Posted By Alexa Brianna Posted On

Alle geheimen van het mannelijke orgasme

Er is een mening dat elk meisje DIT minstens één keer in haar leven wil meemaken. Maar voelt nooit.

Daarom is DIT verborgen voor de meisjes door een dichte sluier van geheimhouding. Op ons verzoek bood Dmitry Shurikov zich vrijwillig aan om deze sluier op te lichten, hoewel hij het volgens hem helemaal niet begrijpt. Kortom, DIT is het hoogste genot, een echt mannelijk orgasme.

Ik merkte deze paradox al heel lang: het gemiddelde meisje in haar leven heeft veel meer mannelijke leden gezien dan de gemiddelde man. Nee, ik hint eerlijk gezegd niet naar zoiets. Ik zag bijvoorbeeld slechts één lid in detail: het mijne. Omdat het niet gebruikelijk is dat jongens naar elkaars leden kijken bij de urinoirs of in bad. Dit is onfatsoenlijk en andere jongens denken misschien dat God wat van jou weet. En ik heb nog nooit mannelijke orgasmes gezien – op zulke momenten sluit ik meestal mijn ogen. En ook tijdens masturbatie.
Ondanks de onvergelijkbaarheid van ervaringen, was ik het die werd gevraagd om te schrijven over mannelijke orgasmes, en hier ben ik dan. Dus vergeef me als er iets mis gaat.

Home Mysterie
Ja! Ik deed alsof! Tweemaal! Nee, niet eens drie. Over het algemeen niet meer dan vier. De eerste keer was het in de tiende klas, toen ze plotseling fluisterde: "Sneller, sneller, anders komen ze nu
ouders", – en ik realiseerde me dat ik het daarna niet sneller zou kunnen, maar integendeel, het zou helemaal niet werken. En toen schokte ik een paar keer, snoof luidruchtig en viel met heel mijn gewicht op haar. Zij was blij. Het lijkt. Tweede keer op de universiteit. Ik deed het examen en werkte, sliep bijna niet, en de ander Ze klaagde dat er niet genoeg romantiek in ons leven was. Ik was het ermee eens dat er niet genoeg was, en we begonnen langzaam en verdrietig seks te hebben, langzaam en verdrietig gingen door, en gingen door, en gingen door. Nou, over het algemeen had ik het gevoel dat ik in de nabije toekomst niet zou kunnen afronden, en de Ander Ze probeerde me op alle mogelijke manieren te helpen en verdiende zo’n overtreding niet. Daarom handelde ik op een beproefde manier: ik snuffelde en stapelde verder. Een andere Ze viel moe in slaap, maar tevreden. De derde keer deed ik alsof ik telefoonseks was met mijn vriendin. Ze liep stage in een ander land en had al een miljoen jaar geen seks gehad. Ze klaagde hierover bij me totdat ik me realiseerde dat ik als eerlijk persoon niet anders kon dan een vriend te helpen.. "Stop dergelijke gesprekken snel, – zei ik, – anders moest ik mijn gulp al losknopen en mijn penis doet al pijn van opwinding. " Om haar verlegenheid te stoppen, snoof ik heel, heel hard "fff", en kermde "mmm", en schreeuwde zelfs heel goed "aaaaaa". Ik hoop echt dat dit haar volgt "aaaaaa" was echt.

15 minuten ervoor
Afgezien van de gevallen die in het laatste hoofdstuk zijn beschreven, kunt u, beste lezers, gerust zeggen: "deze klootzakken eindigen altijd". En wat het meest beledigend is, is bijna waar. Daarom zullen jij en ik, mijn geliefden, voor een lange tijd, teder, door middel van een verscheidenheid aan technieken, je orgasme bereiken, en dan zal ik op de een of andere manier ook snel eindigen, waarom zou ik op ceremonie staan. Hier is de mening van uw dames. Ik, Mitya Shurikov, wil dit flagrante onrecht uitbannen. Ik, een man, ben ook een persoon en heb het volste recht om gekust te worden op de tepels, onder de knieën, op de binnenkant van de dijen (of hoe heten deze dingen bij mannen?) En knabbelde aan de nek onder het haar. Ik ben hier erg opgewonden van, en hoe beter ik opgewonden raak, hoe sterker mijn orgasme zal zijn. Trouwens, alle meisjes die ik in bed ontmoette, waren er absoluut zeker van dat ze wilden strelen en kussen

een mannelijk lid is nodig als hij al opstaat. Nee, ik sluit de mogelijkheid niet uit dat ze op een dag, over 70 jaar, hem zullen moeten strelen voordat hij opstaat. Maar nu zou ik heel graag de aandacht van de meisjes willen vestigen op het feit dat om de een of andere reden de gevoeligheid van een ontspannen lid veel hoger is dan die van een rechtopstaand lid. De meeste meisjes zijn bang om ons pijn te doen, dus zijn ze zo voorzichtig en teder met de leden dat alleen een zeiler van een zeer lange reis tegelijkertijd een orgasme kan krijgen. Wanneer een man een snel orgasme wil, staat hij niet op ceremonie: hij trekt zichzelf samen en begint haar heen en weer te drijven. Kijk waar ik het over heb?

