Posted By Alexa Brianna Posted On

Casanova of Chikatilo? Toegestane en verboden verleidingsmethoden

Hoe vrouwen te verleiden zonder spijt en het Wetboek van Strafrecht.

Of je nu op zoek bent naar een levensvriend, alle Assepoesters in de stad uitzoekt, of je bent bezig met een sportwagen uit pure liefde voor kunst, of je bent van plan iemand voor het eerst in je leven te verleiden – lezen dit artikel zal u geen kwaad doen bij de door u gekozen activiteit. Denk je dat meisjes het leuk vinden als ze worden verleid? Laten we je meteen vertellen: het juiste antwoord is “in het algemeen ja”. Anders zouden ze niet in de verleiding zijn gekomen – dat is de onverbiddelijke logica. Waarom vertellen zoveel enge verhalen van meisjes dan over schurken en schurken, door wie ze bijna het vertrouwen in de mensheid verloren? Omdat sommige van onze collega’s naar geslacht de vaardigheid bezitten om te hoven op het niveau van een ongeslepen huishoudbijl, maar tegelijkertijd claimen ze ook de lauweren van Don Juans. Grotdilettantisme bederft ook hier het hele plaatje. Ondertussen zijn er vrij duidelijke regels voor een herenjacht op vrouwen, die sterk worden afgeraden om te breken. We hebben alle controversiële kwesties onderverdeeld in drie zones op basis van de mate van toelaatbaarheid..

Je kunt een vrouw verleiden zonder iets voor haar te ervaren

We zullen je nooit adviseren wat je moet doen als je verliefd bent. Geliefden gedragen zich wild en onvoorspelbaar, daarom staat het geluk vaak aan hun kant. Het vermogen om te verleiden is alleen nodig als je niet verliefd bent. Nou ja, misschien de allerlaatste vijf minuten. Ja, goede, positieve jongens gedragen zich niet zo – maar wat hebben verleiders met goeden te maken? Bovendien neemt u ook risico’s. Wat als ze nog steeds jouw Waterloo blijkt te zijn, waar je zowel je hoofd als het verlangen verliest om voor een andere vrouw in de wereld te zorgen behalve haar? Zelfs als het risico van een dergelijke wending te verwaarlozen is, is hij het die dient als morele rechtvaardiging voor de meest beruchte playboy.

U kunt gebruik maken van de uitgewerkte schema’s

Stabiliteit is een teken van vaardigheid. Er is niets onsportiefs aan het voor de tiende keer uitwerken van een beproefd plot: “Ik stel voor dat ze wegloopt van de club, bij de ingang simuleer ik een hartaanval om medelijden te veroorzaken, op straat kijken we naar de lucht, ik vertel een smerige grap over Chapaev en lieg over iets Antares (we moeten trouwens toch uitzoeken waar hij werkelijk is), dan verlies ik ineens mijn autosleutels en lees ik poëzie. ” Het is waar dat het risico bestaat dat ze, ondanks alle statistieken, de vriendin van Natasha blijkt te zijn, die je afgelopen vrijdag over Antares hebt geüpload, en in staat zal zijn om je romantische impromptu te identificeren aan de hand van haar verhalen. Nou, dan geen geluk.

U kunt volhardend en niet te stoppen zijn

Voor het eerst keek ze je aan alsof je niets was. Toen geeuwde ze en draaide zich om. Toen haalde ze haar schouders op. Dit zou voldoende zijn voor iemand anders om de hopeloosheid van de onderneming te begrijpen, maar een koude douche stimuleert alleen een echte verleider. Ze gooide 24 boeketten die je in de prullenbak hebt gestuurd? We zaten op de vijfentwintigste. Totdat het om fysiek contact gaat, heeft uw volharding het volste bestaansrecht..

U kunt er beter uitzien dan u bent

Een gehuurde auto, een horloge geleend van een vriend van een bankier, een kind dat in haar bijzijn op het hoofd klopte. (Trouwens, wat voor plakkerige rotzooi zat er bovenop deze kleine freak?) Pogingen doen alsof je helemaal niet jezelf bent, maar iemand die veel rijker, invloedrijker en nobeler is, is volkomen onaanvaardbaar in een echte relatie. Maar als we het hebben over cynische verleiding, dan zijn er geen grenzen aan perfectie. Een echte verleider probeert altijd een vrouw mooi te maken – om haar een sprookje te geven, zij het een kort verhaal, met een knappe prins in de hoofdrol. Nou, het feit dat de prins uiteindelijk in een pompoen verandert – zo eindigt elk sprookje om plaats te maken voor het volgende.

