Posted By Alexa Brianna Posted On

Classificatie van echtgenoten volgens de mate van slechtheid

Vandaag herstellen we gerechtigheid en halen we slechte, slechte en volkomen louche echtgenoten beetje bij beetje uit elkaar (laten ze niet denken dat we alleen gelukkig zijn door hun aanwezigheid en dat we niets te twisten hebben met hen, de navels van de aarde).

Besluiteloze, kneedbare jongen, constant op zoek naar zichzelf en zijn mannelijke "ik" (in de regel eindigt de zoektocht in de dichtstbijzijnde bar in het gezelschap van dezelfde eeuwige tieners, die gezamenlijk protesteren tegen vrouwelijke "geweld" boven hen). Niet in staat om serieuze beslissingen te nemen, altijd aan zichzelf twijfelende, bij elke gelegenheid klaar om alle verantwoordelijkheid van zijn schouders naar een ander ziek hoofd te verplaatsen (meestal de jouwe).

Hoe te zijn? Als u tevreden bent met de positie van het hoofd en de nek in het gezin, hoeft u niets te doen – geniet van een comfortabele, zachte en niet-conflicterende metgezel, klaar om zonder twijfel aan al uw wensen te voldoen (ontbijt koken, de kind uit de tuin, de afwas doen, etc.). Maar als de rol van moeder niet degene is waarvan je droomde toen je trouwde, stem dan af op een lange en nauwgezette heropvoeding. Je kunt van een jongen natuurlijk geen echte man maken – sterk, wilskrachtig en besluitvaardig, maar je kunt hem wel leren af ​​en toe initiatief te tonen en onafhankelijk te zijn.
oplossingen liggen binnen uw macht. Het belangrijkste is om geduldig, tactvol, vindingrijk en sluw te zijn.

Schuif hem voorzichtig en vakkundig kant-en-klare oplossingen uit (laat het een verhaal zijn over een soortgelijke situatie die zich bijvoorbeeld met je collega heeft voorgedaan – zorg ervoor dat je man het aas inslikt en doet wat je wilt, maar met de gedachte aan zijn eigen onweerstaanbaarheid ). Geleidelijk aan zal hij leren zijn persoonlijke ideeën te genereren – het belangrijkste is om zijn initiatief niet te onderdrukken en zijn pogingen om in de kiem te groeien niet te onderdrukken (zelfs als je het echt wilt, zelfs als je zelf alles sneller, beter en goedkoper).

Lief en verliefd, de romanticus is klaar voor alle prestaties, gewoon om zijn gelovigen te verrassen. Een diner bij kaarslicht op het dak van een wolkenkrabber, een liefdesverklaring met rozenblaadjes op het asfalt, duizend-en-een liefdes-sms die binnen een uur wordt verzonden – de stroom van zijn romantische fantasieën raakt nooit op.

Hoe te zijn en wat te doen? Is het het waard? Denk na voordat je zijn romantische neigingen stopt. Ja, een boeket orchideeën kost de helft van het salaris, ja, nu moet je je gezinsbudget verlagen en een maandelijks lidmaatschap van een sportschool weigeren, maar het is het waard Geloof me, velen zouden al hun spaargeld geven voor één date met zo iemand. Dus ontspan en probeer plezier te hebben (zij het half uitgehongerd).

Hij is een voorbeeldige echtgenoot en vader, zijn huis is een volle beker. Hij kan voeden, repareren en het stof wegvegen.

De ideale man op het eerste gezicht! Maar niet alles is zo eenvoudig. Onze huisvader is tenslotte nergens in geïnteresseerd, behalve in huishoudelijke taken. Geen kunst, geen cultuur, geen politiek, nee, oh God, sportnieuws en voetbal.

Hoe te zijn? Waarschijnlijk past de situatie bij jou: iedereen is vol, schoon en gelukkig, maar wat als je niet genoeg gesprekken over het onderwerp hebt: "Wat wil je voor het avondeten, schat?", en je ziel heeft geestelijk voedsel nodig. Het is moeilijk, maar heel realistisch – om je man kennis te laten maken met de wereld van schoonheid. Laat zien dat er naast lams-, dille- en tartaarsaus nog veel meer interessant is in de wereld. Als je doorzettingsvermogen en doorzettingsvermogen hebt getoond, kun je hem bijvoorbeeld interesseren in de werken van moderne impressionisten, of hem op zijn minst leren geeuwen bij concerten en tentoonstellingen die niet zo eerlijk zijn

De luiaard is moeilijk op te staan ​​en niet gehaast (hoewel hij zelf beweert dat zijn traagheid het resultaat is van grondigheid, nauwkeurigheid en nauwkeurigheid), houdt van eten en slapen.

