Posted By Alexa Brianna Posted On

Bel me.

De meeste mannen houden er niet van om aan de telefoon te praten: sommigen weten niet hoe ze moeten communiceren zonder visueel contact met de gesprekspartner, anderen kunnen geen gesprek voeren en weer anderen zijn bang om iets overbodigs te zeggen. En ze vertellen allemaal aan vrouwen dat praten aan de telefoon tijdverspilling is. Waarom moet je telefonisch met vrouwen kunnen communiceren? Over welke onderwerpen kun je praten, en welke kun je beter niet aanraken, en hoe je haar hart kunt winnen met behulp van een telefoontje?

Mijn telefoon ging! Wie is aan het praten? Olifant!

Psychologen zeggen dat 10 seconden telefoneren voldoende is voor een persoon om zich een beeld te vormen van de gesprekspartner. Vertrouwen of, omgekeerd, wantrouwen ontwikkelt zich ogenblikkelijk. De intonatie, pauzes, stem en, natuurlijk, woorden zullen bepalen welke indruk je van je hebt..

Zo worden bijvoorbeeld mensen met een lage stem, duidelijke dictie, dat wil zeggen uitstekende oratorische vaardigheden, gezien als verantwoordelijke, serieuze personen. Maar de eigenaren van hoge stemmen, haastig gorgelend, worden meestal geassocieerd met niet-geïnde en onbegrijpelijke mensen..

Het allereerste gesprek

Het eerste gesprek aan de telefoon moet een kort gesprek zijn waarin u uw gedachten duidelijk en begrijpelijk uitdrukt. Voel je zelfverzekerd, want het eerste telefoontje is ook voor een meisje spannend. De communicatie moet eindigen op het moment dat u begrijpt dat u de slimste hebt gezegd, dat wil zeggen dat de vraag waarover u hebt gebeld al is gesteld en het antwoord erop is ontvangen.

Verder heeft de vrouw de wens om een ​​beetje over vage onderwerpen te praten. Dit is precies wat voorkomen moet worden. Waarom? Ten eerste zal ze dus nog meer op de ontmoeting wachten. Ten tweede zal zij en zonder meer dan één keer ’s avonds over het weer te praten, elk woord van je in detail met haar vrienden bespreken. Ten derde maakt het helemaal niet uit dat je vandaag de hele dag aan de telefoon wilt kletsen, want je hebt een vrije dag..

Het belangrijkste is om de indruk te wekken van een persoon die een vol leven leidt, drukke mannen zijn meer geïnteresseerd in vrouwen dan degenen die te veel vrije tijd hebben. “Dat is afgesproken! Het was fijn om mee te praten. En nu heb ik dingen te doen! Tot ziens!” Ondertussen zei u deze korte en eenvoudige zin, u werd al gewaardeerd..

Niet het laatste gesprek

Uw oproep moet altijd een specifiek doel hebben. Zeggen dat je een nummer hebt gekozen om haar stem te horen, zou het gesprek leeg en zinloos maken. Het zal snel eindigen, omdat het meisje waarschijnlijk in de war raakt. Daarom, als je echt iets wilt zeggen over de charme van haar stem, zeg het dan nadat je je hebt uitgenodigd voor een avondbijeenkomst..

Het is een kwestie van tijd

Na de eerste date moet u een paar dagen bellen. Het belangrijkste hier is om niet te haasten om de volgende dag aan jezelf te herinneren, maar je kunt ook niet tot vier uur overbelichten. Bij een vrouw moet u een staat van belangstelling behouden. De tweede of derde dag na de vergadering is ideaal voor een gesprek. Als je klaar bent, begin dan niet met het opsommen van de plaatsen waar je was of wat voor soort sokken je op die dag was. Bedankt voor een geweldige avond zonder de mogelijkheid van een nieuwe ontmoeting te noemen. Laat de dame zijn in afwachting van het volgende telefoontje, dat de volgende dag of in één keer kan worden gedaan.

De beltijd moet passend zijn. Als u besluit een afspraak te maken voor een weekend, kunt u dit beter van tevoren regelen, bijvoorbeeld op woensdag of donderdag. Ze krijgt de kans om over haar outfit na te denken en weigert andere mensen te ontmoeten. En je wilt tenslotte niet dat ze denkt dat je haar voor het laatst hebt uitgenodigd, terwijl alle andere vrouwen al hebben afgewezen. Als u besluit om tijdens werkuren te bellen, is het ook beter om lunchuren te kiezen, zodat ze geen ongemakkelijk gesprek heeft in het bijzijn van collega’s. En ’s avonds bellen tot 8-9 uur. Tenminste aan het begin van daten.

Waarover te praten en wat is stilte!

Soms zijn er meisjes die, om de communicatie voort te zetten, zeggen: “Wel, vertel me eens!”. Onthoud dat je geen clown bent, je mag niemand vermaken. Als jullie allebei op dit moment niets tegen elkaar te zeggen hebben, sleep het gesprek dan niet naar voren en beëindig het. Maar als je iets te vertellen hebt, en je tong staat je niet toe om een ​​droog “vaarwel” tegen haar te zeggen, dan staat je hand je niet toe om stevig op de rode knop “beëindig het gesprek” te drukken, te ontspannen en met haar te praten. Elimineer klachten over werk, verhalen over mislukking bij een voetbalwedstrijd, uw angsten, veel geld verliezen of tragedie in uw persoonlijke leven. Dit is allemaal voor uw kroegvrienden of uw persoonlijke analist. Praat met een vrouw over zichzelf, haar geliefde, niets is zo spannend en interessant voor de gesprekspartner. Vraag haar hoe ze de dag heeft doorgebracht, of ze in het buitenland was, waar ze in de zomer wil ontspannen en hoe geweldig het is dat de lente is aangebroken. Vrouwen scheppen vaak op tegen hun vriendinnen over hoeveel uur ze met de gesprekspartner heeft gepraat, en dat ze zonder de dode telefoonhoorn een paar uur zoet zou hebben getjilp. Om de een of andere reden zijn veel mannen bang voor de laatste dialoog “Nee, jij bent de eerste / de eerste die ophangt.” Laat haar het maar doen, niet elk meisje hoort graag korte piepjes aan de telefoon. Bedenk een goede reden: uw kat zal bijvoorbeeld van honger sterven als u haar geen eten geeft, of de batterij van uw telefoon raakt leeg, u moet het werk afmaken. Beëindig het gesprek met een positieve noot, zoals een compliment.

Gesprek met … antwoordapparaat

Waarom mannen bang zijn om berichten op hun antwoordapparaat achter te laten, is niet duidelijk. Je moet het gewoon goed doen! Stel jezelf aan het begin van het gesprek voor en zeg welk nummer je moet terugbellen als ze het per ongeluk is kwijtgeraakt. Beknoptheid is de zus van talent, geen intieme details, omdat haar familieleden het kunnen horen als ze niet alleen woont. De vrouw zal uw audio-opname niet negeren. Je kunt je niet eens voorstellen hoeveel ze van dergelijke berichten houden! Vooral als je na de zin ‘laat je bericht achter na de piep’ zegt ‘wat jammer dat de eigenaar van zo’n geweldige stem niet thuis is of dat ze de oproep niet kan beantwoorden, maar …’ Mannen, laat vaker berichten achter , Dring ik aan!

Auteur: Margarita Wagner

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!