Je kunt en moet proberen haar bewondering op te wekken.

Er zijn twee soorten playboys: “hyena’s” en “leeuwen”. Voor sommigen is het belangrijk met een haak of een boef om bij het vrouwelijk lichaam te komen, snel hun werk te doen voordat ze van gedachten verandert, en te verdwijnen voordat ze bij zinnen komt. De klassieke verleider daarentegen bereikt dat de vrouw zelf een hartstochtelijk verlangen ervaart om in zijn armen te zijn – het is deze combinatie die voor hem de enige voordelige is. Als we de bekende archetypen nemen, is de eerste Barney Stinson van How I Met Your Mother, de tweede Joey van Friends. Voor Joey is een voorwaarde voor de overwinning de bewondering en het verlangen van zijn partner – hij is de perfecte “leeuw”. Barney daarentegen is gemakkelijk tevreden met het feit dat een vrouw naar zijn bed gaat uit nieuwsgierigheid, materialistische overwegingen, verveling of gewoon uit naïviteit. Dit is de reden waarom vrouwen over het algemeen van Joey houden, hoewel velen boos op hem zijn. Barney daarentegen veroorzaakt vaak verontwaardiging en minachting bij hen, zelfs zijn oude vrienden behandelen hem met enige afkeer. Een leeuw zijn is moeilijker, maar cooler.

Een niet al te mooi meisje, verkleed als afgestudeerde wees, duidelijk verstoken van mannelijke aandacht, is niet per se een gemakkelijke prooi. Maar desalniettemin is het waarschijnlijk nog gemakkelijker om zoiets te imponeren dan de koningin van de partij. Onder de verleiders zijn er liefhebbers van “grijze muizen” die graag een betoverende verkering regelen voor meisjes die niet aan een dergelijke behandeling gewend zijn: de levendige emoties van hun partner overschaduwen de gebreken van haar uiterlijk voor hen. Maar er zijn er die het jagen op onzekere vrouwen vermijden, omdat ze bang zijn hen ernstige psychologische trauma’s te bezorgen. Zulke verleiders kiezen liever voor meisjes die ervaren, bevrijd zijn en over het algemeen begrijpen wat hen als partners wordt aangeboden..

Om een ​​vurige hartstocht uit te beelden: het is het heilige recht van elke verleider, ingewijd door traditie, om slechts een vervagende sintel van vage interesse tot de beschikking te hebben. Expressieve blikken, sensatie van genot, gezicht bleek van gevoelens – het is gemakkelijker en overtuigender om met mimische spieren te liggen dan met woorden. Maar als het tweehonderd jaar geleden in de orde was om in eeuwige liefde te zweren en te beloven aan gevoelens te sterven op het tweede uur van kennismaking, worden vandaag de woorden ‘Ik hou van je’ tijdens de verleiding vervangen door heren met ‘Ik wil je ”. En nog meer, ze bieden niet aan om te trouwen tijdens de eerste ontmoeting: een modern meisje zal niet aarzelen om met pensioen te gaan van zo’n voortijdige ejaculatie van gevoelens.

Wat dacht je van een schaamteloze leugen?

In Zweden zou het verleiden van een meisje door zich voor te doen als een miljardair-astronaut die sterft aan astma een strafbaar feit zijn dat neerkomt op verkrachting. Ze stemde er tenslotte mee in om seks te hebben met een astmatische astma, en helemaal niet met jou. Maar in de meeste andere landen is liegen in de naam van seks gelukkig niet illegaal. Desalniettemin kunnen zulke verdraaiers van de werkelijkheid niet worden toegeschreven aan de hoofdklasse van verleiders..

De voormalige meisjes van je vrienden (om nog maar te zwijgen van de echte), collega’s op het werk, vooral ondergeschikten, vriendinnen, in het algemeen vrouwen die met je verbonden zijn door werk, vriendschap of familiebanden, zijn geen geschikte doelwitten voor verleiding. Het is alleen toegestaan ​​voor hen te zorgen als u er een serieuze mening over heeft. Tenzij je natuurlijk je leven gaat veranderen in een persoonlijke vaudeville met thrillerelementen.

Een vrouw – een jacht. Dit is de gouden regel. Af en toe op het hoofd van dezelfde dame vallen, opnieuw ontstoken van tijdelijke passie voor haar, is geen verleiding, maar een relatie, en een relatie, op zijn zachtst gezegd, is onproductief. En zelfs als de jongedame elke keer je onweerstaanbaarheid niet zal kunnen weerstaan, zul je in haar mentale dagboek vrijwel zeker onder het label “schaamteloze bruut” gaan. Als het meisje echter duidelijk tevreden is met deze gang van zaken, worden alle aanklachten van u afgewezen. In dit geval ben je geen schaamteloze verleider die haar belet haar persoonlijke leven te regelen, maar gewoon een romantische seksvriend.

