Posted By Alexa Brianna Posted On

Anale seks onthullingen

Parijse appartement. Een man en een vrouw liggen op de grond. Plots draait hij haar op haar buik, scheurt abrupt haar broek uit, neemt olie in, smeert haar anus in. en gaat het binnen.

In 1972, tijdens een privévertoning van de volledige versie van de film “Laatste tango in Parijs” de beroemde Bernardo Bertolucci, deze scène verrukte het publiek.

Het vinden van een onderwerp dat meer vervreemding en afwijzing kan veroorzaken in gesprekken over seks dan dit, is echter erg moeilijk. We kunnen onze seksuele ervaringen delen met vrienden, maar viagra kopen anale seks ?! Dit is taboe. Het is onmogelijk, het is niet bespreekbaar! Overigens is dit soort seks in sommige landen van de wereld, bijvoorbeeld in Tasmanië, verboden..

Marina, al 32 jaar een succesvolle ontwerpster, kon pas ronduit met mij speculeren over dit onderwerp toen ze haar derde glas wijn leeggooide. Ze gaf toe dat ze niet alleen anale seks heeft geprobeerd, maar dat ze er nu ook van geniet. Mijn eerste anale ervaring vond 9 jaar geleden plaats. Het was gewoon een nachtmerrie! Pijn is de zee, en uiteindelijk gebeurde er niets met mijn vriend.

Drie jaar later besloot Marina echter, die al een nieuwe man had ontmoet, het experiment te herhalen. We zijn al een half jaar samen met Alexander. Op een dag nodigde hij me uit voor een weekend
de stad naar de datsja van zijn ouders, die net op vakantie waren gegaan. Dat waren totaal idiote dagen, en ik, gegrepen door een onbegrijpelijke impuls, stelde zelf voor dat hij het zou proberen. Dit keer was alles geweldig, en ik besefte dat ik er van kan genieten..

Over het algemeen bleek Marina een van de weinige uitzonderingen te zijn. De meeste vrouwen (en ook mannen), toen ik vroeg of ze anale seks moesten hebben en hoe ze zich daarmee verhouden, kwamen uit met algemene zinnen of een soort onverstaanbaar geloei, waaruit absoluut niets volgde. Mee eens, ja, nee, en ik weet niet dat het nogal moeilijk is om materiaal te bouwen.

Vragen over het seksleven zijn over het algemeen niet erg welkom, en zo’n gevoelig onderwerp. Niettemin kon ik met de hulp van mijn respondenten en na een gesprek met de sekstherapeut Vladimir Domoratsky min of meer definitieve antwoorden formuleren op verschillende vragen over dit onderwerp. zo.

Kan een vrouw echt plezier beleven aan dit soort seks??
Het is van mij. Ik voel me de meest sexy, meest ontspannen, meest wenselijke vrouw. Op dit moment verdwijnen alle grenzen en conventies. Ik voel, hoe kan ik het beter zeggen, niet zo losbandig. Over het algemeen heb ik het gevoel dat wat we doen aanslaat. De 27-jarige Ekaterina, een manager, een serieuze bruinharige vrouw die de voorkeur geeft aan strakke pakken en slank gestileerd haar – je kunt in haar leven niet zeggen dat ze in staat is tot dergelijke impulsen en uitbarstingen van gevoelens. Hoewel het misschien het contrast is tussen haar gebruikelijke houding en het vermogen om grenzeloze vrijheid te voelen, maakt dit soort seks vooral aantrekkelijk voor Catherine. De verboden vrucht is tenslotte zoet, en volgens Katya is het gevoel dat je iets onconventioneels, verboden doet, een bijzonder genoegen..

Deskundigen merken overigens op dat verslaving aan niet-traditionele soorten seks, waaronder anale seks, vaak juist te wijten is aan het buitensporige traditionalisme, regulering van de buitenkant van het leven van een vrouw. Svetlana is een 35-jarige zakenvrouw, je kunt het niet anders noemen. Een streng, koud, dichtgeknoopt hoofd van een afdeling in een groot bedrijf, onder leiding van een tiental mannen, stelt zich open,

zei dat voor haar anale seks aantrekkelijk is, juist vanwege de mogelijkheid om zich volledig ondergeschikt te voelen aan de man. Ik beheers en beheer teveel in het dagelijks leven, en dit helpt me mijn vrouwelijkheid te voelen, mijn afhankelijkheid van een man. Ik voel me volkomen ondergeschikt aan een man, en dat boeit mij net zo goed als die van hen..

Een van de factoren waardoor een vrouw plezier ervaart van anale seks (of toegeeft dat ze het kan krijgen), kan een sterke liefde en grenzeloos vertrouwen in een man zijn. Oksana, 26 jaar oud, secretaresse, heeft nog nooit anale seks gehad, maar. Als ik heel veel van deze man hou en weet dat dit soort seks hem vreugde zal brengen, dan ben ik het daarmee eens. Ook al is het niet erg prettig voor mij. Maar de 32-jarige Olga gelooft dat dergelijke seks niet alleen onmogelijk is zonder sterke gevoelens voor een man, maar ook zonder vast vertrouwen in zijn gevoelens: anale seks is een nogal riskante zaak voor een vrouw, en als ik niet zeker weet of mijn partner stopt op eerste verzoek. Zie je, als een man de controle over zichzelf verliest, kan hij mij pijn doen. Daarom geef ik er de voorkeur aan om zelf het tempo te bepalen, mezelf te bewegen.

