Posted By Alexa Brianna Posted On

9 manieren om je vriendin te verbeteren

Inhoud

Een meisje nivelleren. Hoe u het op uw ideale manier kunt laten passen zonder geweld te gebruiken.

In feite is er geen gelijkheid tussen de seksen. Neem bijvoorbeeld een vrouw. “Laten we nemen” – in de zin van “overwegen”. Wat zal ze doen als ze besluit haar man ten goede te veranderen? Ze zal naar hem toe komen en zeggen: “Nee-nou-wat-je-buik-je-bent-waarom-je-je-niet-scheerde-meteen-dat-shirt-in-de-doos-dat- Ik-kocht-voor-jou-een-dan-jij-look-in-dit-shirt-als-gevuld-als-laatst-“.

En als het meisje niet meteen haar zin krijgt, zal ze deze spreuk keer op keer herhalen, en nog eens honderd miljoen duizend keer. En uiteindelijk zal de tegenstander huilen en doen wat van hem verlangd wordt..

Hier is zo’n eenvoudig en gemakkelijk leven voor vrouwen. Laten we nu proberen u te nemen. En je vriendin, die trouwens in alles mooi is behalve. Kom op, kom op, vertel haar wat de “behalve” is. Ben je bang? Dat is het. Natuurlijk zal ze een driftbui krijgen. Wat wou u? Om de een of andere reden wordt aanvankelijk aangenomen dat elke vrouw zelf perfectie is. En als je een fout zag in deze triomf van harmonie, dan betekent dat dat er iets mis is met je ogen. Om er iets in te druppelen, misschien? Een 3% -oplossing van kaliumcyanide? Dus wat voor soort gelijkheid is er, illusie is alles. Geef echter niet op: alles is niet zo hopeloos. Je hoeft alleen maar over rotondepaden te waden, maar het is de moeite waard.

Ze heeft een snor, bijna onmerkbaar, maar toch zou het beter zijn als ze dat niet waren.

Verkeerde methode

Voeg slaappillen in cacao toe aan de jongedame en scheer, gebruikmakend van haar hulpeloze toestand. Misschien zal ze zich verslapen aan het geweld dat tegen haar is gepleegd, maar na een paar weken zal de snor weer groeien – nog mooier en ruiger.

De juiste methode

Wat betreft competentie op het gebied van cosmetologie, bevindt uw vriendin zich ergens tussen de collectieve boerderijdierenarts en de indiening van het tijdschrift Krestyanka voor 1979. Trek autoriteit aan. Betaal het meisje een reis naar een schoonheidssalon, koop vooraf een visagist om, zodat hij horrorverhalen zingt over hoe snel een onschuldige pluis op de lip verandert in een dikke baard en vervolgens alle geneugten van foto-epilatie schildert.

– Katya, 29 jaar oud: “Ik schaam me om toe te geven, maar ik luister echt aandachtiger naar het advies van een manicure die eens per maand naar me toe komt dan naar de woorden van mijn eigen echtgenoot.”

Als ze dronken is, is ze zo slecht!

Verkeerde methode

“Drinkende moeder is een familiezonde!” Poster over de hele muur en netjes uit krantenadvertenties geknipt over uit de eetbui komen, in al haar zakken en tassen gepropt.

De juiste methode

Maak een foto van haar ergens na de zesde aardbei Margarita. Laat de meest succesvolle plaatjes zien met de woorden: “Kijk hoe grappig je eruitziet als je te ver gaat. En hier zie je zelfs je slipje op je hoofd. Het leek me dat hun slakom bedekt was. Om de een of andere reden maken dergelijke foto’s een sterke indruk op vrouwen: eerst scheuren de meisjes ze instinctief in vele, vele kleine stukjes, en dan geven ze een tijdje de voorkeur aan mineraalwater boven alle dranken.

– Larisa, 27 jaar oud: “Verdomme, je zou me kunnen vertellen dat vermout niet goed past bij cognac! Waarom fotograferen met een mobiele telefoon, terwijl ik onze hoofdaccountant met geweld de deepthroattechniek leer (met de hulp van een nerveuze ober en twee kilo onrijpe bananen), en deze foto’s dan naar mijn ondergeschikten stuur?​

Dima Bilan en Timati

Verkeerde methode

Verzamel alle schijven met hun zachte deuntjes en verwijder ze met een hamer.

De juiste methode

Gedraag je als een beschaafd individu. Spreek af dat voor elk “It Doesn’t Happen” -uur in de woonkamer er Guns N’Roses “Welcome to the Jungle” -uur in de slaapkamer zal zijn. En laten we eens kijken wie de eerste is die beschaamd twee koptelefoons mee naar huis neemt..

– Alexandra, 19 jaar oud: “Ja, jij bent het die je” Zilver “heeft opgeheven met” Mama Any “! Over het algemeen luister ik alleen naar de liedjes van orka’s van de kust van British Columbia “

Het meisje is een beetje te veel geworden

Verkeerde methode

Met de woorden ‘Iets wat je al dik bent, mijn liefste’, haal je de kotelet van haar bord. Een vrouw vergeeft een man zulke woorden niet. Het zou beter zijn als je haar grootmoeder voor haar ogen verkrachtte.

