Posted By Alexa Brianna Posted On

50 voordelen van een open relatie

In de moderne wereld zijn er veel vormen van relaties tussen een man en een vrouw. Het ritme en de veelzijdigheid van het leven van partners bieden niet altijd comfortabele omstandigheden voor het creëren van een duurzame, klassieke verbintenis. Een open relatie wordt een handig alternatief..

Net als de andere band van twee liefhebbende of sympathieke mensen, heeft een vrijblijvende verbintenis twee kanten van de medaille. Vandaag zullen we het hebben over de onbetwiste voordelen.

1. Het belangrijkste voordeel is onbeperkte vrijheid! Er is geen standaardkader voor een lastende unie. Zulke liefde is doordrenkt van lichtheid, onafhankelijkheid en comfort..

2. Het paar wordt niet beperkt door het algemeen aanvaarde kader. Relaties verslechteren niet door formele deadlines, het is niet nodig om evenementen te haasten, naar een bruiloft te haasten en het uiterlijk van kinderen. Alles gaat gewoon door, “zonder spanning”. Het paar wordt overgelaten om van elkaar te genieten.

3. De intrige blijft. Elke datum is speciaal omdat deze niet gepland is. Het onbekende en niet-standaard karakter van een dergelijke relatie geeft scherpte en wekt interesse tussen partners op..

4. Seksualiteit is van de hitlijsten. Misschien zijn intieme relaties niet zo regelmatig als bij een klassiek stel, maar in de regel veel helderder en origineler. Het seksleven is onvoorspelbaar (je weet nooit waar het de volgende keer zal gebeuren), gepassioneerd en gevarieerd.

5. Hoe gemakkelijk de relatie ook is, “aan de kant”, de hoofdrol zal nog steeds worden gespeeld door een kamagra oral jelly 100mg geliefde.

6. Het is niet nodig om jezelf aan te passen en te veranderen om overeen te komen met de ideeën van de partner over de ideale vrouw. Relaties worden opgebouwd zonder hun eigen individualiteit te verliezen en hun levensstijl, gewoonten op te geven.

7. Een echtpaar dat de voorkeur geeft aan een open relatie, belast zich niet met huishoudelijke problemen. Als gevolg hiervan hoeven romantische relaties niet te worden getest op de kracht van het opbouwen van een gemeenschappelijk leven en huishouden..

8. Er is geen grond voor claims. Een eenvoudig relatieformaat draagt ​​bij aan het ontsnappen aan alledaagse moeilijkheden en problemen waarmee klassieke stellen worden geconfronteerd.

9. Samen met het aangeboden “gratis zwemmen” gaat gepaard met uitgebreide ondersteuning. U kunt in elke situatie op uw soulmate vertrouwen..

10. Een open relatie is gebaseerd op wederzijds respect. Als beide geliefden opzettelijk akkoord zijn gegaan met een dergelijke alliantie en elkaar trouw blijven, bevestigt dit het fatsoen en het respect dat in zo’n paar heerst..

11. Een open relatie stelt u in staat uw partner te controleren. Als een van de geliefden om welke reden dan ook overweegt om uit elkaar te gaan, kan deze vorm van vereniging worden voorgesteld om de ware gevoelens van de tweede helft te testen. Als de partner het ermee eens is en begint te veranderen, is het gemakkelijk te raden dat de unie onstabiel en zwak was.

12. Verraad wordt niet beschouwd als een feit van verraad. De reactie op verraad in een open relatie is anders: een lichte affaire aan de kant is geen reden voor schandalen, en nog meer voor een pauze. Dit is een pittig avontuur dat zich afspeelt in zo’n unie..

13. Er is een mogelijkheid om met meerdere partners tegelijk te communiceren. Meestal is het in een open relatie niet verboden om te flirten en andere mensen te ontmoeten, wat het leven nog meer pit en pit kan geven. Soms komt het zelfs de relatie van het paar ten goede..

14. Het is niet nodig om je aan een partner aan te passen en het schema voor het leven van een man volledig aan te passen.

15. Je kunt vrijelijk baden in mannelijke aandacht. Je kunt schaamteloos glimlachen, flirten en je door velen verwelkomd voelen. Er is een mogelijkheid om verkering te accepteren van andere mannen (van velen), wat het gevoel van eigenwaarde naar de hemel doet stijgen.

16. In een open relatie hoeft u niet elke dag uw gevoelens voor elkaar te bewijzen. Dit maakt de relatie heel eenvoudig, gemakkelijk en ontspannen..

17. Het paar mist jaloezie als concept. De relatie is gratis, dus het heeft geen zin om jaloers en boos te zijn op een partner vanwege flirten en romantische relaties aan de kant. Een vrije relatie is de keuze van twee bewuste mensen.

18. U kunt zelfstandig uw vakantie plannen zonder rekening te houden met de voorkeuren van uw partner. Vlieg met vrienden weg naar een ander continent, ga op reis met een mysterieuze vreemdeling – dit alles is een realiteit in een open relatie. Vrijheden maken het leven stralender en rijker, en daarom is deze vorm van relaties zo populair en aantrekkelijk..

