meest gevoelige plek is zijn hoofd, dus dit is meestal waar de meeste aandacht moet worden gevestigd bij orale seks. U kunt uw partner gemakkelijk tot een orgasme brengen met slechts zachte aanraking van de tong op dit deel van de penis. De schacht van de penis heeft niet voldoende gevoeligheid, daarom kan noch orale noch handmatige stimulatie van deze zone een man veel plezier bezorgen..

Er is een wijdverbreide misvatting onder vrouwen dat een man maximaal plezier beleeft als zijn partner zijn penis diep en stevig vastpakt met zijn mond en hem stimuleert met krachtige op en neer bewegingen. Uiterlijk ziet deze vorm van orale seks er natuurlijk erg opwindend uit, maar helaas is de stimulatie van de kop van de penis onvoldoende, omdat het belangrijkste effect op de ongevoelige schacht van de penis ligt. De testikels (scrotum, testikels, noem het maar wat voor u handiger is) zijn erg gevoelig voor pijn en worden meestal niet beschouwd als een object van erotische stimulatie, wat in wezen een vergissing is. Je kunt veel leuke dingen toevoegen aan je erotische spellen als je meer aandacht besteedt aan testikels.
Maar daarover later meer. Er zijn andere delen van het mannelijk lichaam die gevoelig zijn voor orale stimulatie. Veel mannen zijn gevoelig in de borsten en tepels, in het perineale gebied, etc..

Het is bitter om te zien hoeveel meisjes niet weten hoe ze de penis op de juiste manier moeten prikkelen, om hem in de juiste gevechtsgereedheid te brengen. De meest voorkomende misvatting is de overtuiging dat het stevig vastgrijpen van de penis en het krachtig op en neer masseren je een expert in orale seks maakt. Dit is niet waar. Het is noodzakelijk om eerst het oppervlak van de penis van uw partner te onderzoeken met voorzichtige, zachte aanrakingen van de lippen en tong en, door zijn reactie, de meest gevoelige punten te bepalen..

Probeer dit: Neem de penis met één hand en lik zachtjes het hele onderste deel over de lengte van onder naar boven. Wanneer je de eikel bereikt, wikkel je je mond er voorzichtig en voorzichtig omheen. Door de opwinding van het orgel, zul je zien welk deel ervan het meest gevoelig is en het grootste plezier geeft aan je geliefde. Nadat je deze zones hebt geopend, moet je opletten welke tekens je in de toekomst kunt gebruiken om te bepalen hoe dicht je partner bij een orgasme is. Dit is in ieder geval belangrijk, zodat je de duur van liefdesspellen kunt beheersen en geen voortijdige ejaculatie kunt veroorzaken. Hier zijn de gebruikelijke symptomen van nabijheid tot een orgasme: de kop van de penis wordt iets groter, de heupen worden strakker en er verschijnen druppels doorschijnende vloeistof aan de bovenkant van de penis. Als dit gebeurt, kan op elk moment het beste gebeuren. De positie waarin het meer optimaal is om orale seks aan te gaan (onder de benen zijn, op de zij liggen of in positie 69) hangt af van de gevoeligheidskenmerken van de penis van de partner, evenals van de structuur en plasticiteit van je lippen , tong en de vorm van uw tanden. Probeer allerlei technieken uit om de beste pasvorm voor uw stel te vinden..

U moet de eikel van uw penis likken en deze vervolgens in uw mond steken. In dit geval moeten de lippen gespannen en zo smal mogelijk worden gehouden, alsof u een letter uitspreekt "Hebben". Wanneer de penis in uw mond is, begint u uw hoofd ritmisch heen en weer te schudden, alsof u een opgewonden penis aan het rijgen bent. Zodat hij niet erg diep binnendringt (in eerste instantie kan een diepe introductie in de mond onaangenaam lijken), kunt u de diepte van de onderdompeling met uw tong beperken en deze naar het gehemelte tillen. Hoofdbewegingen kunnen worden versneld of vertraagd, afhankelijk van de wens van de partner en hun eigen gevoelens. Deze bewegingen moeten worden uitgevoerd totdat u een stroom sperma in uw mond voelt stromen..

Neem een ​​strakke penis in je hand, ontbloot je hoofd en begin eraan te likken alsof je een ijslolly in je hand hebt. Tongbewegingen kunnen heel divers zijn, van langzaam strelen tot snelle korte aanrakingen (de zogenaamde slangentong). Probeer te luisteren naar de reactie van je partner en als je de nadering van een orgasme voelt, dompel de penis dan onder in je mond zodat het sperma niet in je kleren spat..

Neem de verharde penis van uw partner met uw mond, maar druk uw lippen niet om de schacht. Begin met het rollen van je hoofd. De penis maakt een vrije cirkelvormige beweging en raakt afwisselend de verschillende binnenoppervlakken van uw mond. Haal het eruit en vertraag het een beetje met je tanden. Het is handiger om deze oefening te doen terwijl u voor uw partner knielt, of wanneer hij ligt, en uw hoofd precies op zijn penis zit. Draaibewegingen moeten met de klok mee of tegen de klok in worden gedaan. Zo’n spel geeft een man veel plezier en kan lang meegaan..

Knielend voor je partner, til zijn reeds verharde penis op zodat je met je mond de testikels kunt bereiken. Masseer met langzame, krachtige bewegingen van de tong het perineale gebied onder het scrotum, de testikels zelf, schuif uw tong er voorzichtig en voorzichtig overheen en lik de hele penis helemaal naar boven. Je kunt een beetje helpen met je handen. De techniek is in wezen als het likken van een ijslolly. Er zijn maar weinig mannen die zo’n langdurige stimulatie kunnen weerstaan ​​en geen krachtig orgasme kunnen bereiken. Als alternatief kunt u de rechtlijnige bewegingen van de tong combineren met het uitschrijven van de grote acht.