Ik had het gevoel dat ik mijn maagdelijkheid weer had verloren, – zegt Tatiana. – Voor Maxim had ik dit nog nooit met iemand gehad, en hij had nog nooit zulke seks geprobeerd. Dus het werd iets speciaals voor ons. Al kan ik niet zeggen dat ik hier hetzelfde plezier aan beleef als aan meer bekende seks. Maar Maxim. Hij vindt het niet alleen leuk, op zulke momenten wordt hij letterlijk gek, en dit is wat mij het meest aantrekkelijk vindt. Ik voel hoe hij me nodig heeft, hoe hij me wil.

Voor mannen is dit waarschijnlijk een zeer sterke indruk. Te oordelen naar de uitspraken van mijn respondenten, genieten vrouwen van anale seks, maar wat voor genot is het? Het is onwaarschijnlijk dat het iets gemeen heeft met fysiologie, het is eerder een gevoel van een soort van morele bevrediging door het gevoel van verlangen, macht over een man. Over het algemeen vindt elke vrouw die anale seks heeft hierin iets voor zichzelf. Maar toch, is een vrouw in staat om tegelijkertijd lichamelijk genot te krijgen??

Het is bekend dat vrouwen de zogenaamde heterotopie van erogene zones kunnen hebben, – zegt Vladimir Domoratsky. – Dit is wanneer de krachtigste erogene zones zich niet op hun plaats bevinden. Hoewel het anusgebied ook door veel experts wordt beschouwd als een erogene zone, misschien niet zo uitgesproken in vergelijking met de zones die voor de meeste werken – de clitoris, vagina, borstklieren.

Desalniettemin worden er gevallen beschreven waarin een vrouw, die twee echtgenoten en een stel geliefden had, zonder enige duur van geslachtsgemeenschap, niet genoot van vaginale coïtus terwijl de man zich in de fase van hoge opwinding bevond (ze bereikte het, maar het goot niet uit in iets – er was afscheiding) haar vinger niet in de anus. Natuurlijk, als hij geen vinger zou inbrengen, zou deze dezelfde ontlading bereiken, misschien zelfs sneller.

Houden mannen echt zo van dit soort seks??
Er wordt aangenomen dat anale seks een van de meest aantrekkelijke soorten seks voor mannen is. Hier zit een kern van waarheid in. Sommige mannen worden aangetrokken door de emotionele sensaties die ontstaan ​​op het moment van contact. Ik voel volledige en onverdeelde macht over de vrouw en over de situatie. Begrijp me niet verkeerd, ik ben helemaal geen tiran en ik streef niet naar de volledige gehoorzaamheid van mijn partner, integendeel, ik hou van onafhankelijke en excentrieke meisjes.

Het is alleen dat op dit moment mijn ijdelheid volledig tevreden is, we kunnen zeggen dat ik mezelf als een man laat gelden. (Interessant toch? Terwijl een man zich meester en meester voelt, is een vrouw er zeker van dat hij op dat moment volledig in haar macht is.) Dus voor individuele mannen is anale seks als een triomf van hun essentie. En als je de sensatie van de onconventionaliteit en zeldzaamheid van het moment toevoegt, het plezier van het schenden van een bepaald moreel taboe, dan krijg je een boeket van indrukken, voor de geur waarvan een man gewoon niet kan weerstaan.

Voor anderen worden puur fysiologische gewaarwordingen, zoals bijvoorbeeld langere wrijvingen, een serieus argument voor. Bovendien, zoals V. Domoratsky opmerkt, krijgt de man bij het passeren van de anale sluitspier, die de penis steviger vastgrijpt dan de vagina, en zelfs kan krimpen, scherpere en levendigere sensaties. Een van de mannen met wie ik min of meer eerlijk kon praten, gaf toe dat anale seks hem aantrekt vanuit het oogpunt van de mogelijkheid van de meest complete fusie. met de achterkant van een vrouw. Voor mij zijn de billen van een meisje het meest sexy deel van het lichaam. Bij het zien van hen, word ik overweldigd door gewoon gekke opwinding..

De redenen waarom mannen zo graag anale seks willen, zijn hier natuurlijk niet toe beperkt. Aan de andere kant zijn er waarschijnlijk niet minder redenen waarom anale seks niet bijzonder enthousiast is bij mannen. Interessant genoeg was dat onder de mannen met wie ik sprak de duidelijke meerderheid.

Bovendien was het meest voorkomende antwoord: dit is op de een of andere manier onesthetisch en vies. Dat wil zeggen, hetzelfde vuil dat sommigen zo sterk aantast, veroorzaakt niet minder krachtige ontkenning bij anderen. Ik heb er niet eens over nagedacht, de 27-jarige Roman, een zakenman uit Minsk, deelt zijn gedachten. – Dit is allemaal op de een of andere manier onnatuurlijk en, om eerlijk te zijn, een beetje walgelijk. Nee, ik ben niet tegen experimenteren met seks, maar toch is er een grens die niet overschreden mag worden. Als een vrouw het zelf wil? Nou, in principe ben ik bereid om elke gril te vervullen, maar toch moet je rekening houden met mijn verlangens..

Wat betreft esthetiek, dit is blijkbaar een kwestie van strikt individuele perceptie – als er een verlangen is, kan onesthetiek worden gevonden in een gewone kus, maar over natuurlijkheid.