Afstemming met de leiders

De held van de serie “Friends”, die vrouwen verleidde met de zin “How are you?” De eenvoudige en charmante Joey, die seks heeft met een groot aantal dames, behandelt ze niettemin als een ridder: hij bespreekt hun artikelen niet met vrienden en houdt zich strikt aan zijn, zij het een eigenaardige, erecode. Hij stelt Rachel bijvoorbeeld onmiddellijk voor als hij erachter komt dat ze zwanger is (zij het niet van hem). Het vrouwelijke publiek was dol op Joey.

Had een relatie met 132 vrouwen. Een moderne pick-upartiest zal grijnzen om dit bescheiden aantal, maar als we een moderne pick-upartiest naar de wereld van de katholieke moraal en de gevangenis voor overspel zouden kunnen sturen, zouden we hem met belangstelling aankijken. Het belangrijkste kenmerk van Casanova was dat hij eerlijk was tegen de dames. Ik heb ze geen onroerend goed in de lucht beloofd, alleen seks. Daarom herinnerden ze zich allemaal Casanova met een warme glimlach..

Een personage dat beroemd is om het verleiden van vrouwen met de strengste moraal, zonder enige verzekering van liefde te minachten. Dit is trouwens het fundamentele verschil tussen de oneervolle Don Juan en de waarheidsgetrouwe Casanova. In de seksuologie is er het concept van ‘Don Juan-complex’ – een aandoening waarbij een man niet meer dan eens seksueel contact kan hebben met dezelfde vrouw.

Barney Stinson (How I Met Your Mother)

De held van de serie “How I Met Your Mother” is een playboy-accountant-type. De verleidingstechniek van Barney is gebaseerd op twee pijlers: een schaamteloze leugen en een goed pak. Barney is de ideale anti-gentleman, hij houdt een lijst bij van zijn overwinningen. Plukken is de zin van zijn leven. Als hij verliefd wordt, wordt hij ongelukkig.

Wacht niet op garanties

Wie voelt zich graag een sukkel die door een meisje is aangespoord, hem uitgespreid voor diners en geschenken, en hem dan zonder snoep achterlaat? Niemand vindt dit leuk, dus ervaren verleiders voelen nooit zulke onzin. Ze verwachten niet dat een vrouw in ruil voor een kotelet en een ijsje verplicht zal zijn om haar lichaam ter beschikking te stellen. Een date is slechts een kans om haar de kans te geven om hartstochtelijk naar je te verlangen. En als dat niet gebeurde, dan dineerde u in aangenaam gezelschap. “Ze dronk mijn wijn en at karamels, maar wilde niet betalen” – dit is een aria uit het arsenaal van geen verleiders, maar eerder ellendige types. Als iemand echt alles in het vliegtuig “goederen – geld – goederen” moet overwegen, bedenk dan dat de datum of reis waarvoor je hebt betaald, tijd is om van een meisje tijd te kopen om je onmenselijke verdiensten te presenteren, maar niets meer. En ja, een meisje kan om middernacht naar je toe komen om zonder enige twijfel door je telescoop naar Cassiopeia te kijken. En zelfs bij je blijven om de nacht door te brengen, te laat zijn voor de metro en weer helemaal oprecht te geloven dat je haar bed op de bank zult opmaken en naar huis gaat. Helaas zijn er geen gegarandeerde situaties voor onvermijdelijke seks in de natuur..

Vraag een meisje niet of ze klaar is om seks met je te hebben

Deze eenvoudige en gemakkelijke manier om de situatie te verduidelijken, werkt helemaal niet – althans in onze kant van het land. Verlegenden zullen door deze vraag in de war raken, romantische personen zullen teleurgesteld zijn en alle anderen zullen in een moeilijke situatie terechtkomen. Feit is dat het voor vrouwen zelf soms tot het allerlaatste moment niet duidelijk is of ze bij je willen slapen of niet. Wat als je mond naar worst ruikt? Wat als uw haar niet zijdeachtig is en uw vingers niet zacht zijn? Wat als je een onderbroek met cirkels draagt? Duizenden van de stomste kleine dingen kunnen haar verlangen naar seks met jou in de weg staan ​​en geven je onmiddellijk de garantie dat het zal gebeuren – dit zijn te serieuze verplichtingen. Daarom zitten meisjes in de meeste gevallen bij de afwachtende bushalte tot het moment dat X. En soms zelfs daarna.