De meest gebruikelijke techniek is om de penis van je partner met je mond te nemen, maar niet diep. We zullen later stilstaan ​​bij een diepe opname. Bepaal met je tong de locatie van de eikel van de penis. Lik het gedeelte van het frenum één keer (waar de voorhuid eindigt en de huid begint) onder het hoofd. Maak de penis los en herhaal alles vanaf het begin, waarbij je de schacht van de penis met je hand omklemt. Dit spel kan gevarieerd worden door bijvoorbeeld kronkelende bewegingen van je hoofd naar links en rechts te maken terwijl je natte lippen zich om het hoofdstel sluiten. Een extra aangename sensatie kan worden toegevoegd door de penis zachtjes te stimuleren met de hand op en neer. Verschillende zachte ondiepe grepen van de penis met de mond kunnen worden afgewisseld met een zeldzame maar sterke en diepe greep tot aan de basis, of een standaard vacuümgreep.

Naast de vorige is er een techniek die het orgasme versterkt. Als u het kanaal waardoor het sperma wordt uitgeworpen met uw vinger aan de basis van de penis blokkeert en door het met uw lippen en hand langs de hele romp te masseren, de spasmen die kenmerkend zijn voor ejaculatie, nabootst, kunt u uw partner voor een zoete uitputting voor een lange tijd. Wanneer je het sperma laat ontsnappen, zal de uitbarsting ongewoon lang en intens zijn. Ongelofelijk hoe zo’n simpele techniek
verhoogt het plezier voor een man.

Degenen die net beginnen met orale seks, moeten enkele punten in overweging nemen. Op het moment van een orgasme proberen mannen vaak de penis zo diep mogelijk te laten zinken. De gemiddelde monddiepte is echter slechts 7,5 tot 9 cm en de gemiddelde lengte van de Europese penis is 10 tot 14 cm. Het probleem wordt bemoeilijkt door het feit dat de grijphoek van de penis tijdens orale seks in relatie tot de keel en luchtwegen is 90 graden. Daarom moet u vlak voor het orgasme van de partner uw hoofd opzij kantelen, zodat zijn penis volledig kan binnendringen, zonder gevaar voor uw luchtwegen..

Bovendien is het geen geheim dat bij diepe penetratie een bepaalde fysieke reactie optreedt. Om deze problemen te vermijden, hoeft u alleen het strottenhoofd te ontspannen en niet te proberen het tijdens diepe penetratie te belasten. Bovendien kunt u de diepte regelen door de penis tijdelijk stevig met uw lippen vast te pakken in een voor u comfortabele positie en deze uitsluitend met uw tong te stimuleren, zodat u op dit moment een beetje op adem kunt komen. Het moment van orgasme is het enige moment tijdens het hele orale spel waarop de activiteit van de partner de jouwe kan overheersen. Hij begint zelf de bewegingen te imiteren die kenmerkend zijn voor gewone geslachtsgemeenschap, waarbij de penis elke keer dieper en dieper zakt. Dit is een zeer krachtige seksuele ervaring, vooral voor beginners. Nog een waarschuwing. Verlaat uw partner niet onmiddellijk na de ejaculatie. Het zal zijn plezier overweldigen. Daarom, als het psychologisch onaangenaam voor u is om het ontsnapte sperma gewoon door te slikken, spuug het dan gewoon in een voorbereide zakdoek of handdoek, maar ren niet naar de badkamer. Maar vergeet niet dat sperma een ideale cosmetica is voor het reinigen van de huid. Met de nodige aandacht voor elkaar zullen jij en je partner al snel leren mogelijke problemen te vermijden en elkaar maximaal wederzijds plezier te geven aan orale seks..

Laten we nu onze aandacht weer richten op de testikels van de partner. Gezien hun hoge pijngevoeligheid is een speciale vertrouwensrelatie tussen partners vereist om hen aan te trekken tot actief seksueel spel. Laten we beginnen met het voorzichtig likken van het scrotum. Als je partner opgewonden is, kun je spelen met de tepels op hun borsten, waardoor de penis onderaan de basis dichter bij de testikels wordt gestimuleerd. Met het volledige vertrouwen van uw partner kunt u beide testikels met uw mond nemen, nadat u het scrotum met een natte tong hebt gelikt, omdat u de hoofdhuid van het scrotum moet bevochtigen. Losse haren zullen je tong er niet van weerhouden om met testikels te spelen. In sommige gevallen kan de bijbal van uw partner dienen als detectie van latente infecties zoals chlamydia. Als ze ongewoon vergroot en pijnlijk zijn bij aanraking, is dit een alarmerend signaal en de meest ondubbelzinnige herinnering aan de noodzaak om een ​​elastische band te gebruiken..

Dit is een heel eenvoudige techniek van vrijen, en als je al bekend bent met de anatomie van de penis, zul je het gemakkelijk leren. Bevochtig je lippen, vouw ze rond het hoofd van de penis en begin zachtjes langs de frenumlijn heen en weer te draaien. Dit vereist geen speciale vaardigheid of speciale talenten, aangezien dit het meest gevoelige deel van de penis is. Haar stimuleren kan een snel en krachtig orgasme veroorzaken. Meestal wordt het aanbevolen voor het dringende herstel van de vechtefficiëntie van de partner nadat er al geslachtsgemeenschap heeft plaatsgevonden..