De juiste methode

Begin bij jezelf. Zucht over de verschrikkingen die een zittende levensstijl je figuur heeft aangedaan, en haal de jongedame over om met je naar de sportschool te gaan om je moreel te steunen. Vergeet niet om uitdrukkingen te gebruiken als “Ik heb spieren nodig om je de klok rond te dragen” en “Wauw, laat nog eens zien hoe het je lukt om in slechts een half uur vijf kilometer op een baan te rennen?”

– Lena, 27 jaar oud: “Eigenlijk storen de vette rollers aan de zijkanten ons helemaal niet, en goede cellulitis stelt ons in staat te besparen op warme panty’s in de winter. Maar helaas zijn er mannen in de wereld. Om hun aandacht te trekken worden meisjes gedwongen hun hele leven rauwe spinazie te eten. “

Geliefde meid is in alle opzichten een beetje te veel geworden

Wat zou je willen veranderen aan je man?

Met deze vraag wendden we ons tot de leden van de vrouwengemeenschap eva.ru. En hier is het resultaat.

Niets dertig%
Slechte gewoontes 16%
Seksuele manieren 8%
Het gewicht 8%
De gewoonte om je leven te beheersen 6%
Interesse in andere meisjes vier procent
Kring van zijn vrienden vier procent
Hobby 3%
Uiterlijk 2%
Leeftijd 2%
De gewoonte om in bed te vragen: “Voelde je je goed?” 2%
Alles! 2%
Andere dertien%

Onder de “andere” werden genoemd de wensen dat hij: meer aandacht ging besteden aan het gezin en minder aan zaken; kwam thuis en bleef niet bij de computer; werd vriendelijker voor anderen (tijdens het rijden); hield van scheren; hield op met rauwe uien en knoflook te houden; zet dingen op hun plaats; stopte constant van kanaal te wisselen en te snurken. Maar je vermoedde het al, toch?

Verkeerde methode

Ga zitten en praat van hart tot hart dat je soms alleen of met je vrienden moet zijn. En dat u niet elk half uur hoeft te bellen. En dat je zoiets niet bedoelde. Integendeel, je waardeert haar heel erg en bent blij om in haar gezelschap te zijn – alleen geen vierentwintig uur per dag! En over het feit dat het niet nodig is om dingen te verzamelen, nee, je bedoelde zoiets niet, maar waarom zou je de afwas kloppen, het is nog steeds onbreekbaar, maar als ze zo asbakken gooien, is het onaangenaam en zelfs pijnlijk ergens.

De juiste methode

In feite verdwijnt de behoefte om hand in hand te gaan zitten en elkaar in de ogen te kijken langzaamaan net toen je samen verhuisde, brak met al je vroegere connecties, en eindelijk kun je onzelfzuchtig je overgeeft aan deze bezigheid zonder enige belemmering. Maar niet alle stellen doen het zo harmonieus. Heel vaak – toen de een al verzadigd was van geluk samen en zijn bek begon rond te draaien op zoek naar een andere bezigheid, had de ander geen tijd om weer op te bouwen en voelt hij zich nu verlaten en beledigd. Nee, echt, hoe kon je haar donderdagavond met rust laten en hockey gaan spelen met die lelijke maatjes van je ?! Niet dat het meisje tegen je hockey was – maar hoe kon je haar niet pakken??

Bovendien stapelen de grieven zich op als een sneeuwbal. Elk van uw eenzame verschijning in de wereld wordt herinnerd, in aanmerking genomen en niet vergeven. Om jezelf tegen dit soort problemen te beschermen, moet je ervoor zorgen dat het meisje het zelf begrijpt: je sleept haar op een slappe koord naar een aantal van je entertainmentevenementen. Breng haar naar dit hockey! Na anderhalf uur op een bevroren krant te hebben gezeten met een fles ijskoud bier in haar blauwe poten, zal ze de volgende keer zelf uitzoeken hoeveel belangrijke dingen ze op donderdag heeft. Maar er zijn veel meer manieren om een ​​meisje goed te vermaken. Nodig haar uit voor een feestje met de saaiste mensen die je kent. Neem haar een paar uur mee naar de Tretyakov Gallery om Kuindzhi’s schilderij “Nacht op de Dnjepr” te bewonderen. Retro-concert van Sovjetmetaal, museum van luchtvaartmotoren, lezingen-seminar “HTML-tags gebruiken in Javascripts.” Nadat ze zich vertrouwd heeft gemaakt met het rijke palet van je hobby’s, zal de jongedame al snel merken dat er ook voordelen zijn aan periodieke scheiding. En in het algemeen is het punt hier niet dat ze er altijd naar verlangt om altijd bij je te zijn. En het feit dat je haar niet ergens wilt bellen. Wil je. Ze gilt alleen maar en rust uit. Dus het is oké.