19. Er is altijd een scherpte van gewaarwordingen. U kunt nooit precies zeker zijn van uw partner en zijn acties. Dit prikkelt het bloed en laat je niet helemaal ontspannen, je sensaties zijn soms aan de limiet, maar je voelt je goed, vraag ik me af.

20. U hoeft niet zenuwachtig te wachten op uw man vanaf de volgende “ontmoeting”. Als de partner niet op tijd naar huis komt, is dit zijn recht en heb je geen reden voor angst en zenuwen..

21. Voor de definitieve breuk kun je naar de fase van een vrije relatie gaan om de sterke gehechtheid aan een man kwijt te raken.

22. Je kunt je vriendinnen op elk moment van de dag of nacht ontmoeten, wanneer je maar wilt. Het is niet nodig om uw partner te coördineren en te overleggen wanneer u kunt ontspannen op een vurig vrijgezellenfeest. U kunt ook op elk moment terugkeren zonder spijt en luisterend naar de verwijten die aan u zijn gericht..

23. Absolute vrijheid bij het kiezen van uw garderobe. Draag rokken, blouses met een uitsnijding – wat je maar wilt! Voel je vrij om je schokkend of sexy te kleden, want je bent schattig! Je vrouwelijk, aantrekkelijk en het mooiste voelen, dat is de taak van elke zichzelf respecterende vrouw..

24. De mogelijkheid om verrassingen te ontvangen. Geschenken in zo’n paar worden niet bij gelegenheid of op feestdagen gepresenteerd, maar op elke dag. Partners proberen elkaar te verrassen en presenteren vaker en onverwachter dan bij gewone vakbonden. En in een dergelijke relatie is de kans groter dat u een romantisch geschenk ontvangt, bijvoorbeeld een duur parfum, dan een praktisch geschenk – een koekenpan of een strijkijzer..

25. Vrije relaties wordt geleerd om compromissen te sluiten. Wederzijdse concessies en het vermogen om je man met anderen te “delen” zullen je niet alleen in staat stellen om het paar te behouden, maar ook om een ​​sterk karakter te vormen. Het vermogen om met jezelf te onderhandelen, je ogen te sluiten voor bepaalde dingen – dergelijke kwaliteiten kunnen nuttig zijn op andere gebieden van het leven, maar ook helpen bij het opbouwen van een verbluffende carrière!

23. De noodzaak om hem kennis te laten maken met zijn familieleden verdwijnt. Aangezien deze verbintenis niet helemaal acceptabel is voor de oudere generatie, is het niet nodig om een ​​dergelijke relatie te adverteren en mannen aan al hun familieleden voor te stellen. De reden voor onnodige vragen van familieleden over uw persoonlijke leven verdwijnt.

26. Het is niet nodig om kennis te maken met en vrienden te zijn met zijn moeder. Heel vaak is een relatie met een schoonmoeder moeilijk, pijnlijk en niet altijd veelbelovend! Met vrije liefdesbanden is het helemaal niet nodig om met de moeder van de tweede helft te communiceren..

27. Als zijn vrienden hem niet mogen, dan kun je niet met hen communiceren. Je kunt, met een gerust hart, de gelovigen achterlaten in het gezelschap van de jongens die naar voetbal kijken en meer interessante dingen gaan doen. Je hoeft jezelf niet te forceren met saai tijdverdrijf in het gezelschap van de partners van je wederhelft.

28. Gezamenlijke uitstapjes naar onbeminde, maar wel verplichte evenementen zijn niet nodig. U kunt ofwel selectief een aantal vergaderingen bijwonen ter gelegenheid van een feest, bijvoorbeeld een nieuwjaarsfeest van de gelovigen, of u kunt de helft en de meesten volledige vrijheid geven om te doen waar u van houdt. Het is niet nodig om een ​​reis naar de schoonheidssalon op te offeren om het “effect van een normaal stel” te creëren en overal samen naartoe te lopen.

29. Het is mogelijk om geen wederzijdse kennissen te hebben en de relatie geheim te houden. Dit voorkomt publiciteit en claims van vrienden. Ook zal uw geheime relatie de scherpte en wederzijdse interesse vergroten..

30. Het is niet verboden om met interessante mensen te communiceren als de partner ze niet mag. U kunt zonder een spoor van geweten bij uw geliefde vriend overnachten.

31. Het is niet nodig om een ​​man voor de rechter te slepen voor zijn vriendinnen. Dit voorkomt roddels en oordelen in uw naaste omgeving. De derde in een paar is overbodig, zelfs als niemand u en uw relatie beoordeelt..

32. Vrije relaties storen het leven niet. Ze kunnen worden beschouwd als een tijdelijke, vluchtige episode in het leven. Bij afwezigheid van vis en kanker – een vis! In dit geval hoeft u alleen maar te genieten van een aangenaam tijdverdrijf zonder hoge verwachtingen te hebben van de toekomst van het paar..

33. Als de initiator van vrije relaties een vrouw is, dan kun je op deze manier variatie toevoegen aan de standaard unie. Dit zal zeker jaloezie bij een man opwekken en oude gevoelens aanwakkeren die verborgen zijn achter routinematige zaken. Zo’n voorstel kan een vonk van liefde doen ontbranden en de vroegere romantische interesse van beide partners, wier gevoelens zijn afgekoeld, teruggeven..