Favoriete positie – liggend op uw zij voor de tv. Favoriete hobby – snoep / friet / bier eten, nog steeds liggend op de bank (optioneel – half zittend).

Hoe te zijn? Parasitisme en afkeer van een luiaard vanwege hectische activiteit wordt meer dan gecompenseerd door zijn vriendelijke karakter, zelfgenoegzaamheid en schattige buik. Als je je keuken wilt redden van de invasie van een kolossale beer, vraag hem dan niet om aardappelen te schillen / de kachel te wassen / voedsel op te warmen. Gebruik zijn vaardigheden op een veiligere manier (naar de winkel gaan voor koekjes zal het sowieso doen, want dit is zijn tweede favoriete delicatesse na gebakken aardappelen; haal het vuilnis buiten – tegen een vergoeding, in bed is de luiaard pretentieloos en gemakkelijk bevredigend).

Een jaloerse persoon is er a priori zeker van dat alle vrouwen arrogante bedriegers zijn, en jij bent de meest verraderlijke van hen. Hij is dagenlang klaar en met koppigheid, vindingrijkheid en deductie die Sherlock Holmes zelf waardig is, om de geringste hints van uw "long" gedrag (speels en langer dan een seconde kijken naar een passerende man, twee minuten te laat van het werk, een nieuwe jurk kopen, wachtstand tijdens zijn telefoongesprek, overmatige kilheid of, integendeel, liefde, etc.).

Hoe te zijn? Het is erg moeilijk om een ​​verstokte jaloerse persoon opnieuw op te voeden (ja, het is bijna onmogelijk). Daarom heb je vier uitgangen:
onverschillig – verdraag constante scènes van jaloezie, urenlange ondervraging met verslaving en 24 uur per dag controle.
wraakzuchtig – hij is er nog steeds zeker van dat je hem hoorns hebt gegeven (minstens één keer), dus laat de straf verdiend zijn
vriendschappelijk en niet altijd effectief – leg hem uit, dom, dat je niet bent veranderd en niet van plan bent, dat je van hem houdt en alleen van hem, dat als hij in dezelfde geest blijft, hij je niet als zijn eigen oor zal zien hoorns.

moeilijk maar effectief – om er vanaf te komen.

Werk voor hem is niet alleen een kans om maar liefst 8-9 uur van huis weg te rennen, rond te hangen in VK en het laatste sportnieuws te bespreken in de rookkamer. Nee, voor een workaholic is dit een kans om zichzelf te actualiseren, om zijn analytisch-logisch-management-organisatorische (en vele, vele andere) capaciteiten te tonen, om financieel te groeien (hoewel geld niet het belangrijkste voor hem is, is het eerder een aangename bonus voor zijn favoriete bedrijf).

Hoe te zijn? Als je klaar bent om zijn constante afwezigheid en vertragingen op het werk te doorstaan, als je tevreden bent met de ondersteunende rol, dan kun je doorgaan met het leven van de Straw Widow..

Maar als het voor u niet voldoende is om uw man in het weekend te zien en alleen in zijn achterhoofd – slapend in bed / zittend aan een laptop, zakelijke onderhandelingen aan de telefoon – ga dan dringend verder met de operatie "Gevangen nemen".

Of het nu gaat om overreding, smeekbeden, bedreigingen, tranen, chantage, het is aan jou en hangt af van de persoonlijkheid van je partner. hem naar een gebied zonder enige communicatiemiddel (voor de eerste keer als je hem een ​​pieper kunt achterlaten – we zijn geen dieren) en hoop dat hij bij aankomst zal begrijpen dat er niets bijzonders gebeurde zonder hem (de medewerkers renden niet weg weg,
het gebouw stortte niet in, de onderhandelingen werden niet verstoord, enz.) en dat je nog moet rusten is nuttig en verdomd aangenaam (hier komen al je culinaire en acrobatische vaardigheden van pas).

100 procent zeker van zijn rechtvaardigheid en idealiteit, probeert hij een waardige partner te maken van zijn vrouw en zichzelf te evenaren. Eeuwige kritiek en wijzen op gebreken, moraliserende en urenlange lezingen over het onderwerp: "En het was nodig om dat te doen, en zo..", – dat is wat de vrouw van de criticus te wachten staat.