5 minuten ervoor
Nu is het tijd voor directe adressen, notaties en spreuken. Duur! Als ik je tijdens seks vraag om te stoppen, dan moet je echt stoppen. Sommige mensen denken dat ik mijn orgasme tegenhoud en uitstellen uit puur altruïsme, en dat vind ik zeker niet erg. In feite, hoe langer je vasthoudt, hoe sterker en feller je orgasme zal zijn. Dit is het hele hoofdgeheim. Laten we zeggen dat je al hebt geleerd hoe je een man tot een orgasme kunt brengen. Nu blijft het moeilijkste – om een ​​beetje te leren om het hem niet te brengen. Stop aan de rand, helemaal aan de rand, breng het bijna naar de top en trek je terug. Tijdens dit bijna einde wordt de prostaat maximaal gestimuleerd, hoopt het sperma zich op en is het orgasme absoluut fantastisch. Dus als ik het ineens uitschreeuw met een vreemde stem "Beweeg niet!", beweeg niet echt, laat me alsjeblieft een paar seconden afkoelen. Over het algemeen geldt dat hoe meer sperma, hoe langer en feller het orgasme zal zijn. Ja. Ik heb alle mijnen met ingewanden overhandigd: aan de hoeveelheid sperma kun je altijd begrijpen hoe goed het was voor je dierbare. Hoe groter hoe beter. Daarom is het waarschijnlijk dat ik na drie dagen van onthouding op een veel gedenkwaardiger manier zal eindigen dan de volgende dag. Alleen zullen tegen die tijd meer van deze wezens met kleine staart zich ophopen in het lichaam, gretig om zichzelf eeuwenlang voort te zetten. Omwille van mijn eigen plezier is het niet de moeite waard om me seks meer te onthouden dan voor deze keer – er is praktisch geen verschil in sensaties van een week en van drie dagen onthouding, maar ik ben heel goed in staat om je goede bedoelingen niet te begrijpen ! Omdat we erg kwetsbaar zijn. Zeker als we lange tijd geen seks hebben.

30 seconden ervoor
We zetten het gesprek voort. Als we gewoon seks hebben, maak me dan, zodra je voelt dat ik al helemaal klaar ben, me nog aangenamer: buig en druk je knokkels tussen de testikels en, laten we zeggen, de buit. Ik weet niet hoe je zo kunt buigen. Sommigen deden het, weet ik nog precies. Als je me bijvoorbeeld streelt en voelt dat mijn orgasme al onderweg is, dan moet je je activiteit niet opvoeren. Je kunt pap niet bederven met boter. Je bederft het! Op dit moment wordt de kop van de penis erg gevoelig en door intense acties met de tong kan het pijnlijk worden. Maar wanneer de beesten met de staart uit me stromen, blijf je lippen op en neer bewegen (stop in geen geval!) En stimuleer gemakkelijk, gemakkelijk, met het puntje van je tong, het hoofd voor een helderder orgasme.

Later
Dan lig ik meestal heel ontspannen en kijk ik soms zelfs in slaap. Dit is een misleidende indruk. Als ik mijn been, arm of penis niet kan bewegen, wil dat nog niet zeggen dat ik nog geen seks wil. Ik kan het echt niet! Maar ik wil. Dilemma. Ik denk dat als meisjes niet zo’n stomme gewoonte hadden om zich af te wenden en direct na de seks in slaap te vallen, of, erger nog, onmiddellijk een soort gesprek te beginnen over serieuze onderwerpen zoals de voordelen van bontjassen in het tijdperk van de opwarming van de aarde, dan mijn leven zou veel gelukkiger zijn. Het is het beste om een ​​warme en ontspannen me te nemen, met je hele lichaam tegen me aan te knuffelen en iets onfatsoenlijks in mijn oor te fluisteren. En tegelijkertijd overal strijken-strijken-strijken, behalve de lies – daar is het op dit moment erg netelig. Nou, zodra je een erectie ziet, kun je me meteen in mijn zij duwen en zeggen: "Waar lieg je voor, luie man? Laten we seks hebben!" Want als ik al een erectie heb, dan betekent dit dat mijn postseksuele gevoelloosheid voorbij is en ik doe net alsof je me langer aait..

Je kunt doden
Als ik plotseling voor één dag vrouw werd, dan zou ik me natuurlijk haasten om mijn makkers te fokken om te drinken en seks met ze te hebben om de beroemde vrouwelijke meerdere orgasmes te ervaren. Maar ik ben er niet klaar voor om ze een arm, een been of een kwart van mijn leven te geven. Ik hou ook echt van de mijne. Trouwens, in het T9-woordenboek, dat in mijn telefoon staat, het woord "orgasme" is, maar "orgasmes" – Nee. Dus dit komt allemaal uit het rijk van de fantasie. En op dit gebied moet de technische vooruitgang worden vertrouwd..