34. Een open relatie kan een geweldige manier zijn om een ​​lange verbintenis nieuw leven in te blazen na verraad van de gelovigen. In plaats van tijdelijke consumptie kan stoom alleen op een meer ontspannen manier samen blijven..

35. Een ontspannen relatie is geschikt voor vrouwen die nog niet hersteld zijn van een moeilijke relatiebreuk. Als er in de ziel geen bereidheid is om een ​​serieuze relatie met een nieuwe partner aan te gaan, dan wordt een open relatie een reddingslijn voor twee sympathieke mensen.

36. Een open relatie is geschikt voor dames die a priori niet in staat zijn tot een langdurige verbintenis en serieuze relatie. Om de soulmate niet te kwetsen, wordt opzettelijk besproken dat een dergelijke affaire een vrij formaat zal dragen en geen bepaalde verplichtingen tussen geliefden zal hebben.

37. Een open relatie is goed als partners hun gevoelens niet helemaal begrijpen, ze niet begrijpen en niet zeker weten of ze klaar zijn om een ​​serieuze relatie aan te gaan. Met dit formaat kunt u elkaar van dichterbij bekijken en leren kennen, zonder uzelf te belasten met het raamwerk van standaardrelaties..

38. Samen met vluchtige romances en intriges, kunnen dergelijke relaties vrij langdurig zijn. Een gemakkelijke, onopvallende vorm van communicatie stelt je in staat om lange tijd interessant en niet vervelend te zijn.

39. Partners vervelen zich nooit bij elkaar. Zo’n verbintenis is een garantie voor versheid en gemak in een relatie. Ze missen pretentie en onwaarheid. Als je iemand wilt zien en omhelzen – je doet het, zo niet – dan ontmoet je hem gewoon niet en word je niet gekweld door schuldgevoelens en wroeging.

40. Een open relatie is goed voor stellen die in verschillende landen wonen. Als geliefden elkaar zeer zelden zien, en er is geen uitweg, zal een dergelijke relatie helpen gevoelens en de relatie zelf te behouden. Relaties zullen niet worden aangetast door ruzies, jaloezie en eeuwige controle.

41. Als vrije banden een zeer langdurig karakter hebben, kan dit duiden op de liefde van partners. Kleine zaken, een verscheidenheid aan keuzes en een gevoel van eigenaarschap hebben de relatie niet vernietigd, wat duidt op een diep gevoel van liefde tussen vrije partners. Dit suggereert dat ondanks vrijheid en onbeperkte keuze, een man en een vrouw geïnteresseerd, goed en gemakkelijk met elkaar zijn..

42. Voor beruchte carrièremakers past de gemakkelijke vorm van relaties perfect in het intense ritme van het leven. Er is een mogelijkheid om je over te geven aan je favoriete bedrijf en je volledig te wijden aan nieuwe projecten en niemand zal je tijd opeisen. Niemand zal boos of boos worden over regelmatig overwerk, vertragingen en veel reizen. Het is niet nodig om te worden verscheurd tussen werk en gezin. Je kunt op een prettige manier tijd doorbrengen met dezelfde man en carrièrehoogten bereiken..

43. De vorm van een open relatie is geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een soulmate en hun moeder willen plezieren. Weg met de beruchte: “Al volwassen, het is tijd om te trouwen en kinderen te krijgen!” Zo kunt u tijdelijk aan u gerichte onnodige vragen en opmerkingen wegnemen..

44. Vaak ontaardt een gemakkelijke relatie in een algemeen aanvaarde verbintenis. Door het ontbreken van een verbod op verraad, verdwijnt de wens om het te plegen absoluut. In dat geval kunnen partners besluiten de relatie vrijblijvend te beëindigen en samen te leven volgens algemeen aanvaarde regels..

45. Vrije relaties kunnen een manier zijn om aan de realiteit te ontsnappen en je een tijdje zorgeloos en gemakkelijk te laten leven.

46. ​​Als de relatie is versleten, is het uiteenvallen meestal pijnloos en gemakkelijk. Gebrek aan toewijding en gehechtheid aan een partner zal niemand lijden en pijn bezorgen..

47. Nadat je zo’n relatie hebt verbroken, kun je vrienden blijven.

48. Bij een open relatie blijft er een mogelijkheid om op zoek te gaan naar jouw ideaal. Als de vrouw tot nu toe HEM niet heeft ontmoet, maar het gevoel heeft dat deze gebeurtenis op het punt staat te gebeuren, dienen lichte, niet belastende relaties als een tijdelijke vervanging voor echte gevoelens..

49. Vaak eindigt een open relatie in een standaardhuwelijk. Een leven zonder jaloezie, pretenties en ruzies lijkt zowel voor man als vrouw zeer comfortabel. Zo’n verbintenis kan de basis zijn voor een gelukkig, duurzaam huwelijk..

50. Het belangrijkste is om gelukkig en geliefd te blijven! En als de reden hiervoor een open relatie is, dan hebben ze daar ook recht op!