Hoe te zijn? Tolereert u gemakkelijk opmerkingen over de zaak zonder dit? Begrijpt u dat een criticus niet het slechtste voorbeeld is van het gezin van een echtgenoot, dat hij niet uit woede bekritiseert, maar uit de wens om het gedrag / de spraak / de stijl / de culinaire vaardigheden van zijn helft tot onberispelijke perfectie te brengen? We schudden je de hand met alle mogelijke respect en bewondering (de auteur heeft helaas niet eens een honderdste deel van je geduld).

Als u voor eens en voor altijd een einde wilt maken aan verbaal misbruik van uw persoon, probeer dan uw man van deze twijfelachtige gewoonte te ontdoen..

Vertrouw hem een ​​taak toe die hij beslist niet of slecht zal doen (afwassen, luier verschonen, onderhandelen voor een bosje peterselie voor de helft van de prijs, enz.). En het is niet nodig hem de ruwheid te verwijten, geloof me, hij weet zelf dat hij verre van perfect is. De volgende keer dat hij probeert te wijzen op de tekortkomingen in je vaardigheden, vertel hem dan dat niet iedereen op deze wereld perfect is, en dat je toch van hem houdt met alle gebreken, saaie en kromme benen..

Hij klaagt, lijdt en zeurt altijd. Bovendien is het voor hem niet fundamenteel belangrijk waar hij spijt van krijgt (een verloren sleutel, een daling van de aandelen, een koude keel), het belangrijkste is het proces zelf. De zeurderige blunder merkt de positieve aspecten van het leven niet op, en hij beantwoordt elke vreselijke situatie met de woorden: "Ik zei het je! / Ik waarschuwde!". De enige troost voor hem is te klagen over zijn moeilijke lot en zijn problemen op anderen af ​​te schuiven. En het maakt niet uit dat deze ander zonder werk is, uitgehongerd is, rouwt – het kan hem niet schelen, want er is en kan een persoon ellendiger zijn in de wereld.

Hoe te zijn? Ga in geen geval verder over de zeurder, heb in geen geval medelijden met hem! Aanmoediging, geloof en lof zullen hem misschien overtuigen dat niet alles zo slecht is in dit leven en dat het te vroeg is om op te geven (des te meer voor zo’n charmante, aantrekkelijke en getalenteerde man).

Is het je gelukt om een ​​uitgesproken rollator naar links te bellen? Begint uw man hevig te kwijlen van slechts één blik op een vrouwtje? Hij blijft regelmatig aan het werk, liegt en liegt, komt ’s ochtends vrolijk, nuchter en geurig thuis met vrouwenparfum?

Hoe te zijn?
Trouw niet met hem. Wat, laat, is het al gelukt? Zie dan punt 2 en 3.
Om te volharden, hopen en wachten dat hij naar boven zal lopen en zich er op zal vestigen "plaats".
Accepteer hem zoals hij is en heb plezier. Immers, zoals ze zeggen, hoeveel een rokkenjager je ook voedt, hij kijkt nog steeds naar links. En in het dagelijks leven is hij niet de slechtste optie – licht, charmant, bloemen kopen uit schuldgevoel, regelmatig huwelijksplicht vervullen (nou ja, ook al is het niet zo vurig als tijdens de verkering, maar regelmatig en gewetensvol).

Hij gelooft dat er maar één juiste mening is, en die is verplicht voor hem. De plaats van de vrouw is in de keuken, de kinderen aan de balie, de schoonmoeder is in een andere stad.

Een tiran tegenspreken is nutteloos en gevaarlijk (hij schuwt sterke uitdrukkingen en soms mishandeling niet).

Hoe te zijn? Ren van hem weg, ik meen het. In ieder geval wacht u een niet al te mooie toekomst:
slagen als je je verzet en tegen zijn wil ingaat;
gebroken psyche, als je hem de kans geeft om jezelf te intimideren en in een ruggengraatloos, onderdrukt en ellendig wezen te veranderen.

We hebben de slimste soorten slechte echtgenoten onder de aandacht gebracht. Natuurlijk zijn er maar heel weinig in hun pure vorm. Ze vinden het tenslotte allemaal (opiniepeilingen en overal) moeilijk om zich te onthouden van kritiek, jaloezie, zeuren, blikken naar andermans priesters en zoeken naar zichzelf.

We moeten gewoon de juiste beslissingen nemen en van ze houden, schadelijk, maar zo schattig en charmant.