Posted By Alexa Brianna Posted On

12 voedingsmiddelen die het libido verhogen

Inhoud

Zie ook:

Bottega Veneta heeft een virtueel magazine gelanceerd

Een van de meest sexy bessen. In films wordt het meestal ondergedompeld in room of chocolade – voor schoonheid..

Dergelijke noten zijn een symbool van vruchtbaarheid. Vooral handig voor vrouwen. Ze verbeteren het voortplantingssysteem, verhogen de vruchtbaarheid en helpen een gezond libido te behouden.

Vooral donkere chocolade staat bekend als een krachtig afrodisiacum, omdat cacao de chemische stof fenytylamine bevat, die de productie van dopamine in de hersenen stimuleert. Omdat het deze harmonische is die verantwoordelijk is voor het gevoel van “geluk”, roept chocolade uiteindelijk gevoelens van welzijn en vreugde op, die van nature een groter seksueel verlangen opwekken..

Vooral chilipepers hebben een hoge index van een chemische stof genaamd capsaïcine, die de bloedcirculatie helpt verbeteren, wat op zijn beurt weer gunstig is voor het vergroten van de seksuele eetlust..

De vetzuren zijn goede bondgenoten bij de normalisatie van het hormonale systeem, waardoor het dopaminegehalte in de hersenen kan toenemen. Effect – stimulatie van verlangen.

Ze zijn rijk aan kalium en vitamine B, voeden de spieren en verbeteren de aanmaak van geslachtshormonen.

Deze levendige vrucht is een uitstekende antioxidant en versterkt de bloedvaten om een ​​goede bloedcirculatie te bevorderen. Het verhoogt ook de gevoeligheid, waardoor een persoon meer “op de huid” blijft.

Een klassiek afrodisiacum dat direct inwerkt op het libido – het ontspant en veroorzaakt onmiddellijke opwinding.

De kracht ligt in het aroma, want zelfs voordat je de smaak van het voedsel dat je eet begrijpt, is je hypothalamus (dit is een onderdeel van de hersenen) al "rook" aroma. En juist dit deel van de hersenen is verantwoordelijk voor seksualiteit..

De enkelvoudig onverzadigde vetten in avocado’s zijn geweldig om hart- en vaatziekten te voorkomen en de bloedsomloop te verbeteren. Alles wat hierbij helpt, verbetert direct het seksleven..

Het is erg rijk aan vitamine B en is verantwoordelijk voor de aanmaak van testosteron.